2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست

🤲🤲🤲🤲🤲🤲

نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم

شروع چله از ۲۹اردیبهشت مهتاب جان

امشب سوره ی مریم و حدیث کساء خوندم به نیت حاجت رواییت

انشاالله به آرزوت برسی عزیزم

♥️😘

1-نهال ✔️

2-طوطططیا،✔️

3-عبدالواحد✔️

4-یامنان✔️

5-ارکیدهایی✔️

✔️Zhyan-74_6

haniiijoooon_7 ✔️

8-سحر بانو✔️

9-فردایی روشن✔️

✔️alaaa-10

✔️11-helli

12-ریحانه۵۷✔️

✔️mehremah-13

✔️sarvesahi-14

✔️nooshabehjoon-15

✔️houra1400-16

✔️hasvet_17

18-گندمک11✔️

19-داداشمم ✔️

✔️bpyk-20

21-الهه-elahe✔️

✔️poweroflover-22

23-پروانه21✔️

24،-نیاز✔️

✔️rosev.10_25

✔️sarayyyyy_26

✔️happygirs_27

✔️shiva-ab_28

29-ماهورجان✔️

30-قاصدک-بیخبر✔️

31-ثمین✔️

32-میترا✔️

33-یاسمن✔️

34-پونه00✔️

✔️raaaaaz_35

36-نگاااارم✔️

37-ارام000✔️

✔️pariiiii73_38

39-شطرنجی✔️

40-مهتاب444✔️

bahar3200_41

چله تکمیل شد

ب یاری خدا بتونم تمومش کنم 🌹🌹🌹

@مهتاب444    

دو بار تاپیک زدم عزیزم دکترا بفکر جیب خودشون هستن بهم میگه درد داری گفتم ن میگه اونموقع درد میگیری&n ...

عزیز دلم من در این مورد تجربه ای ندارم و نشنیدم اما میدونم تو حاملگی هر درد  و مشکل مزمنی هم باشه دور از جونت میاد سراغ ادم. از من میشنوی دیسک نکن و اول خیال خودتو از اون قضیه راحت کن بعد برو سراغ بارداری

دور از جون شما اگر کسی مجبور شه تو بارداری جراحی کنه واقعا ممکنه رو بچه عوارض داشته باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومای گل یه راهنمایی میدید بهم؟

ببخشید نباید اینجا بگم 🥲

من مامانم بعد اون اتفاق دهنش خیلی خشکه خیلی اذیت میشه 

چشماشم اذیت میشه 

حالا برای چشمش براش قطره خریدم

برای دهنش چه دکتری ببرمش؟

اون اولا میگفتم داغش تازش چیزی نمیخوره اینجوری شده

ولی الان بخاطری خشکی مایعات زیاد میخوره ولی بازم اینجوریه

زبونشم سفید شده 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🤲🤲🤲🤲🤲🤲 نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم شروع چله از ۲۹اردیبهشت مهتاب جان امشب سوره ...

فدای مهربونیت آترین جانم

الهی به سلامتی زایمان کنی و نی نی هاتو سالم بغل کنی عزیزم

خیلی بهم لطف کردی که کنار دعا برای دوستان منو هم شریک کردی

واقعا ازت ممنونم

خدا اجابت همه این دعاها رو به خودت و نی نی بر گردونه😍🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
فدای مهربونیت آترین جانم الهی به سلامتی زایمان کنی و نی نی هاتو سالم بغل کنی عزیزم خیلی بهم لطف کر ...

عزیزم یه سوال داشتم وقتی فشار پایینه باید شوری بخوری یا شیرینی 

فشارم افتاده سرگیجه دارم چشام سیاهی می‌ره 

ان شاالله اگه این ترم گند نزده باشم ی ترم مونده. دو تا درس و ی پایان نامه. نه اتفاقا سرم گرم میشه و ...

به سلامتی خوب پس چیزی نمونده آره راست میگین سرگرم که باشین کمتر فکر و خیال میکنین ‌و زمانم براتون زودتر میگذره ان شاالله امتحانات این ترم رو هم خوب بدین و همه پاس بشه .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مامانم ک میگه ول کن دختر جان خداروشکر حالت خوبه همون شنبه برو عصبی شدم اینکارو کرد میگه خودتم حرص ند ...

عزیزم 

ان‌ شاالله خیره نگران نباش و استراحت کن همون شنبه برو خیره ان شاءالله 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
عزیزم یه سوال داشتم وقتی فشار پایینه باید شوری بخوری یا شیرینی  فشارم افتاده سرگیجه دارم چشام ...

باید شیرین بخوری عزیزم .

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
قند خونشون بالا نیست؟

نمیدونم

ببرمش دکتر یا اول با چیزی تست کنم؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان ميشه بيايد راهنماييم كنيد من ميخوام برم مركز مام پيش دكترعليرضايي براي ناباروريم خيلي ازمركزمام بد ميگن🙄🤔كه خيلي گرونه وفقط ب پول فكرميكنن وهمشآزمايش وسونوهاي الكي...من دوست دارم تخمك خودم باشه اما شايد كارم ب تخمك اهدايي هم بكشه چون من ذخيره تخمدانم خيلييي كمه ديرب دير پريود ميشم و٤٣سالمه و ميدونم كه شوهرم سالمه ومشكلي هم نداره واقعا گيج شدم ومستاصل😭كسي اينجا رفته ونتيجه گرفته؟!ممنون ميشم جواب بديد🙏🏻🌹

ي وقتايى فقط بايدگفت"فداىِ سرم"
سلام دوستان ميشه بيايد راهنماييم كنيد من ميخوام برم مركز مام پيش دكترعليرضايي براي ناباروريم خيلي از ...

عزیزم من تقریبا سه هفته پیش رفتم مام. ی دکتر دیگه که معروفه غیر علیرضایی (چرا اسمش رو یادم نمیاد🤦). ببین مرکز شلوغ من تقریبا چهار ساعت و نیم منتظر بودم. اینکه گفتن پولکی هم تا حدودی درسته چون مثلا جلسه اول همه سونو میشن مثلا ممکن شما سونو و ویزیت جای دیگه پونصد بدی اینجا یک میگیره. کلا باید چکاپ کامل بشی از قلب و همه چی و همه چیزم میگه دکترای خودمون که شما ممکن مثلا جای دیگه بری با بیمه خودت بیشتر صرف کنه. 

خلاصه من تصمیم گرفتم نرم و ی جا دیگه رفتم دکتر و ایشالا می‌خوام با همون دکتر پیش ببرم. هفته دیگه پریود بشم میرم برای سونو و شروع پروسه پانکچر

برای همین میگم اینهمه راه برای چی بیای من چون خودم ۱۰ _ ۱۱ سال اسیر همه چیز بودم همه چیز رو امتحان ...

این همیشه برای منم سوال بوده وقتی درمانش همون داروهای ثابته چرا با آزمایش اینا مردم علاف میکنن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش