2777
2789
عنوان

داداشم هرچی دلش خواست گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2917 بازدید | 169 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه قرار همه چیزای خوب برای خوشگلا باشه فقط اونایی خدا دادی خوشگل نیستن باید بدبخت بشن شوهر خوب گیرشون نیاد

متاسفانه تو همین سایت بارها گفتن مرد به خاطر یه زن بسیار زشت به زن خودش خیانت کرده 

گمشو لجن کثیف خدا جوابتو بده عقده ای

فوحش بد نده.شما ک بدتر اون کردی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
مگه قرار همه چیزای خوب برای خوشگلا باشه فقط اونایی خدا دادی خوشگل نیستن باید بدبخت بشن شوهر خوب گیرش ...

حرف شما هم خدایی درسته

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
از کجا معلوم ک شماها مشکل ندارید

من ادعا نکردم بنده بی مشکل هستم ولی حداقل تربیتم جوری نیست که به بقیه فحش جنسی بدم

از تاپیک شما فهمیدم خیلی مهمه ادم با کسی ازدواج کنه که خواهرش ازدواج ناموفق نداشته باشه 

وگرنه احتمال داره مثل شما نذاره کسی آب خوش از گلوش پایین بره چون خودش ازدواج خوبی نکرده 

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

من ادعا نکردم بنده بی مشکل هستم ولی حداقل تربیتم جوری نیست که به بقیه فحش جنسی بدماز تاپیک شما فهمید ...

هرجور دوس داری قضاوت کن خدا جای حق نشسته تو اصلا منو نمیشناسی

هرجور دوس داری قضاوت کن خدا جای حق نشسته تو اصلا منو نمیشناسی

اول تاپیک شما رو نمی‌شناختم

الان حداقل میدونم فحاش و بی ادب هستید 

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی