2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047592 بازدید | 684616 پست
فدات بشم الهی آخرین تجربه تلخت بوده باشه.منم الان چای بابونه با زعفران خوردم.ولی هپی میگه خودتو اذیت ...

ببین عزیزم فقط کافیه بیفتی به خونریزی. وگرنه اصلا فرق نداره با یک قل کورتاز بشی یا سه قل. خودتو نگران نکن. زرشک بجوشون توشم کمی نمک بزن فشارتو نندازه ابشو بخور. دونه هاشم جدا بخوری خوبه. من از عطاری یک عرقی بهم دادن نمیدونم ۷گیاه بود یا ۱۱ گیاه. تو نت نوشته برای کبده اما عطاری ها همه میگفتن برای سقط جنینه. اونم خیلی خوبه. من نمیگم بخور که خودت سقط کنی. فقط بخوری که به خونریزی بیفتی مستقیم بری گورتاز.وگرنه بهت قرص میدن اولا عوارض داره بعدشم چندین ساعت تنها تو بیمارستان باید درد بکشی با اون قرص

جعفری ندارم.نه خواهری اگه قلبشون نشنیده بودم میگفتم امیدی هست هنوز.ولی بچه های من ۶هفته پنج روز قلب ...

عزیزم 🥺🫂

انشاالله به زودی صدای خنده هاشون تو خونه ت بپیچه و دعای این سه تا همیشه تو زندگیت جاری باشه 

جعفری آره با ساقه ش بجوشونی خوبه من جعفری به دادم رسید

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین علی ...

ممنون از محبت بی دریغت🙏🙏🙏🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه دیگه خواهری من مطمنم.چون دو بار دکتر سونو کرد یبارم سونوکرافیست.من 10هفته 1  تعجبم چرا یکهف ...

بله متاسفانه امپولها کارو سخت کردن برای سقط.من هم با کلی بپر بپر و دارو گیاهی تازه به خونریزی افتادم.عین چی چسبیده بود بهم. واسه همون میگم اصلا به سقط تو خونه فکر نکن. منم تو ده هفته کورتاژ شدم. 

به شوهرت چی دادی بخوری؟من شوهرم ازمایش داد ولی ج ندادن همونروز  بهمون گفتن ده روز دیگ باید ازما ...

هفت مغز میدادم عرق زنجبیل و کاسنی زرده تخم مرغ تو شیر باعسل داروهای تقویتی هم دکتر داده بود چون ضعیف بود قرص کلومیفن گرمی هم فراوون خداروشکر آزمایشش خوب شد ولی موقع واریکوسل داشت و قبل عملش سونو از بیضه و چندبار آزمایش داد و یه سال بعد عمل من  سه بار باردارشدم ولی خب نموندن دیگه خودمم تنبلی گرفته بودم دکتر گفت ای وی اف کنم شوهرم اینقد ضعیف بود ک حتی دکتر گفت اگه عمل نکنه برا ای وی اف هم جواب نمیده ان شاالله به خواسته دلت برسی عزیزم 

سلام فاطمه خانم مهربون  معلومه که یادت هستم  من سر میزدم هر چند وقت یکبار. واقعیت من ...

الهی عزیزم انشاالله که زندگیت همیشه خوشی باشه و پا قدم فسقلی خاله براتون پر برکت باشه غصه نخور روزای سخت هم بالاخره میگذره با زندگیت باش و بحرف دیگران کمتر اهمیت بده درسته آدم دلش میگیره اما چی میشه کرد زندگی تا بوده همین بوده انشاالله که از این به بعد گل لبخند از لبات کم نشه عزیزم 🙏🙏

متاسفانه انتقال جنین ضعیف ریسک داره یه وقت خوب رشد میکنه و مشکلی نیست یه وقت هم جلوی رشد بقیه رو م ...

دقیقا همینه. اتفاقا من قبلا سر دخترم میگفتم ای کاش تکی برام انتقال داده بود. چون افتادن اون قل باعث خونریزی شدیدم شد. حاملگی دومم هم دکتر دوتا ساک دید یکیش خییییلی کوچیک یکیش بزرگ. شاید توقف رشد اولی جلوی دومی را هم گرفت حتی جنینشم تشکیل نشد پوچ شد

منو حذف کن خواهری لیاقت این جمع نداشتم 

نگو آترین از من غرغروتر و کم صبرتر مگه هست اما پررو میگم منم باشم تو چله 

انشاالله خدا به زودی معجزه ی بزرگی سره راهت قرار میده

تو لایق ترینی 💔 تو هم مثل مامان باران۳۱ با معجزه مادر میشی

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😍😍😍آره معجزه ی خدا کم نیست سال دیگه آترین از اینکه دیگه نمیدونه کدوم فسقلیشو پوشک کنه حرف میزنه انشاالله 

قربونت عزیزم خدا خودش گفته هرسختی تو این دنیا بده بعدا جبران میکنه به صورتی که وقتی میریم اون دنیا ...

وای درست میگی من فقط به این امیدم. حتی مادرم خوابی دیده بود که فهمیدم بچه دومم که سقط شد اون دنیا کنار مادر بزرگ و پدربزرگمه و منتطر منه. مامانم یک پسر بچه نوجوان همراه مادر پدرش دیده بودن تو خواب. پرسیده بودن کیه؟ مادر بزرگم گفته بود همون جوجه خودته. مامان متوجه شده بود منطورش بچه منه. گفته بود بهش گفتین پدر مادرت کی هستن؟ بهانه نمیگیره؟ مادر بزرگم جواب دادن اره خودش میدونه نه اصلا خیلی بچه خوبیه. الهی بمیرم الانم اشکم در اومد

خواهری من خیلی منزوی هستم بهترین تفریح خونه موندن و گوشیمه .کاش میشد

عین من میفهمت

هٰنالِکَٔ اِلهٔ لا تُصدِق وَحدَکٔ... خدایی هست ، باور نکن تنهایی ات را.. . یَا عِمادَ مَنْ لَا ع ...

😭😭😭😭😭🙏🙏🙏