2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم خوبی ؟ دیدم نوشتی خون آبه صورتی داری ؟ کمتر شده ایشاله ؟ 

سلام الهه جان شما خوبی عزیزم

باز همون روگه های قهوه ی میاد.

سرم یکم درد میکنه نمیدونم فشارم پاینه یا قندم 

دیگه سپردم به خدا خودش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبین

راستش من امروز وارد هشت هفته شدم از صبح که بیدار شدم حالت تهوع نداشتم اما به جاش کمر درد و دل درد خفیف اذیتم میکنه خداروشکر لکه بینی هم ندارم

تا حالا کسی اینطوری بوده؟ بهد از دوهفته کمر درد بیاد سراغش؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
بچه ها دلم گرفته هیچ کاری ازم پیش نمیره دکتر همسرمو فرستاده دکتر مردان به خودمم گفته دوماه دارو بخور ...

بابام همیشه میگفت دلی که صبر داره گنج داره صبور باش عزیزم بلاخره نوبت توهم میشه توکلت به خدا چشم بهم بزنی دوماه میگذره تو این فرصتی که داری کلی برای خودت برنامه ریزی کن 

تفریح با دوستان کافه کوه پیاده روی مهمونی 

در کنارش رژیمتم شروع کن تازه میبینی دوماهت که گذشت هیچ تایمم کم آوردی

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام الهه جان شما خوبی عزیزم باز همون روگه های قهوه ی میاد.  سرم یکم درد میکنه نمیدونم فشارم ...

خداروشکر پس اون صورتی قطع شد عزیزم قهوه ای مشکلی نیست نگران نباش ، دستگاه نداری فشار و قندتو بگیری ؟ یه چیز شیرین بخور ایشاله بهتر میشی 

با دکترت حتما مشورت کن من نفسم اینقدر تنگ نیست مثل شما فقط با این که مدام کولر روشنه و لباسی هم تنم ...

یه سوال راجع به طرز خوابیدن من کلا عادتمه که به شکم بخوابم گاهی وقتا یادم میره به نظرتون از الان که تو هشت هفته میرم برای مدل خوابیدنم زود نیست؟ که بخوام حتما به پهلو بخوابم

بابام همیشه میگفت دلی که صبر داره گنج داره صبور باش عزیزم بلاخره نوبت توهم میشه توکلت به خدا چشم بهم ...

شیوا جان باردار شدن برام شده یه آرزوی محال میدونم کفره ولی خستم از انتظار و میدونم خداوند قادر مطلق هست ولی انگار برام این ارزو محال شده باورت نمیشه ثانیه ها هم‌برام دیر می‌رن نمیدونم چرا دوس دارم زمان بگذره هرچند از انتقال منفی میترسم !قبلش رژیم داشتم ولی بخاطر اینکه همسرم از لاغری بدش میاد مجبور شدم تازه درخوری کنم وزنم ۵۵هست خیلی لاغرم و استخونی شدم ولی ورزش حداقل روزی ده دقیقه دارم میدونم کمه ولی حوصلم نمیکشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
فاطمه خوبی؟ انتقال دادی؟ در چه مرحله ای؟

سلام عزیز دلم. قربووونت😘 خوبم شکر خدا‌

نه هنوز نرفتم دیگه. ان شاالله ماه بعد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمیدونم عزیزم،من که فقط از این نخی پنبه ای  ها باشه جنسش مثل اونایی که مادربزرگا داشتن فقط از ا ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=296749904 : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=296749904

اره منم برا مصرف دائم فقط ازونا میپوشم 😅حتی گیاهیا هم ادیتم می کنه . اینارو فقط برا مصرف وقت شیاف گرفته بودم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چهارتا اره گفت کم کن یه چیزایی تو ذهنم هست ولی دقیق نمیدونم

خب میخوای تا دکترت صب کن من روزی پنج تا میخورم

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤