برای همین میگم اینهمه راه برای چی بیای
من چون خودم ۱۰ _ ۱۱ سال اسیر همه چیز بودم همه چیز رو امتحان کردم دوست ندارم الکی وقت و هزینه تون تلف بشه
چه ازمایشات انعقادی رو بدی چه ندی درمانش همون اسپرین و انوکسا ست برای همین وقتی به دکترا میگی برات بنویسن اگر اسپرین و انوکسا جزو داروهات بوده باشه میگه ازمایشات لازم نیست چون فقط یه هزینه میلیونی رو دستت می مونه
چه ازمایشات ایمنی رو بدی چه ندی درمانش همون پرد و سرم و هیدروکسی و نهایتا برای اپکا لنفو که اونم منسوخ شده من با اینکه اینم شنیده بودم ولی بازم رفتم انجام دادم فایده م نداشت اپکام باالا نرفت با سرم هم یه بار مثبت شدم سقط شد دو سه بار بعدی انتقالام منفی شد. اینا راههایی که منم که امتحانش کردم هرکسی هم جای شما بود میگفت همه چیز رو در نظر بگیرم بلکه این بار دلم شاد بشه
بازم سبک سنگین کن ان شاء الله هرچی خیره برات پیش بیاد اگر تا بحال با دکتر ایمونولوژی که با کار اوی اف هم اشناست و در شهر خودتونه ویزیت نشدی ضرر نداره یه سر پیشش برو و ماجرا رو بگو اونوقت برای اومدن به تهران تصمیم بگیر
اگر بنا به اومدن به تهران شد همونطور که دیشب از سمیه جون پرسیدی همه ازمایشات رو بده و دست پر بیا که رفت و امدت دوبار نشه
ان شاء الله بهترین ها در انتظارت باشه