2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معدم هنوز درد داره  دفع ادرار بهترشد ولی موقع ادرار درد دارم همون عفونت صددرصد حالا جواب ازمای ...

دیشب خیلی تو فکرت بودم ان شاء الله که هر چه سریعتر خوب خوب بشی 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
دیشب خیلی تو فکرت بودم ان شاء الله که هر چه سریعتر خوب خوب بشی 

مرسی عزیزم ان شاالله زودتر معدم آروم بگیره معده من از قبل هم استرسی بود الان ده روز عجیب درد می‌کنه یه مطلب خوندم دیشب یکم نگرانم کرد نوشته بود درد معده خطرناکه 

چند هفته ای شما  دمیترون یبوست میاره دکتر هم نداد بهم تهوع میشه تحمل کرد همین ب ۶ موقت کم می‌ک ...

دکتر پنتو پرازول نداده ؟داروی بی ضرری بگیر بخور سه ماهه اول هم نگران نباش جنین از تو تغذیه نمیکنه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
شوهرم خونه خوابیده یکم تهوع کم شده ادرارم یکم اومد نیم ساعت نشستم شیر آب باز گذاشتم ولی معدم درد می‌ ...

خوب خداراشکر عزیزم معده دردت بهتر میشه یهفته دوهفته دیگه

منم تهوع داشتم دیشب فکر کنم از درد بود

الانم تهوع صبگاهی دارم قابل تحمل 

چرا دکتر به من دارو نداد پس فقط قرص لانزو داد ک بی تاثیر کلا ب ۶ چندساعتی تهوع کم می‌کنه فقط

آخه قرصا هم همشون یبوست میارن هم دیمترون هم هیوسین

هردوتا من دارم خیلی که فشار بیاره یدونه میخورم 

مرسی عزیزم مشکل نداشته باشه منکه دلم میخواد هر روز سونو کنم خودمو😁 یه سوال دیگه شما معده درد داشتی ...

من کل بارداری معده درد داشتم، اولش شدید نبود و داروهای معمولی مثل گاویسکون جواب میداد اما وسطهای بارداری دیگه خیلی بد شد. دکتر دو دوره الومینیوم جی بهم داد که بعد دو دوره دیگه تاثیر نداشت، بهم پنتوپیرازول داد تا آخر بارداری روزی یکی ناشتا میخوردم

دکتر سونو واژینال می‌کنه هر دفعه این بار رفتم چون لکه بینی داشتم ترسیدم زیاد بشه ک خداروشکر طوری نشد ...

دوران بارداری این هم یکی از دغدغه های من بود که نکنه سونو زیاد خطر داشته باشه‌. برای من اوایل تا تقریبا اواسط همش سونو واژینال بود، دیگه از اواسط سونوواژینال نمیکنند مگر برای طول سرویکس و بررسی دهانه رحم.

نگران سونو نباشید. سونو دوبعدی چون کمترین فرکانس و تولید گرما رو دارند اسیبی به جنین نمیرسه. اما سونوهای سه بعدی و رنگی معمولا چون خیلی زیاد گرما تولید میکنند مکرر انجام دادنش خوب نیست البته از نظر علمی ثابت نشده.

مرسی عزیزم ان شاالله زودتر معدم آروم بگیره معده من از قبل هم استرسی بود الان ده روز عجیب درد می‌کنه ...

ان شاءالله که خوب میشی قرص پنتوپرازول قرص خوبیه فک کنم یی ضرر باشه 

یه سوال از دکترت بکن 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤