2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
مرسی عزیزدلم انشاالله که شما هم کلی تخمک خوب و باکیفیت داشته باشی😘،ویتامینایی که میخوری عالیه ادامه ...

عزیز دلم مبارکه ❤️

عکس کاربری تون برام باز نمیشه 

شما چند وقت پیش آزمایش بتا دادین و منفی شد؟

اسمتون اشناس ولی مطمئن نیستم شما بودین یا نه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آخــــــــــــــــــــــــــــیش واقعا نیاز داشتم به این اخیش از ته دل مبارکت باشه مامان خانمی 😍♥ ...

😅😅😅قربونت برم گلم ممنون استرس کلا با ما خانوما زاده شده انشالا قسمت خودت عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان اومدم آزمایش قند بارداری. اولیش رو دادم برای دومی بعد صبحانه تا ۲ساعتدیگه چیزی نباید بخورم؟

من اطلاعی ندارم عزیز دلم

انشالله همه چیز طبق روال عالی باشه😍❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره دیگه  منم گفتم تا گیر نیفتادم برم جای دیگه  حالا این هفته می‌خوام برم سونو اوکی بود ...

انشالله پانکچرت به راحتی پیش می‌ره و کلی جنین خوب تشکیل میشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
جنین 4 روزه عزیزم عه یعنی خوبه بتا آخه اکثرا 2000 اینا دیدم مرسی گلم

شما ۴ هفته و ۵ روز هستی 😍❤️

عالیه بابا دنبال چی میگردی !!! نینی از کنجد هم کوچیک تره اصلا دیده نمیشه با چشم ، چه توقعی ازش داری🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😅😅😅قربونت برم گلم ممنون استرس کلا با ما خانوما زاده شده انشالا قسمت خودت عزیزم 

🤨🤨🤨

نخیرم نداشیتما استرس برات خوب نیست

♥️😚

ممنون مهربونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما ۴ هفته و ۵ روز هستی 😍❤️ عالیه بابا دنبال چی میگردی !!! نینی از کنجد هم کوچیک تره اصلا دیده ...

عه چه زیاد شد😅😅😅 من با تاریخ پریود حساب میکنم 9 خرداد پریود شدم الان میگم 9 تیر میشه 4 هفته پس این درست نبود 4 هفته و 5 روزه

عزیز دلم مبارکه ❤️ عکس کاربری تون برام باز نمیشه  شما چند وقت پیش آزمایش بتا دادین و منفی شد؟ ...

مرسی عزیزدلم،من انتقالم دی ماه بود با دومین انتقال شما بود، یادمه همزمان بودیم باهم شاید با دو سه روز اختلاف،من سرمای شدید خوردم و متاسفانه منفی شد،یادمه اون دوره تقریبا هممون که با هم بودیم منفی شدیم☹️

توصیه من اینه که از کلینیک های تخصصی ناباروری یکی را انتخاب کنید گلم. دوری راه خیلی مطرح نیست. مگه ه ...

عزيزم من تهرانم با خونم٢٠دقيقه بدون ترافيك فاصلست من امروز نوبت گرفتم بادكترعليرضايي اول مرداد بهم نوبت دادن😢درمورد دونر وتخمك اهدايي هم پرسيدم با هزينه انتقال٧٠ ميليون ميشه فكركنم٣٠ ميليونش رو فقط دونر ياهمون اهداكننده ميگيره

ي وقتايى فقط بايدگفت"فداىِ سرم"
عه چه زیاد شد😅😅😅 من با تاریخ پریود حساب میکنم 9 خرداد پریود شدم الان میگم 9 تیر میشه 4 هفته پس ای ...

فرمولش رو بهت گفتم عزیز دلم

سن جنین ( بعنی چند روزه بوده) 

+ از اول انتقال تا به امروز ( که میگی ۱۴ روز شده)

+ ۱۴ 

تقسیم بر ۷ ( که هفته باشه هر هفته هفت روزه)

جواب بدست اومده میشه هفته ی بارداری

😍😍😍

انشالله همینجوری چشم بهم بزنی بارداریت تموم بشه بسلامتی فارغ بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزدلم انشاالله که شما هم کلی تخمک خوب و باکیفیت داشته باشی😘،ویتامینایی که میخوری عالیه ادامه ...

انشاا..

آره منم چندماهه صبحانه ب جای چای پودر دارچین و زنجبیل و زعفران. نبات تو اب جوش میریزم میخورم

سبزی تو لیستم نبود از امروز شروع میکنم

مرسی عزیزدلم،من انتقالم دی ماه بود با دومین انتقال شما بود، یادمه همزمان بودیم باهم شاید با دو سه رو ...

میخواستم بگم انتقالتون منفی شد ترسیدم که اشتباه گرفته باشم و پانچر اولتون باشه و ته دلتون خالی بشه😬😪

عزیز دلم انشالله اینبار با اولین انتقال مثبت میشی😍🧿

خدا نتیجه ی تلاش هاتو میده  :)

الهی آمین یارب العالمین ♥️

من انقد از انتقال ترسیده شدم ، حاضرم همش پانچر کنم ولی دیگه انتقال ندم🥲😂

پانچر سخت تره ولی جسمیه زود فراموش میشه

انتقال منفی به روح ادم خیلی لطمه میزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو رنج ازمایشگاه برا 3 هفته زده 560 برا 4 هفته زده 1500 برا 5 هفته 5000

🥲🥲🥲

دیگه حرفی برای گفتن ندارم 😂😂

بابا جان مثبتی ریلکس باش همه چی هم عالیه خیالت راحت

همسرت چی میکشه از دستت🤪🤪 خدا بهش رحم کنه😉

1
5
10
15
20
25
30
35
40