2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
من دفعات قبل چون سر لباس زیر خ اذیت میشدم این دفعه ازین لباس زیر یک بار مصرفا خریدم. که بعد شیاف مین ...

نمیدونم عزیزم،من که فقط از این نخی پنبه ای  ها باشه جنسش مثل اونایی که مادربزرگا داشتن فقط از اونا میپوشم🤣کفیش هم حتما باید سفید باشه که بفهمم چه خبره🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما چند کیلو وزن اضافه‌ کردین؟

الان ترازو بالای کابینت هست شب شوهرم بیاد خودمو وزن میکنم میگم بهت گلم،ولی قطعا چاق شدم دیگه مشخصه،ماه اول۵۹کیلو بودم نزدیک۶۰،ولی حدس خودم الان۶۶ اینا هست

بچه ها دلم گرفته هیچ کاری ازم پیش نمیره دکتر همسرمو فرستاده دکتر مردان به خودمم گفته دوماه دارو بخور بعد پانکچر شو از اول سال میخام شروع کنم نمیشه نمیدونم چرا قسمت نیس من جلو بیفته کارم 😔هرچند از انتقال منفی هم میترسم یه انتقال منفی داشتم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اره عزیزم شنیدم به چپ خوبه ولی حس میکنم به قلبم فشار میاد نفسم میگیره 

با دکترت حتما مشورت کن من نفسم اینقدر تنگ نیست مثل شما فقط با این که مدام کولر روشنه و لباسی هم تنم نیست گرممه خیلی 😓

خانوما ممنون میشم جواب سوال منو بدین. 

من تو ۷ هفته سقط کردم داروهامو که قطع کردم فقط چند روز لکه بینی داشتم پریود شدید و سنگین نداشتم

دوشنبه پیش بتام ۸۰۰ بود و دو روز قبلش ۱۲۰۰ یعنی ۴۰۰ واحد کم شده بود به همین حساب الان دیگه باید صفر شده باشه ولی هنوز پریود نشدم. الان من اون لکه بینی ها رو بذارم به حساب پریود؟ تجربه ایی دارین؟ فقط نگین بتا بده که دستم کبوده هنوز 🤯 اعصابم خورده نمی دونم کجای سیکلمم. 🤕

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خانوما ممنون میشم جواب سوال منو بدین.  من تو ۷ هفته سقط کردم داروهامو که قطع کردم فقط چند روز ...

باید بتا بدی برای بررسی شرایط خودت بهتره. بتا معمولا دیر پایین میاد. من سقط آخرم اونقدر بتا دادم تا بلاخره صفر شد و دقیقا روزی که بتا صفر شد من پری شدم و کل پایین آمدن بتا ۲۰۰ ، پروسه اش دو هفته طول کشید

باید بتا بدی برای بررسی شرایط خودت بهتره. بتا معمولا دیر پایین میاد. من سقط آخرم اونقدر بتا دادم تا ...

من سر جمع ۶ بار بتا دادم خیلی حس بدی دارم بهش

پس ظاهرا چاره ایی نیست

من لکه بینیم کامل قطع شد ولی پریود نیومد🙁

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

اره من زایمان اولم طبیعی بود با اینکه ی زایمان سخت و طولانی داشتم ولی بازم طبیعی اگه امکانش رو داشته ...

چون دوقلو دارم فکر نکنم بتونم طبیعی

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم مسمومیت با ماست تقریبا بعید هست ولی اگه علایم مثل سرگیجه یا دلپیچه یا تهوع و استفراغ پیدا کردی ...

ممنون عزیز. خیالم راحت شد.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
 سلام خواهرا من هفته آینده انتقال دارم لطفا هر کی تاپیکمو میبینه اگه تجربه ای توصیه ای چیزی دار ...

ی نفر نبود پستمو جواب بده عجب بابا 🥲

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!
   ی نفر نبود پستمو جواب بده عجب بابا 🥲

به سلامتی مبارک باشه. 

پیاده روی حداقل روزی نیم ساعت. غذاهای گرم و مقوی قبل انتقال قبل انتقال پاچه و صبح انتقال هم بخور ازش

آرامش خیلی مهمه

بعد انتقال لوبیا سبز و کمپوت به و سوپ جو پرک خیلی خوبه

به ما گقتن زندگی آهسته داشته باشید ولی مطلق استراحت نکنید