2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سحر جان من دقیقا تا یه روز حالم خوبه میگم خداروشکر روحیم بهتر میشه یه اتفاق جدید میافته ، کل دیروزو ...

والا الهه جان تکون میخوره یه درد شدید توی واژن و کمرم میپیچه انگار مستقیم به سرکلاژم ضربه میزنه وقتی تکون نمیخورن اصلا درد ندارم 

میدونی چون همش خونه هستیم همش هم خوابیدیم منکه خیلی عصبی شدم اصلا تحمل درد ندارم 🥺🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی بچه ها برا معده دردم بهم کپسول لانزو ۳۰ داده کسی بوده از این دارو برا معده درد استفاده کرده با ...

من الان یک ماهه دارم میخورم یه کم بهتر شدم ولی خیلی تاثیر نداشت همچنان ریفلاکس و دلدرد دارم

مرسی عزیزم به فکرم بودی شکر خدا دوبرابر شده ولی بازم کمه دکترم گفت باید سونو واژینال بشی خدای نکرده ...

خدارو شکر رشد داشته نیکاد جوونم انشالله به سلامتی منم منفی شدم انرژی گرفتم باز برایه شروع دوباره باک بنزینمو پر کردم 😁😁😁😁😁برام دعا کن

الهي شكر عزيزم الهي شكر انشالله ٨ ماه ديگه بغلش ميكني براي من دعا كن عزيزم استراحت كن

قربونت ان شاالله قسمت خودت این خوشحالی 

استراحتم دیگه برا منم دعا کن شما 

کمر درد ک میگیره نگرانم میکنه

نمیدونم این هماتوم از کجا اومد باز چی خوبه براش ک زودتر جذب بشه من سر بارداری اولم داشتم اونجا خبر ن ...

تنهایی جان درد زیر دل هم داری تقریبا شبیه پریود؟

لک من از صبح قطع نشده دردم دارم گاهی وقتی

خدا کنه مال منم هماتوم باشه نه سقط 

الهی. بمیرم🥺 الهی خدا آرامش روزی قلبت کنه و گل پسرت طبیعی بیاد تو دلت

خدا نکنه خواهر ما انقدر منفی خورده تو صورتمون انگار عادی شده برامون والله حال دلم خوبه شکر خدا پریود شدنی باز استارتشو میزنم به امید خدا