2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684622 پست

بچه ها زنگ زدم با دکترم حرف بزنم در مورد تهران نرفتن برا زرنانی ، خودش نبود مامای دکتر جواب داد. گفت دکتر فقط دکتر زرنانی رو قبول داره. چیکار کنم ب نظرتون بی خیال بشم و همین جا برم ایمونولوژیست و تشخیص اونو ببرم برا دکتر یا نه شنبه ببرم دکتر ازمایشارو بنویسه و برم تهران؟ اخه خیلی زورم میاد وقتی در هر صورت داروها همونه برم تهران

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها زنگ زدم با دکترم حرف بزنم در مورد تهران نرفتن برا زرنانی ، خودش نبود مامای دکتر جواب داد. گفت ...

بنظرم همونجا برو

ببین چی میگه بهت

اگر‌ پرت و پلا گفت راهی تهران باش برای مطب زرنانی

اگر همون داروهایی که خودمون میدونیم رو گفت به دکتر بگو امکان تهران رفتن رو ندارم و مسئولیتش با خودم✔️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞 لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین علی علیه الس ...

مهتاب جان با تمام وجود از خدا میخوام خیر و برکت رو به زندگیت سرازیر کنه الهی همیشه دلت شاد و لبت پر  از خنده باشه🌺❤️ 

بنظرم همونجا برو ببین چی میگه بهت اگر‌ پرت و پلا گفت راهی تهران باش برای مطب زرنانی اگر همون دارو ...

ممنونم مهتاب جون.

فقط انقد ک اینا  پافشاری میکنن رو ایشون ی چیزی ذهنمو قلقلک میده همش، میگم نکنه دکتر زرنانی چیز جدیدی بگه که حل مشکل همون باشه. کاش اونایی ک مشکل منو داشتن و باهاشون ویزیت شدن هم تجربشونو میگفتن. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞 لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین علی علیه الس ...

مهتاب نازنینم خیلی خیلی ممنونم از لطف ومحبتت

انشاءالله خیر وبرکتش برسه بهت وحاجت روابشی

خدایا شکرت

سلام دوستان من تازه اومدم تاپیک میخوام اقدام کنم برا آی.وی.اف تعیین جنسیت

دوتا دختر دارم 

همین روزا میخوام برم دنبال درمان

بنظرتون صددرصدیه یا بیخیالش بشم؟

حتی یک درصد هم نمیخوام ریسک بکنم؛دوستانی که در جریانن

و آگاهی دارن ممنون میشم جواب بدن 

تاریخ عضویتم😅😅

مهتاب جون بی نهایت ممنونم بابت لطف و محبتی که نسبت به ما داری و درحقمون دعا میکنی ان شاالله ثواب این دعاها برگرده به خودت و عزیزانت 🥰💐💐

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنونم مهتاب جون. فقط انقد ک اینا  پافشاری میکنن رو ایشون ی چیزی ذهنمو قلقلک میده همش، میگم نک ...

آهان یه چیز دیگه هم بود

بحث نمیدونم چی چی سلولهای رحمی

که 

@باران31    

ازش صحبت میکرد

اونم مدنظر داشته باش که ان شا الله دوستان اگر تجربه ای دارن بذارن

ان شاء الله هرچی خیره برات پیش بیاد

اگر واقعا ته دلت با دکتر شهرت قرص نیست خودت رو عازم تهران کن 

چرا تنها نمیتونی بیای؟

اگر مشکلت برای تنها اومدن اینه که به دلیل ساعت رسیدن یا برگشتنت برای استراحت جایی لازم داری بیا خونه ما

قدمت روی چشم 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ممنونم مهتاب جون. فقط انقد ک اینا  پافشاری میکنن رو ایشون ی چیزی ذهنمو قلقلک میده همش، میگم نک ...

منم با وجود اینکه رویان رفتم و مشاوره ایمنی و روماتو و ... رفتم همش ته ذهنم میگفتم ممکنه زرنانی یه نظر دیگه ای داشته باشه و من موقع انتقال آینده همش با خودم بگم کاش میرفتم به خاطر جلوگیری از چنین چیزی رفتم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...