2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
سلام عزیزم ممنونم گلم خداروشکر دو روزه مرخص شدم ولی همچنان استراحت مطلقم  میدونی فاطمه از نظر ...

الهی دورت بگردم انشالله نینی هارو سرموقع تو اتاق زایمان بغل کنی ، انشالله این سختی ها برات جبران بشه مهربونم

واقعا ادم از نظر روحی تو بارداری معمولی کم میاره چه برسه به ای وی اف و خطر هاش چه برسه به دوقلویی و استرس هاش..

همیشه به یادتم دوست مهربونم 

خوش قلبم ، من خیلی چیزارو مدیونتم سر این انتقالم

به امید خدا با زایمان سر موقع و راحتت هممون رو خوشحال میکنی

برای سلامتی شما و هر یک از دخترای قشنگت ایت الکرسی میخونم انشالله خدا ازم قبول کنه

وزن نینی ها چقدره ؟ شکم در اوردی😍 حرکاتش از بیرون حس میشه؟ مثلا همسری می‌تونه وقتی لگد میزنن از رو شکم لمس کنه تکون هاشون رو؟

یکم که حالت رو به راه شد برو چنتا عکس بارداری بگیر یادگاری بمونه😍😍😍

دورت بگردم من قوی بمون هرچند سخته

میبوسمت جانِ دلم

😚😚😚

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ممنونم گلم خداروشکر دو روزه مرخص شدم ولی همچنان استراحت مطلقم  میدونی فاطمه از نظر ...

الهیییی. ان شاالله بحق این روز با برکت سر وقتش نی نی رو صحیح و سالم و با دل خوش بغل بگیری

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان من ازمایش دادم روز 14 بتا 700 بود ممنون از دعای تک تکتون امیدوارم همه چشم انتظارا هرچه ز ...

به به مبااااارکه😍😍😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا آخر.

ان شاالله روزی همه منتظرا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
امپول آزادسازی چیه؟ hcg زدم ولی ۲ تا

همون امپول hcg میشه آزادسازی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان من ازمایش دادم روز 14 بتا 700 بود ممنون از دعای تک تکتون امیدوارم همه چشم انتظارا هرچه ز ...

آخــــــــــــــــــــــــــــیش

واقعا نیاز داشتم به این اخیش از ته دل

مبارکت باشه مامان خانمی 😍♥️

از این به بعد استرس رو از خودت دور کن 

بخدا ببینیم استرس می‌کشی میگم بزرگترا دعوات کنن☹️

واییی یاد یه کلیپ بامزه افتادم

دختر کوچولوعه خطاب به مامانش با گریه :

تو قِجالَد نَتِشیدی منو دَبا تَلدی🤤🥹

معنی 😂😍

تو خجالت نکشیدی منو دعوا کردی!!!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت  انشاالله که چیزی نیست

ممنون عزیز دلم😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارکت باشه عزیزم. ایشالا به دوتاش بیشتر نیاز نداری و همین اولین انتقال میشه یک جفت جوجه خوشگل موشگل ...

مرسی عزیزدلم،انشاالله با دعای شما😍 من ۳۷ سالمه مشکلم ذخیرم نبود من کیست آندومتریوز دارم که باعث شده بود فولیکولام خیلی رشد نکنن،کلا ۸ تا فولیکول داشتم،سری پیش که پانکچر شدم ۱۲ تا فولیکول داشتم که شد ۷ تا تخمک و ۳ تا جنین که انتقال دادم و نشد،ایندفعه که دیدم ۸ تا فولیکول دارم خیلی غصه داشتم،کلا اینسری خیلی فولیکولام بازی درآوردن مثلا روز ۱۳ بود هنوز خوب رشد نکرده بودن که دکترم روز ۱۷ پریودی پانکچرم کرد و خداروشکر جواب داد🥲

مرسی عزیز دلم همچنین خودت میگم اترین جون من الان چند هفته هستم؟به نظرت بتا کم نیست ؟

واییی دختر تو به ۷۰۰ میگی کم!!!!

شاید دوقلو هم باشه با این بتا😍

جنینت چند روزه بود گلم؟

برای بدست آوردن هفته ی بارداری

از روز انتقال تا به امروز هرچی شد + سن جنین + ۱۴ 

تقسیم بر ۷ کن جواب بدست اومده میشه هفته ی بارداری😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی خوشحال شدم برات ممنونم ازت ک وقت گذاشتی و نوشتی برام ابووست خیلی خوبه  من دوماهه پنج ان ...

مرسی عزیزدلم انشاالله که شما هم کلی تخمک خوب و باکیفیت داشته باشی😘،ویتامینایی که میخوری عالیه ادامه بده،سعی کن فست فود و چیزای مضر نخوری،من لب به لبنیاتم نزدم،تا میتونی سبزی خوردن بخور،من چند روز اول سیکل پانکچرم چون خیلی درد داشتم چایی زنجبیل عسل میخوردم هم گرمیه هم کمی دردو کاهش میده،ولی روزای آخر نخوردم ترسیدم تخمکام آزاد بشن😅