2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
دوستان یه سوال احتمال داره کسی همسرش مورفوژی داشته باشه ولی دی اف ای نداشته باشه یا هر دوباهم هستن ؟ ...

نه عزیزم رابطه ندارن دی ان ای یچیزی مثل شکست کرموزمی

شوهرم واریکوسل داره مورفو ۲درصده  ولی دی ان ای ۸بود عالی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار خوبی میکنی فقط بسپر به خدا داروهاتو استفاده کن و استراحت .دیگ کار دیگ ای از دست ادم واقعا برنمیا ...

توکل به خدا 

من هرچی داشتم بردم بعد باز هر کدوم قدیمی باشه یا کم باشه مینویسن برات عکس رنگی هم درد نداره منم خیلی میترسیدم ولی درد نداشت شنیدم اگه لوله بسته باشه درد داره من خداروشکر باز بود فقط یه کوچولو زیر دلم درد گرفت همین

دوستای عزیزم همین الان کنار ضریح نورانی امام رضا به نیابت همتون تک به تک اسم بردم زیارت و نماز خوندم ...

قربووووون محبتت عزیزم. خدا خیرت بده❤️❤️❤️😍

دلم رفت ی لحظه😭😭

ان شالله تو دلیاتو صحیح و سالم و با لب خندون بغل کنی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان یه سوال احتمال داره کسی همسرش مورفوژی داشته باشه ولی دی اف ای نداشته باشه یا هر دوباهم هستن ؟ ...

اره عزیزم همسر من مشکل مورفولوژی داره ولی شکر خدا دی اف ای نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزان کمرمم درد گرفته نقطه بین دوتا لگن  هرکه پستمو دید دعاکن مشکلی پیش نیاد برام

ان شاالله ک طوری نیس و از دردای طبیعیه بارداریه.

برات ایه الکرسی میخونم

عزیزان کمرمم درد گرفته نقطه بین دوتا لگن  هرکه پستمو دید دعاکن مشکلی پیش نیاد برام

عزیزم اشکالی نداره اونجا دنبال چس وزنت داره میره بالا فشار رو کمرته منم دارم این دردو وقتایی ک میشینم درد میکنه 

فکرنکنم پروانه آخه همسرم اونم موروفوش ۲ هست ولی شکرخدا دی ف ای که داده خوب بوده

بنظرم اینبار وارد سیکل شدی پیشنهاد سرم بده شاید ایمنی بدنت نمیزاره

راستی ناراحت شدم باز منفی شدی خدا خودش به دل هممون رحم کنه از این مسیر کذایی بیایم بیرون

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دوستای عزیزم همین الان کنار ضریح نورانی امام رضا به نیابت همتون تک به تک اسم بردم زیارت و نماز خوندم ...

عزیزم با خوندن پیامت اشک تو چشام جمع شد الهی که خیر ببینی بدجور امشب نیاز داشتم😔

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ان شاالله این پانکچر مثل سری قبل نمیشه با کلی تخمک های عالی و بعد جنین های عالی دست پر میای از سیکل ...

متاسفانه ۸ تا دونه فولیکول بیشتر نداشتم که سه تاشم سایزش کوچیکه امیدوارم بزرگ شه،خیلی ناراحتم،اعصابم بهم ریخته،کیستم دو سانت رشد کرده به خاطر داروها،فعلا باید داروهامو ادامه بدم،حتی وضعیتم از سری پیشم بدتره😔

ممنون عزیزم دلیلش رو بهم نگفتن و تنها چیزی که گفتن این بود که هر بار انتقال فقط ۴۰ درصد ممکنه بگیره ...

سلام عزیزم انشاالله بارداریتون بسلامتی طی بشه 

ببخشید پردنیزولون قبل انتقال شروع کردی؟و روزی چن تا میخوردی؟

الهی و ربی من لی غیرک

زیارتت قبول ای خدا خیلی ممنونتم چه پیام قشنگی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏