2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
عزیز من دی ماه با نسخه دکتر حدود ۲۰۰ تومن شد. حالا نمیدونم داروخانه آزاد حساب کرد یا با بیمه، چون هم ...

چقدر تیکر شما به من انرژی میده😍بنظرت سه ماه آخر دیر میگذره یا من اینجوری فکر میکنم؟کی میشه منم ۳۰ هفته ام پر بشه خیالم راحت بشه که این بچه دیگه صحیح و سالمه🤲

منم درازکش پهلو به پهلو میشم ولی خب راست اصلا نمیتونم بخوابم خودشو سفت میکنه بچه اگه نیم ساعت طاقت ب ...

منم شبا چپ میخوابم. عادت دارم رو به آسمون بخوایم که خب میگن خیلی بده تو بارداری.

به چپ میخوابم چپی اینقدر لگد میزنه که به راست بشم، به راست میخوابم اون یکی لگد میزنه که به چپ بشم. دیگه خسته میشم چند دقیقه رو به آسمون میخوابم همسرم بیدارم میکنه که درست بخواب🥴

بیخوابی ها از قبل تولد نوزاد رسما شروع میشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز من دی ماه با نسخه دکتر حدود ۲۰۰ تومن شد. حالا نمیدونم داروخانه آزاد حساب کرد یا با بیمه، چون هم ...

آهان ممنون عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
منم شبا شب میخوابم. عادت دارم رو به آسمون بخوایم که خب میگن خیلی بده تو بارداری. به چپ میخوابم چپی ...

آره عزیزم رو به آسمون که اصلا نخواب برات خوب نیست،بالشت خواب بارداری میگرفتی شاید کمکت می‌کرد مدلهای مختلف داره

خانوماکسی بوده امپول ivigنیاز داشته باشه؟ شماها از کجا تهیه کردید؟ من هرچی میگردم نیست..هی همه میگن صبرکن پیدا میشه ولی باز نیست

دکترم گفت فقط دکتز مغزواعصاب تجویز میکنه ک داروخانه بدن ولی دکترمغزواعصاب هم واسم نوشته بازم داروخانه وحلال اهمرنمیدن

عشقم من شرمندت شدم  بخدا یادم نرفته ، شرایط جور نشد انجام بدم

نه این چه حرفیه عزیزم برا خودت دیگه صددرصد لازمه قربونت 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
چقدر تیکر شما به من انرژی میده😍بنظرت سه ماه آخر دیر میگذره یا من اینجوری فکر میکنم؟کی میشه منم ۳۰ ه ...

قربونت. همه اش دیر میگذره🤣

من از ماه اول روزشماری کردم تا الان. باز آدم سرگرم یه کاری باشه خوبه ولی نه اینکه همش بیکاریم روزا سخت میگذره

خانوماکسی بوده امپول ivigنیاز داشته باشه؟ شماها از کجا تهیه کردید؟ من هرچی میگردم نیست..هی همه میگن ...

من اون زمان یه فرم از بیمه میبردم پیش دکتر اون پرش میکرد بعد میدادم بیمه تایید میکرد و بعد میبردم داروخانه بیماریهای خاص تو خیابون نجات اللهی تهران اونجا داشت. برای اردیبهشت دیگه دارو رو پیدا نکردم، به دکترم گفتم گفت نمیخواد دیگه ازین به بعد بزنی.

مممنونم عزیزدلم، محتاجم به دعاهاتون،  انشااله به زودی نتیجه حتما نتیجه میگیرین 😍😍  فقط ...

چشم خاهرم با امید میریم جلو😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سارا جون ســـــــــارا جون این چه وضعشه ؟؟؟  چرا انقدر استرس داری؟؟؟؟ بگم بزرگ ترا دعوات کنن؟ ...

سلام

گلم

خوبی

ممنون

الان بهترم😁😁😁😁

حالمم خوبه خداروشکر

ازکارزیادبود

رفتم پی ارپی دردنداشت اومدم تاشب استراحت کردم همه چی اوکی شد

اونجاهم یکی دوتامامان دیدم اومدن زایمان ازمریضای دکترم کلی انرژی گرفتم😍😍😍

خدایابه امیدخودت🌺
آره عزیزم رو به آسمون که اصلا نخواب برات خوب نیست،بالشت خواب بارداری میگرفتی شاید کمکت می‌کرد مدلهای ...

اگر با همین شرایط پیش برم شاید بگیرم. فعلا که دور تا دورم پتو و بالش میذارم میخوابم😅