2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

دوستان تو رو خدا امشب با دل های سختی کشیده و پاکتون برام دعا کنیدفردا آزمایشم مثبت باشه و صلاح خدا و خواسته ما یکی باشه

دعا کنید دست پر برگردم خونه،خداخیرتون بده

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
خداروشکر پس اون صورتی قطع شد عزیزم قهوه ای مشکلی نیست نگران نباش ، دستگاه نداری فشار و قندتو بگیری ؟ ...

عزیزم همون هم کامل صورتی نبود

نه ندارم گذاشتم انتی بیام انشاالله هر دوتاش بگیرم.

عزیزم ی لیوان دوغ خوردم خیلی بهتر شدم الان حالت تهوع دارم 

بنظرت قندم بود یافشار ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودمم انقد راغب شدم برم دنبالش که نگو.ببخشید مرکز گفتن باید یه معرفی نامه از پزشک بیارین.من این پزشک ...

نمیدونم قشنگم اطلاعی ندارم که معرفی نامه اونا اوکی هست یا ن

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم همون هم کامل صورتی نبود نه ندارم گذاشتم انتی بیام انشاالله هر دوتاش بگیرم. عزیزم ی لیوان دوغ ...

اگه شور بوده دوغت یعنی فشارت پایین بوده

کلا سردرد تو بارداری بخاطر سه تا مورده   بیشتر هورمونی که تو سه ماه اول مخصوصا رایجه یکیش خودم خیلی سردرد می شدم

یکی فشار پایین  یکی هم فشار بالا  ولی تو سه ماهه اول بیشتر فشار پایین باعث می شه چون با بارداری رگها گشادتر می شه و باعث می شه تو سه ماهه اول فشار پایین بیاد

با افزایش حجم خون تو سه ماهه سوم افزایش فشار بیشتر نمود می کنه

به نظرم تعادل داشته باش تو خوردن نه شوری نه بی نمکی ولی  از اواسط بارداری نمک کم بشه و به حداقل برسه بهتره برای کسانیکه فشار پایینی ندارند به اصطلاح فشار پایینی نیستن فشارخون ۱۱ ۱۲ دارند تا انشالله سه ماهه آخر به مشکل فشار بالا برنخورد 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

بستگی به بدن هر فردی داره هرکاری سختی های خودشو داره ما که آی وی افی هستیم شرایطمون دشوارتره  ...

☺️☺️

دقیقا وقتی بهش فکر میکنم دلم غنج می‌ره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دوستان تو رو خدا امشب با دل های سختی کشیده و پاکتون برام دعا کنیدفردا آزمایشم مثبت باشه و صلاح خدا و ...

حتمن عزیزم برات دعا میکنم ان شاء الله ‌که با یه بتای خیلی عالی دلت شاد و لبت خندان باشه 

برات صلوات میفرستم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
انصاری پور من یه جلسه رفتم پیشش خیلی بی روح بود اصلا از برخوردش خوشم نیومد باهاش حال نکردم رفتم پی ...

دکتر شما کیه ؟

اره خیلی سرده 🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسلامتی عزیزم 😍😍😍 از استراحتت بعد سرکلاژ میگی؟

مرسی عزیزم 

بعد سرکلاژم تا ۳هفته فقط برای سرویس بلند میشدم از اول غذام رو نشسته خوردم از توالت فرنگی استفاده کردم بعد سه هفته کم کم کار خونه کردم  از ۳۰ هفته همه کارآمد کردم خرید پیاده روی خرید 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
حتمن عزیزم برات دعا میکنم ان شاء الله ‌که با یه بتای خیلی عالی دلت شاد و لبت خندان باشه  برات ...

قربونت برم یه دنیا ممنون دوسی

برات آیت الکرسی میخونم و ۱۰۰ذکر صلوات انشاالله با دست پر بیای 🤲

الهی قربونت برم خواهر ،یه دنیا ممنون،اجرت با خدا