2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ببخشید من سایتم باز نشد دیر خبر دادم با عرض معذرت

عزیزم خیلی متاسفم 

ولی خوشحال از اینکه با امید و روحیه میخای دوباره شروع کنی. انشالله ایندفعه نتیجه میگیری

خدایا شکرت
والا الهه جان تکون میخوره یه درد شدید توی واژن و کمرم میپیچه انگار مستقیم به سرکلاژم ضربه میزنه وقتی ...

من خیلی دوست دارم یه سونو برم ببینم چه خبره ولی همسرم میگه تو ماشین نمونی بهتره استراحت کنی مفیدتره برات

مبارکت باشه گوارای وجودت

عزیزم متاسفم انشالا دفعه بعد مثبت میشی پروانه جون دکتر برا انتقال من همراه شیاف پروژسترون دوفاستون هم داده برا شما هم میدادن میخوام بدونم برا خاطر پلی کیستیک بودنم داده؟

اره ان شاالله دیگه نباشه واقعا  ولی به شدت الان گودی کمرم درد میکنه

خداراشکر عزیزم که صدای قلب نازنینشو شنیدی 

انشاالله هماتوم هم به زودی جذب میشه نگران نباش

خدایا شکرت
@barana372   خانومی آزمایش دادی بیا از خودت خبر بده خوشحالمون کن

سلام عزیزم 

متاسفانه منفی شدم🙂

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اره عزیزم شکرخدا دوبرابر شده بود ولی بازم گفت کمه باید هم آز رو دوشنبه تکرار کنی هم سونو بشی برام دع ...

عزیزم مبارک باشه خداراشکر که دوبرابر شده اصلا به خارج رحمی فک نکن که نیست انشاءالله همینطوره بتا بره بالا تا صدای قلبشو بشنوی بعدشم بسلامتی بغل بگیری. 

استرس نداشته باش اصلا

خدایا شکرت
نه عزیزم انتقال دوم انتقال اول منفی شد

وای عزیزم منم یه انتقال منفی داشتم چقد خوشحال شدم برات

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭