2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047789 بازدید | 684625 پست
خانومای گل یه راهنمایی میدید بهم؟ ببخشید نباید اینجا بگم 🥲 من مامانم بعد اون اتفاق دهنش خیلی خشکه ...

کاش ی طب سنتی ببری شون فاطمه جون. من متاسفانه اطلاعات ندارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به سلامتی خوب پس چیزی نمونده آره راست میگین سرگرم که باشین کمتر فکر و خیال میکنین ‌و زمانم براتون زو ...

قربووونت برم عزیزم ممنونم😘😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تقریبا سه هفته پیش رفتم مام. ی دکتر دیگه که معروفه غیر علیرضایی (چرا اسمش رو یادم نمیاد🤦). ...

فقط برای ویزیت و سونو یک میگیره ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
کاش ی طب سنتی ببری شون فاطمه جون. من متاسفانه اطلاعات ندارم

🥲 نمیدونم کجا ببرمش

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیرم حتما قند خون چک کن اینا علائم قند خون بالاس صبح ناشتا یا برن ی ازمایش قند بدن یا با دستگاه خان ...

اخه مامانم حتی جمعه ها هم سرکاره فقط میتونم یه دستگاه قند خون پیدا کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فکرکنم خشکی دهان برای قندبالا باشه من اینو شنیدم

همه همینو شنیدن نگران شدم 🥲

ممنون عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من تقریبا سه هفته پیش رفتم مام. ی دکتر دیگه که معروفه غیر علیرضایی (چرا اسمش رو یادم نمیاد🤦). ...

دكتر لاهوتي منتظري هم از دكتراي ديگش هستن شماكدوم مركز ميخواي بري اسم دكترتون يادت نيومد؟!من اينجا خيلي درمورد مراكز ناباروري  ودكتراي مطلب خوندم واقعا سردرد گرفتم هركي ي چيزي ميگه ميخواستم برم دكتر شهلا إسرافيلي شوهرم گفت شهرك غرب دوره وبيمارستان عرفان دوره...دكتريوسف نژاد بيمارستان لاله...شما اين دوتا دكتر رو ميشناسيد؟

ي وقتايى فقط بايدگفت"فداىِ سرم"
تو كدوم مركز ميخواي بري اسم دكترتون يادت نيومد؟!من اينجا خيلي درمورد مراكز ناباروري  ودكتراي مط ...

عزیزم من یک هفته پیش مرکز مام با دکتر علیرضایی ویزیت شدم بسیار دکتر مهربون و با حوصله ای هستن

من چون مرکز دیگه ای جنین داشتم بهم گفتن برم یه بار دیگه همون مرکز قبل انتقال بدم اگه نشد بعد برم مام

هزینش از بقیه مراکز گرونتره ولی درصد موفقیتشون هم بیشتره

من اگه بخوام دوباره تخمک کشی کنم میرم مام چون از نظمشون و اینکه دکتر کامل واست وقت میزاره راضی بودم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم من یک هفته پیش مرکز مام با دکتر علیرضایی ویزیت شدم بسیار دکتر مهربون و با حوصله ای هستن من چو ...

ممنون عزيز جواب دادي هزينشو حدودي هم نميدونيد چقدر ميشه؟!هزينه تخمك اهدايي رو چطور؟!

البته فردا ميخوام زنگ بزنم ي عالمه سوال بپرسم خداكنه جواب بدن😂

ي وقتايى فقط بايدگفت"فداىِ سرم"
این همیشه برای منم سوال بوده وقتی درمانش همون داروهای ثابته چرا با آزمایش اینا مردم علاف میکنن 

منم نمیدونم چرا اینطوره

بالا هم گفتم

برای همینه بعضی دکترا این ازمایشاتو نمینویسن میگن لازم نیست

چون بعد از یکی دوبار منفی شدن یا بعضیا هم از همون انتقال اول حتی بدون درخواست ازمایش اینا رو اضافه میکنن چون انگار برای دکترها هم یه چیز روتین شده مثل بچه های اینجا که همگی از صفر تا صد سیکل و حتی راههای نرفته رو بلدن

الهی بحق این شب عزیز همه منتظرا خیلی زود نتیجه بگیرن که راه دشوار و پر فراز و نشیبی هست که انرژی و انگیزه زیادی میطلبه

الهی آمین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست