2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
انشالله جوابتون مثبت میشه و دست پر میاید به ما اینجا خبر میدید و خوشحالمون میکنید💚

ایشالا با دعای خیر شما دوستان

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی قربونتون برم پیامای همتونو میخونم ولی نتونستم پیام بدم ولی با پیام همتون دعا میکردم همش. نگران ...

فدای دل مهربونت برم آلای قشنگم

انشاالله خواهرم

الهی روزی خودت بشه دغدغه‌های شیرین لعنتی لکه بینی بدجور آدمو بهم میریزه 😭😘💓

چقدر تو خوش قلبي مامان آترين مطمين باش خدا جواب اين همه خوبياتو ميده خوش به حالت

وای فدات بشم شما خیلی‌ محبت دارین عزیزم

الهی با خبرای خوب بیای

انشاالله بارداری همه مون سالم باشه تا ۸ماه بعد کنار هم وباهم استرسای بعدی پشت سر بزاریم 🤲🤲🤲♥️😘

بچه ها بتام ۳۸۹ بود روز ۱۱ 😍😭

مبارکه عزیزم خوشحال شدم بتاتم شکر خدا خوبه انشاالله بارداری خوبی داشته باشی🙏🤲

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
چشم عزیزم حتما اسم میبرم به نیابت همتون زیارت میخونم

قربونت برم مهربون چه روزی اونجا هستی که همه ی ما احتیاج داریم به دعات

الهی گلپسری بسلامتی بغل بگیری🤲😘

منم نذر کردم که سفر اول نینی ببرم بابوس امام رضا انشاالله 

سلام عزیزم ان شاالله توکل به خدا  ان شاالله بتا شما هم دوبرابر شده  منم پا راستم درد میگ ...

دندونم خمیر دندون میزارم خوبه و اب نمکم خوبه چاره ایی ندارم آز دادم عزیزم شکر خدا دوبرابر شده بود اومده بود رو ۸۵🥺 خدا بقیه راهم کمکم‌کنه زنگ زدم دکترم گفت چون علایمی نداری برا خارج رحمی جای شکر داره ولی فردا برو سونو واژینال بشو و‌ دوباره دوشنبه آز بده اگه اینا خوب بودن آمپول آنوکسا برات شروع کنم خدا بهم کمک کنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
چشم عزیزم حتما امشب رفتم حرم حتما به نیابت همه شما دوستای گل زیارت میخونم انشالله که قابل باشم ببی ...

عزیز خییییلی سلام منو به آقا برسون. خیییلی دلم تنگ شده😭😭😭😭

ماه ۴_۵ به دکترم گفتم اجازه سفر نداد که برم مشهد. حالاحالاها هم فکر نکنم بشه برم. ۳ماه مونده تا زایمان، بعدشم تا بچه ها سامون بگیرن حداقل ۵_۶ماهی باید صبر کنم😭😭😭😭😭😭

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....