2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
بچه ها شما از پری  @pariiiii73     خبر ندارین؟؟من فرصت نکردم تمام صفحات رو بخونم،ا ...

نه عزیزم آنلاین نشدن

ولی انتقال دادن 😍

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان امیدوارم هر کس بارداره خدا تو دلیش رو صحیح و سالم بغلش بزاره هرکس هم چشم انتظاره خدا دام ...

وااااااااای عزیز دلم😍😍😍 قدمش پر از خیر برکت

خودت خوبی جانِ دلم؟؟ 

نام دار باشه الهی اسم قشنگ گل پسرمون چبه😍🤤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش عزیزم ان شاء  الله مشکل خاصی نیست

قربونت برم عشقِ دلم انشالله که همینطوره

مامانم برای خودش خیلی بی‌خیاله اصلا دکتر نمیره که چکاب اینا بده

ولی میدونم از بعد از فوت مادربزرگم اینطوری شده

حالا شنبه میخواد مرخصی بگیره کار اداری داره اگه بهش بدن

اگه خودم کار مهمی نداشته باشم حتما باهاش میرم که به زور ببرمش آزمایش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان امیدوارم هر کس بارداره خدا تو دلیش رو صحیح و سالم بغلش بزاره هرکس هم چشم انتظاره خدا دام ...

به سلامتی عزیزم 😍 😍 

انشاالله قدمش پر از خیر وبرکت باشه

زیر سایه پدر ومادر بزرگ وسربلند بشه 🙏 

خدایا شکرت
عزیزم بلا دور باشه،نظر طب اسلامی در مورد صفرا،انشالله براتون مفید باشه. سوال ✍ دکتر بهم گفته سنگ ...

ممنون عزیزم امروز میرم طب سنتی ببینم راه چاره داره حتمی وگرنه باید به عمل فکر کنم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان ميشه بيايد راهنماييم كنيد من ميخوام برم مركز مام پيش دكترعليرضايي براي ناباروريم خيلي از ...

عزیزم من از نظر سنی تقریبا شرایط شبیه شما دارم. البته یکبار ۷سال پیش تخمک کشی کردم یک دختر دارم و قبل عید باز انتقال جنین داشتم که سقط شد و دیگه جنسن ندارم و بدنمم هنوز به تعادل هورمونی نداره. تا جایی که میدونم خیلی مثبت برخورد میکنن و میگن هنوز شانس داری که با تخمک خودت حامله بشی. اما مثلا من با دکتر قبلیم صحبت کردم گفت تخمک اهدایی. ولی قصد دارم انشاالله برم مام. 

سلام دوستان ميشه بيايد راهنماييم كنيد من ميخوام برم مركز مام پيش دكترعليرضايي براي ناباروريم خيلي از ...

ذخیره تخمدانتون چنده؟ من اخرین ازپایشم پارسال شهریور بود که یک بود ذخیرم اما بر اساس سونو تخمدان، دکتر گفت کمتره. ولی الان بعد کورتاز کیست تخمدان پیدا کردم و دارو میخورم دکترمم گفت فعلا ازمایش بدی جوابش درست نیست چون شرایط هورمونی بدنت به هم ریخته هست. و همینجور موندم

عزیزم من تقریبا سه هفته پیش رفتم مام. ی دکتر دیگه که معروفه غیر علیرضایی (چرا اسمش رو یادم نمیاد🤦). ...

دقیقا این صحبتها درسته. ولی من با توجه به شرایط سنیم و اینکه جای دیگه قبول نمیکنن شانسمو با تخمک خودم امتحان کنم قصدم مام هست هرچند گاهی فکر میکنم شاید دارن مشتری مداری میکنن و واقعا شانسم کمه. اما بازم ادم تو اینچنین شرایطی میگه کاری کنم که بعدها پشیمون نشم

دكتر لاهوتي منتظري هم از دكتراي ديگش هستن شماكدوم مركز ميخواي بري اسم دكترتون يادت نيومد؟!من اينجا خ ...

توصیه من اینه که از کلینیک های تخصصی ناباروری یکی را انتخاب کنید گلم. دوری راه خیلی مطرح نیست. مگه همه اش چند بار میخواین برین

مبارکه عزیزم. تبریک میگم خیلی. انشاالله ۱۲۰ سال چراغ خونتو روشن نگه داره و عاقبت به خیریشو ببینی. گوارای وجودت این لحطات نااااب

فدات عزیزم😘،خودمم باورم نمیشد،اول از همه که واقعا خواست خدا بود،ولی من حدود دوماه هر روز یه کپسول ا ...

مبارکت باشه عزیزم. ایشالا به دوتاش بیشتر نیاز نداری و همین اولین انتقال میشه یک جفت جوجه خوشگل موشگل و سالم. مگر سنت و دخیره ات چند بود که سورپرایز شدی عزیزم؟