2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست

هٰنالِکَٔ اِلهٔ لا تُصدِق وَحدَکٔ...

خدایی هست ، باور نکن تنهایی ات را...

یَا عِمادَ مَنْ لَا عِمادَ لَهُ

ای تکیه‌گاه کسی که تکیه‌گاه ندارد

در سختی ها پناهمان باش

ای که مهربانیت پنهانی است ، مارا از دلنگرانی ها نجات بده..

« وَاسْمَع نِدائی اِذانادَیْتُکَٔ»

وصدایم را بشنو هنگامی که صدایت میکنم

تو تنها گوش شنوایی

برای حرفایی که نمیشود به کسی گفت

خدایا سختی‌ها ناراحتمون کرده

ولی میدونم تو از همه مهربون تری

کمکمون کن

یَاسَنَدَ مَنْ لَا سَنَدَلَه

ای پشتیبان انکه پشتبان ندارد

مارا در لحظات سخت تنها نگذار

ای که آغوش گرمت پذیرای 

هرچه درمانده و دلشکسته است...

به تو پناه میبریم

ای آنکه درون آدم هارا حتی اگر سکوت کرده باشند،

میدانی مارا ناامید از درگاهت بر نگردان

الهی آمین یارب العالمین 🤲

« آرامش است ، عاقبت اضطراب ها...»

بالاخره خوب شه ، قشنگ بشه ، برسیم ، ببینیم ، بخندیم...

شبتون بخیر عزیزای دلم❤️

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

حدود سه روز طول میکشه  برای من نصف شب تو سرویس بودم که کیسه آب پاره شد از درونم صدای ترکیدنش ...

ممنونم که با حرفات آرومم میکنی عزیزم ♥️ دیشب دل کمرم درد میکرد 

صبح که بیدار شدم اصلأ انگار نه انگار هیچ دردی حس نمیکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای خدا خیلی سخت میشد اگه خارج رحمی می سد. واقعا در عین سختیو رنج زیادش قطعا خیر هم توش بوده که ای ...

چی بگم آلا جان دکترم ردش کرد گفت جاش اونجوری که این گذارش کرده نیست.حالا که دیگع فرقی نمیکنه عزیزم 

قربووونت برم عزیز دلم. داغ دلمون امشب خیلی سنگینه ، ولی خوبیش اینه که اینم عین همه رنج های دنیا میگذ ...

انشاالله عزیزم ‌‌گرچه من الان داغونتراز از این حرفام که دیگه امیدی به آینده داشته باشم..حس میکنم پرونده من برای همیشه بسته شد 😭

آترین عزیزم خیلی ناراحت شدم 😔 غصه نخوری عزیزم ❤ خدا خیلی بزرگه یه جوری این ناراحتیتو بر طرف میکنه ...

قربوتت بشم اسمان آبی جان وقتی رفتی سونو گفتن یکی از قلت رشد نکرده ناراحت شدم براتخ.گفتم خدا چرا خوب این همه زحمت دوتاشو میدادی مگه چطور میشد.خدارا شکر که خدا یکیش بخشید بهت ولی الان میدون بارداری چند قلوی واقعاً ی ریسکه  الهی بسلامتی بغل بگیریش انشاالله 😘

ممنونم آلا جان کاش مال منم همون هفته ی شما سقط شده بودن.قلبشون ایست کرده 

وااای آترین چی میبینم خواهر😭😭😭😭نمیشه یجا دیگم سونو بدی 

خدایا حکمتتو شکر خداارامش بده ب خودتو شوهرت قلب ماک آتیش گرفت 🥺🥺🥺

قربونت بشم قسمتم نبود عزیزم.فقط دعاکنین راحت دفع بشن مخصوصا قل دوم سونو گفت به راحتی نمیوفته.ولی دک ...

ببخشیدا من حرف دکترتو قبول ندارم. الکی اینجوری میگه که توجیه کنه چرا زودتر پیگیری نکرده و با خیال خوش این همه مدت گفت نرو سونو. حتی دکتر سونو اولت ابراز نگرانی کرده بود که صخامت آندومتر اونجا خیلی کمه و نزدیک رگهای خونیه و دقیقا لب مرزه. اینم همونو گفته.واقعا خدا خودش بهت رحم کرده

ممنون از محبتت گلم. چرا فولیک گفت نخوری؟من از الان روزی یدونه میخورم زود نیس بنظرت؟

گفت فولیک اسید تو باید بخوری فموبرا ک قوی تره

فولیک اسید های معمولی برامن مناسب نبود به خاطر سقط های داشتم  دوسه تا دکتر رفتم همشون گفتن فموبرا بخورم

قربونت بشم خواهر مهربونم.ممتونم از خدا که شماها رو بهم داد خیر بیبینه سایت و آنا. الان دیگه جلو اشک ...

تو که عزیزمونی🫂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏