2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
یه سوال راجع به طرز خوابیدن من کلا عادتمه که به شکم بخوابم گاهی وقتا یادم میره به نظرتون از الان که ...

عزیزم پهلوی چپ کلا خونرسانی به جنین رو تسهیل میکنه از الان رعایت کنی خیلی بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم خواهر مهربونم 😘♥️ روزانه کارم دعا وقرانه عزیزم سحر میگه دکترت خونسرده واقعیت اینه که خ ...

انشاالله که اینجور نیست و بند عمرشون محکم محکم به ناف مامانشون چسبیده 

سلام دوستان خوبین راستش من امروز وارد هشت هفته شدم از صبح که بیدار شدم حالت تهوع نداشتم اما به جاش ...

آره عزیزم من یه روز حالت تهوع قطع شد تا صبح گریه کردم من درد زیر شکم داشتم ولی هیچی نبود الکی استرس نده بخودت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان خوبین راستش من امروز وارد هشت هفته شدم از صبح که بیدار شدم حالت تهوع نداشتم اما به جاش ...

طبیعی هست

چون رحم داره بزرگ میشه و جفت برای اینکه به رحم بچسبه موادی از خودش ترشح میکنه که تو هرکس متفاوت یکی معده درد یکی کمردرد یکی حالت تهوع یکی خواب بیش ازحد

تو بدن هرکس متفاوت عمل میکنه

آره هر ۴۸ ساعت تکرار کردم  اول ۳۷ دوم ۸۵ سوم ۱۳۳ رنج آزمایشگاه پایینه بتا بالای ۵ مثبته دی ...

سلام نیکاد جونم خوبی؟؟ شکر خدا که آزمایشت مثبت بوده

ان شاالله این دفعه که تکرار کنی کلیییی بتات بره بالا و نی نی رو سر وقت سالم و سلامت بغل کنی

آزمایش دادی دوباره تگم کن منتظر ی بتای عالی هستم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مشکلی نداره درد پریود خطر ناکه 

من درد پریودم داشتم ولی هیچی نبود کلا تو بارداری زیاد استرس ندید به خودتون

دوستانی که سزارین بودید و بچه هاتون هم شیر خودتون رو میدادید، از ماه چندم بعد سزارین  مجدد پری ...

سلام عزیزم خوبی؟نی نی خوبه؟

من شیر خودمو ندادم تا ۲۰ روز خونریزی داشتم روز ۵۰ بعد سزارین پریود شدم ازون وقتم هر ماه میشم  

سلام‌عزیز.آزمایش‌دادی‌نیکادجان

سلام عزیزم خوبی؟انتقال داده بودی درسته؟یخورده کم حافظه شدم من  

بچه ها من احساس میکنم شیاف که از واژن استفاده میکنم عفونت گرفتم سوزش دارم یکم چیکار کنم قبل انتقال ا ...

منم همین طور شدم دکتر گفت ازین به بعد شیاف رو مقعدی استفاده کن و بهم قرص واژینال داد واسه عفونت خوب شدم من هفته ۲۰ بودم باز به دکترت بگو

من چون آی وی اف کردم احتمال زیاد شیافو تا آخر باید بزارم 

عزیزم من تا ۲۵ هفته شیاف داشتم بعدش قطع کردم