2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
اسپرم ضعیف یعنی همون مورفوژی داره فقط منم شوهرم مورفوژیش دو۴انتقالمم منفی شد احساس میکنم از اونه

من شوهرم باز میخاد بره  عمل.

نگران نباش اینکه جنین تشکیل شده یعنی اسپرم این تواناییو داشته جنین تشکیل بشه باقیش دست خداست

که ببینیم‌کی دامنمون سبز میشه🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حشره کش کامن تا حالا استفاده کردین؟ خوب جلو حشراتو میگیره

دیشب همسرم پودر اتک گرفت تمام ورودیهای خونه، زیر کابینتها و ... رو زد. امیدوارم شرشون کنده بشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم شما چند کیلو وزن اضافه‌ کردین؟

سحرجان من فکر کنم یه قاشق ماست پروبیوتیک فاسد خوردم🥴. تاریخ داشت، قیافه اش هم سالم بود ولی مزه اش وحشتناک بود. با یه قاشق ممکنه مسموم بشم و بچه هام دچار مشکل بشن؟ الان دلم آشوبه فقط 

عزیزم بعد عمل مدام سرگیجه داشتم و خونریزی ام شدید بود بعد عمل فشارم شش بود پاهام شدیدا ورم کردن به ح ...

چقدر سزارین بده🥴. طبیعی کم دردسر تر نیست؟!

از الان استرس زایمان دارم

چقدر سزارین بده🥴. طبیعی کم دردسر تر نیست؟! از الان استرس زایمان دارم

اره من زایمان اولم طبیعی بود با اینکه ی زایمان سخت و طولانی داشتم ولی بازم طبیعی اگه امکانش رو داشته باشین هزاران بار از سز بهتره 

همون ساب سیمپلکسه مال شرکت فایزره

برای ما ساب سیمپلکس تاثیری نداشت. من دو تا شیشه کاملش رو تا الان به دخترم دادم. پنج شنبه پیش دکترش بودیم، بهمون شیاف carum carvi داد. همون شیاف زیره هست. از جمعه داریم استفاده میکنیم ببینیم تاثیر میذاره یا نه. تا الان که تاثیری نداشته. دخترم معده اش زیاد سفت میشه و باد شکم زیاد داره. بیشتر انقباض معده اش خیلی اذیت میکنه و جدیدا زیاد گریه میکنه

سحرجان من فکر کنم یه قاشق ماست پروبیوتیک فاسد خوردم🥴. تاریخ داشت، قیافه اش هم سالم بود ولی مزه اش و ...

عزیزم مسمومیت با ماست تقریبا بعید هست ولی اگه علایم مثل سرگیجه یا دلپیچه یا تهوع و استفراغ پیدا کردی حتما دکتر بود

الهی آمیییین عزیزم خدا کمک هممون باشه خداجونم داره زحماتمون رو میبینه انشاالله دلمون نشکنه 

سلام‌عزیز.آزمایش‌دادی‌نیکادجان

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
الهی عزیزم فکرت درگیر نکن انشالا این دعفه انتقالت کامل کامل میشع با جواب مثبت به نظر من همین که مثبت ...

ممنونم عزیزم😘 ان شاالله با خبر مثبت شما اول😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره خداروشکر قطع شده فقط برا استرادیول دو دل شدم ذهنم نمی‌کشه دقیق دکتر چی گفت میگم نکنه خطرناک باشه ...

خب خدارو شکر 

استرادیول چندتا  میخوردی ؟

دکتر بهت گفت کمش کنی مگه ؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤