2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
من خیلی فشار داد امشب شاید برا همون کبودشده دردش و سفت شدنش اذیت می‌کنه 

خودت بزنی راحت تری

چون خودت دقت میکنی کجای شکم بزنی که از زیرش مویرگ رد نشده باشه،آروم میزنی تا درد ت نیاد.

هرجوره فکرش ر میکنم ،انوکسا ر خود آدم زدنی کمتر اذیت میشه.

من حتی توبیمارستان،چندسری بهم تزریق کردن تمام سیاه وکبود شدم، دیگه از پرستار می‌گرفتم خودم تزریق میکردم راحت شدم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرشوهرم میزنه فشار میده ک خون نیاد بعد با پد الکی نباید بزارم روش اره؟

نه عزیزم اصلا نزار فشار بده کبود میشه اذیت میشی ، انقدر سر سوزنش کوچیکه که با یه دستمال خیلی اروم روش نگه داری خودش بند میاد ، یه وقتا هم اصلا خون نمیاد 

ان شاالله کلی تخمک های خوب داشته باشی  من بار دوم است دارم پانکچر میکنم

مرسی عزیزم،انشاالله شما هم تخمکای زیاد و باکیفیت داشته باشی و کلی جنین با گرید عالی براتون تشکیل بشه،من فردا باید سونو شم ببینم چند تا فولیکول دارم خیلی نگرانم مثل سری پیش بشه،خدا به دعای شما فردا دلمو شاد کنه😍🤲😘

خودت بزنی راحت تری چون خودت دقت میکنی کجای شکم بزنی که از زیرش مویرگ رد نشده باشه،آروم میزنی تا درد ...

منم با حرفت موافقم خوده ادم خیلی بهتر تزریق میکنه ، من نوک سوزنو میزارم رو پوست اگه خیلی درد بیاد برمیدارم یه ذره اون ور تر میزارم ، یکی از بچه های تاپیک یادم داده 

سری پیش چی شده ؟

سری پیش کلا فولیکولام کم بود با زیاد کردن داروهام شد ۱۲ تا دونه اونم تو سایزای مختلف که تو پانکچر ۷ تا دونه تخمک شد از اون ۷ تا هم سه تا دونه جنین داشتم که فقط یکیش گرید a بود دوتاش گرید b انتقال دادم و منفی شد،البته بعد از انتقال سرمای شدید خوردم متاسفانه که فکر میکنم همون باعث منفی شدن شد چون عطسه و سرفه های شدید میکردم 

سری پیش کلا فولیکولام کم بود با زیاد کردن داروهام شد ۱۲ تا دونه اونم تو سایزای مختلف که تو پانکچر ۷ ...

ان شاالله این پانکچر مثل سری قبل نمیشه با کلی تخمک های عالی و بعد جنین های عالی دست پر میای از سیکل میای بیرون 😍😗

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

🤲🤲🤲🤲🤲🤲

نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم

شروع چله از ۲۹اردیبهشت ماهور جان

امشب سوره ی مریم و حدیث کساء خوندم به نیت حاجت رواییت

انشاالله به آرزوت برسی

الهی به زودی صاحب فرزندانی سالم بشی عزیزم

♥️😘

1-نهال ✔️

2-طوطططیا،✔️

3-عبدالواحد✔️

4-یامنان✔️

5-ارکیدهایی✔️

✔️Zhyan-74_6

haniiijoooon_7 ✔️

8-سحر بانو✔️

9-فردایی روشن✔️

✔️alaaa-10

✔️11-helli

12-ریحانه۵۷✔️

✔️mehremah-13

✔️sarvesahi-14

✔️nooshabehjoon-15

✔️houra1400-16

✔️hasvet_17

18-گندمک11✔️

19-داداشمم ✔️

✔️bpyk-20

21-الهه-elahe✔️

✔️poweroflover-22

23-پروانه21✔️

24،-نیاز✔️

✔️rosev.10_25

✔️sarayyyyy_26

✔️happygirs_27

✔️shiva-ab_28

29-ماهورجان✔️

30-قاصدک-بیخبر

31-ثمین

32-میترا

33-یاسمن

34-پونه00

raaaaaz_35

36-نگاااارم

37-ارام000

pariiiii73_38

39-شطرنجی

40-مهتاب444وbahar3200

چله تکمیل شد

ب یاری خدا بتونم تمومش کنم 🌹🌹🌹

@ماهورجان    

عزیزم من امشب انوکسا زدم جاش کبود شده سفت شده یکم ورم داره و درد شما اینجوری نشدی طبیعیه درد می‌کنه ...

غزیزم مال منم کبودی هر چنتا یکی میاره

همون لحظه تا ۱۰دقبقه میسوزه

بعدش مثل تیله سفت زیر دست 

عزیزم جواب دادم نمیدونم چی شد. من سونو برام توضیح داد اول قل اول نشون داد که وسط رحمه بعدش قل دوم ک ...

سلام عزيزم ممنون كه جواب دادي

اصلا دكتر من هيچي نميگه

فقط ميگه برو در هفته ديگه بيا برو ده روز ديگه بيا

الان ساك كوچيك و بزرگ دارم

براي قلبش بايد آخر هفته برم

خدا كنه بزنه هر دوش