2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
الهی امین 🙏🥺

صلوات فرستادم عزیزم که بیشتر منتظر نمونی 🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
زمونه همینه کسی به کسی رحم نمیکنه اونم به خاطره مشکلاتی که تقصیر ما نیست . همین امروز من خودم رفتم م ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=296964384 : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=296964384

عزیزم بجون بخر سختیاشو میگذره صبح میشه و فسقلی به زودی میاد تو بغلت بسلامتی تو الان نباید عصبی بشی و آروم باشی معذرت ناراحتت کردم گلم بارداری سالمی داشته باشی میبوسمتون هم تو هم فسقلی خاله رو 😘😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اه چرا لینکم ابی نمیشه https://uupload.ir/view/vid_20230620_230821_fl2t.mp4/

آره نمیاد نمیشه واردش شد

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
آره نمیاد نمیشه واردش شد

🥲

من روش نگه میدارم وارد کروم میشم باز میشه 😁

ولی لینک ابی نمیشع

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خداروشكر كه باردارى خدا نى نى قشنگتو برات حفظ كنه

مرسی عزیزدلم😍😍😘😘

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام همگی خوبین ووووی چقد خلوت اینجا کجایین ؟

🤪🤪🤪

شلوغتون منم

وقتی شروع کنم به تایپ کردن چند صفحه میره جلو🤭🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام بچهاشب بخیر شما تاحالا با دستگاه تست قند خونگی قند گرفتید!؟ برا من بر حسب میلی مول میزنه سر در نمیارم کسی میدونه قند زیرچند میلی مول برا ناشتا خوبه؟ امشب ک قبل شام زدم ۴/۵میلی مول بود اما نمیدونم خوبه یا نه گوگلم سرچ کردم چیزی سر در نیاوردم ممنون میشم کسی میدونه راهنماییم کنه 🌹

عزیزم بجون بخر سختیاشو میگذره صبح میشه و فسقلی به زودی میاد تو بغلت بسلامتی تو الان نباید عصبی بشی و ...

نه عزیزم خوبم نگران نباش در کل گفتم وقتی استرس نداریو صبوری راحتری کمتر اذیت میشی چون این دکتر رفتنامون حالا حالاها هست که باید تحمل کنیم 

قربونت برم نفسم انشاءلله 🤲🤲

برای مامان شدنت صلوات میفرستم عشقم😍

🥲 من روش نگه میدارم وارد کروم میشم باز میشه 😁 ولی لینک ابی نمیشع

ای بابا چه بد تو کف میمونم😅

سلام عزیزم این کار رو نکن چون دوز دارو شیمیایی تو سیکل زیاده دارو گیاهی اصلا نباید مصرف بشه کار رو ...

خوبی عزیز دلم ؟

دخملی نازت خوبه؟ ( یه فرشته ناز داری دیگه درست متوجه شدم؟)

دلم خیلی برات تنگ میشه مهربونم

عادت کردم به پیام های شبانت 🥲 زود به زود پیام بزار

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای بابا چه بد تو کف میمونم😅

🤪🤪🤪

صدای قلیون ، گربه ، اردک و قورباغه 🐸 بود 😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها من احساس میکنم شیاف که از واژن استفاده میکنم عفونت گرفتم سوزش دارم یکم چیکار کنم قبل انتقال ا ...

عزیز دلم ژل شستشوی مخصوص بارداری استفاده کن 

بخاطر شیاف هست 

😚😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40