2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
بچه ها زنگ زدم با دکترم حرف بزنم در مورد تهران نرفتن برا زرنانی ، خودش نبود مامای دکتر جواب داد. گفت ...

اگه بنا به رفتن به تهران بود آن رو جنبه فان و مسافرت ببین علاوه بر دکتر رفتن برین با آقای همسر بگردین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آهان یه چیز دیگه هم بود بحث نمیدونم چی چی سلولهای رحمی که  @باران31     ازش صحب ...

بحث cd138 که منم انجامش دادم توی رویان .جز بررسی هاشون برای دوبار / سه بار انتقال ناموفق هست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من تازه اومدم تاپیک میخوام اقدام کنم برا آی.وی.اف تعیین جنسیت دوتا دختر دارم  همی ...

سلام عزیزم خوش آمدین .ای وی اف اصلا صددرصد نیست بودن دوستانی که باراول موفق شدن و باردارشدن  و دوستانی که بعد از چندین بار انتقال ،موفق نشدن متاسفانه 

سلام عزیزم ببخشید یه سوال اگ بعد انتقال مثبت بشه بارداری و بسلامت تموم بشه برا امثال من که تعیین جنس ...

اگه سرموعدهزینشوندی جنینارونگه نمیدارن

اگرم بخوای میتونی نگه داری بعدابازانتقال بدی یااهداکنی

خدایابه امیدخودت🌺
کسی بوده با وجود آی وی اف هم باز نتیجه معکوس گرفته باشه؟

جنسیتی که میخوای میشه

به شریط که توجنینات پسرباشه

من همسرم هیچ مشکلی نداشت امااز۸تاجنین اصلاپسرنبودفقط ۳تادختربودکه انتقال ندادم

واینکه پسرباشه انتقال بدی ممکنه مثبت بشه ممکن نشه

من ۱۰۰تومن تاحالا هزینه کردم

الان اماده میشم براانتقال ومجددتعیین جنسیت اگه خدابخوادوجنین پسرباشه

مونده به خدا 

خدایابه امیدخودت🌺
آهان یه چیز دیگه هم بود بحث نمیدونم چی چی سلولهای رحمی که  @باران31     ازش صحب ...

ممنونم عزیزم. نه اتفاقا favali هم خیلی تعریف دکتر خودمونو می کنه مشکلی با رفتن پیش ایشون ندارم. توکل ب خدا ببینم چی پیش میاد.

نه قربوووونت برم😘😘😘 الهی اباد باشه خونتون قربون محبتت❤️ فامیل هس اونجا .تنها چیزی ک مرددم می کنه ب اومدن، همینه ک کلی هزینه کنم و... اخرشم همین نتیجه ای ک الان خودمون میدونیم رو بگیریم.  از ی ورم میگم نکنه چیز خاصی باشه ک ایشون بدونه. دعا کن برام ازین تردید دربیام❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوش آمدین .ای وی اف اصلا صددرصد نیست بودن دوستانی که باراول موفق شدن و باردارشدن  و ...

خیلی وارد نیستم به این موضوعات

شاید من اشتباه متوجه صحبتاتون شدم

مشکل بارداری ندارم فقط تعیین جنسیت

تاریخ عضویتم😅😅
کسی بوده با وجود آی وی اف هم باز نتیجه معکوس گرفته باشه؟

والا سری پیش من مطب دکتر ی خانم اومده بود انگار واسه تعیین جنسیت ای وی اف کرده بود پسر بشه موقع مشخص شدن جنسیت بچه دختر شده بود اومده بود مطب دکتر شاکی 

منم با وجود اینکه رویان رفتم و مشاوره ایمنی و روماتو و ... رفتم همش ته ذهنم میگفتم ممکنه زرنانی یه ن ...

پس بنظرت فقط همینارو میگه ایشونم و چیز جدیدی نیس؟ اینجوری دلم قرص میشه ب نرفتن.

ب ماما دکتر گفتم ک تا شهریور وقتشون پره ک رضایت بدن ک نرم دیگه اونجا و گفتم ک اینجا برم و... گفت چی میتونم بگم وقتی برا خودت میبری و میدوزی، خودت میدونی بهر حال😫

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیلی وارد نیستم به این موضوعات  شاید من اشتباه متوجه صحبتاتون شدم مشکل بارداری ندارم فقط تعیی ...

همونم فرقی نداره ان شااله شما جز اندسته عزیزانی باشین که با انتقال اول باردار بشین 

اگه بنا به رفتن به تهران بود آن رو جنبه فان و مسافرت ببین علاوه بر دکتر رفتن برین با آقای همسر بگردی ...

😫 اخه اصلا حال مسافرت ندارم😂😂