2777
2789

دیروز رفتم از جلوی مغازشون رد شدم که حتی اگ شد چند لحظه ببینمش از دور .. از دلتنگی داشتم میمردم ..

داشتم رد میشدم داخل مغازه نبود داداشش بود ،بعد جلوتر دیدم داره از باشگاه برمیگرده ..

داشتم از پیشش رد میشدم نگام کرد چیزی نگفت انقد بغضم گرفت ک کل دیشب رو تا صب گریه کردم ..

حالم خیلی بد بود که نزدیکای صب ۵ بود هردو آنلاین بودیم یهو پیام داد سلام ..

نمیخواستم جوابشو بدم سین کردم جواب دادم نوشت فردا میتونین همو ببینیم ..

انگار تموم‌ وجودم منتظر این حرفش بود ..حالم کلا عوض شد اون گریه ها دیگ گریه ذوق بودن 

گفتم کجا ؟

فقط گفت میام دنبالت منم گفتم باشه ..

خلاصه امروز باهم رفتیم بیرون انگار ن انگار ک چیزی شده داشت حرف میزد و …

گفتم دوست دارم ..غرورمو خرد تر کردم و گفتم تموم نشه ..تموم نکنیم …هیچی نگفت و سکوت کرد فقط گفت بسه اذیت نکن دوتامونم..

جلوش گریه کردم و بدتر خودمو خار کردم،هرچی سرم بیاد حقمه از خودم متنفرم که انقد ضعیف و بی غرور شدم ..

هیچکدوم از اینا بس نبود برگشتم بوسیدمش …خودشم بوسید ولی بعدش گفت نکن ..گفت اذیتم نکن ..

قلبم خیلی شکسته 

هم از خودم 

هم از اون 

هم از همه چی …

چراااا چرا باید دوسش داشته باشم چرا اینا حق من نیست تروخدا بگین چیکار کنم دارم میمیرم انقد صحت زدم 😭😭😭😭😭😭 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غرورتو له کردی خیلی اشتباه کردی ولی بعدها حس اینو نداری ک چرا تلاش نکردم شاید میموند

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

وای خیلی بده من خودم اینو تجربه کردم الان هرچی بگم ناراحت نشو فرقی ب حالت نمیکنه عزیزم ولی مطمئن باش ی روز اون میوفته دنبال تو

من چهار ساله با ی پسره هستم یعنی س سالش عشقم یک طرفه بود الان اونه ک منو ول نمیکنه میخوام بگم که این روزا میگذره بهتره با ی چیزی خودتو سرگرم کنی چکش نکن کمتر بهش فکر کن بهش پیام نده خودتو نشونش نده خودش دلتنگت میشه مطمئن باش عزیزم❤

یه چیزی میگم هر چند تکراریه ولی پسرا دوست دخترشون رو نمیگیرن اونی که مامانشون انتخاب کنه رو میگیرن

نهههههه

منو دوست پسرم گرفت

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

ببین برو ولی سعی کن وانمود کنی شادی سعی کن بعضی اوقات ک میری جایی مثل کافی شاپ ، رستوران عکس بگیر استوری کن بزار ببینه بدون اون میتونی اگر تا چند ماه بعدش نیومد حالتو بپرسه و پیشنهاد بده ک برگرد بیا فوشم بده هرچی بچسبی به پسرا دور تر ازت میشن حالذ شوهر میخواد باشه یا دوست پسر