2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
من هنوز ده روزه هیسترو کردم و لک بینی همچنان دارم  امروز یکم زیر دلم درد میکرد و لک هام قهوه ا ...

ان شاالله موفق باشی راستش برا عفونت میدونم ک دمنوش پونه کوهی خوبه ولی گرم و شاید باعث خونریزی بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس من چرا اینقدر درد دارم؟😔 فقط سمت چپ شکمم درد دارم چون کیستم تخمدان چپمه،من دارم هر ۶ ساعت استامی ...

شاید کیستامون فرق داره

من تغذیه ناسالم داشته باشم درد شدید شکم دارم

مثلا ماکارونی نون لواش باگت بهم اصلا نمیسازه کلا شکمم درد میکنه اونم بد مثل دیروز ساندویج سرد خوردم کل روزو شب از درد فقط گریه کردم خوابیدم الان ک بیدار شدم خوبه خوب شدم

من سه ساله قند و شکر حذف کردم شکر قهوه ای جایگزین کردم

چای ماهی دو بار هر روز دمنوش میخورم به جای چای

روز چهار پری امپولا شروع شد تا روز21
روزی دوتا هاش ام جی ی محلول
روزی48واحد سینال از روز چهار هم پودر فرتی بیوتیک 15ساشه خوردم
شبی هم ی دونه قرص کوکیوتن
از روزه هفت پری هم سیتروتاید صبحها ی دونه
روز 21ساعت9شب امپول اوویترل و تمام
روز 22استراحت روز 23پری (9آبان) عمل پانکچر
23/24/25پری روزی دوتا پروژسترون
روز 26پری (12آبان) مراجعه برای دیدن اینکه چندتا جنین تشکیل شده و انتقال بدم
4تا تخمک سه جنین تشکیل

گفتن انتقال نمیدیم باید دوباره تخمک کشی بشی جنینات خوب نیستن زیاد

منم برگشتم خونه و دیگه نرفتم حالا ماه بعد میرم

عزیزم مبارک انشاالله که میره بالا.نگران نباش برای خیلی ها اینجور میشه یهو دور میگیره میده بالا سعی ...

ممنون خداکنه اینجوری باشه برا منم بالا بره... آره اب زیاد میخورم چون استرادیول میخورم باید آب زیاد بخورم چشم حتما ببینم پیدا میکنم میگیرم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم ۱.۵تا ۲برابر باید بشه استرس خیلی بده و میتونه کلا برات ورق رو برگردونه.میدونم شرایطت سخته نگر ...

چشم عزیزم مرسی برا راهنمایی ت فقط من الان سیب خونه ندارم میتونم رو‌میوه دیگه بخونم و بخورم؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ان شاالله موفق باشی راستش برا عفونت میدونم ک دمنوش پونه کوهی خوبه ولی گرم و شاید باعث خونریزی بشه&nb ...

ممنون عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نیکاد جونم خیلی بهت تبریک میگم اصلا غصه نخور خداروشکر که مثبتی نگران نباش توکل کن به خودش اصلا هم به ...

سلام عزیزم‌ خوبی سلامتی دخترت خوبه؟ چقد خوشحال شدم پیامتو دیدم یادمه توام چقد استرس کشیدی🥺🥺 چشم عزیزم حتما آره واقعا خدا بخواد بمونه برام حافظ و‌نگهدارش میشه و میمونه توکلم به بزرگی خداست

والا دا من میرم میخونم کرکر میخندم  یکی تو تاپیک نوشته بود عروسشون گفته که از خونواده شوهری تی ...

قربونت برم من شماها رو نداشتم چیکار میکردم بس که مهربونید🥺🥺😍😍 عجب تاپیکایی حتما میگردم سرم گرم بشه🤣🤣

عزیزم واقعیتش میترسم وقت برای من تموم بشه چون ذخیرم پایینه میگم نکنه همینم تموم بشه بفرستن برا تخمک ...

عزیزم برو پیج دکتر تمیزی ببین واسه ذخیره پایین میگه بهتره بازارو باردار بشن بعد اگه نشد روش‌های دیگه.انقد به خودت استرس نده.برو ببین چند نفر باذخیره کم گذاشته که نیاز به آی وی اف نداشتن.

وای چقد نگرانم نکنه از من خارج رحمی باشه 

وااای چ حرفیه دختر. اصلا ی ذره هم بهش فک نکن. خارج رحمی درد شدید و وحشتناک داره. لک بینی یا خونریزی داره.

اصلا بهش فکر نکن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستم‌ماشالله‌۶تاجنین‌داری چراناامیدشدی.رحمت‌گیرایش‌بالاست. مطمعن‌باش‌مامان‌میشی.ادامه‌بده.‌منتظرخ ...

ممنون عزیزم فعلا ببینم چجوری پیش میره مسیر زندگیم به کجا میره راستشو بخوای اگه خدایی نکرده این بارم خدا نخواد. برامون و‌نشه دیگه الان صفر صفر شدیم مگه وامی چیزی بیاریم بتونم دوباره شروع کنم.. عزیزم آنوکسا برام نوشته ولی گفت از وقتی مثبت شدی شروع کن و بزن چون من سابقه تشکیل نشدن قلب دارم دیروز به دکتر گفتم گفت فعلا شنبه آز بتا دوباره تکرار کن اگه روندش خوب بود برو نسخه آنوکسا رو بگیر شروع کن بزن حالا ببینم تا شنبه چی پیش میاد

عزیزم برو پیج دکتر تمیزی ببین واسه ذخیره پایین میگه بهتره بازارو باردار بشن بعد اگه نشد روش‌های دیگه ...

عزیزم بخاطر اینکه مورفو شوهرم صفر بهم گفتن فقط ivf جوابه 

دیگه واقعا سپردم به خدا 

ما تازه شروع کرده بودیم برای بچه دار شدن اصلا فکرشو نمیکردم درگیر این مشکلات باشیم مامانم ۵۰ سالشه هنوز پریود میشه بعد من از الان درگیر یائسگی زودرس شدم که تازه تو خانواده سابقشو نداریم اصلا😶

سلام دوستان شما تا به حال جوش پریودی بعد از انتقال داشتید ؟  

اره من بعد انتقال همش صورتم جوش میزنه و شدید میخاره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم فعلا ببینم چجوری پیش میره مسیر زندگیم به کجا میره راستشو بخوای اگه خدایی نکرده این بارم ...

ان شاالله شنبه دو برابر میشه عزیزم نگران نباش واقعا این مخارج زیاد کمر ادمو میشکنه ما هم صفر صفریم با صد میلیون بدهی هر روز هم یه طلبکار زنگ میزنه اصلا اوضاعی داریم خدا بزرگه و مهربون اصلا استرس نداشته باش خودش داده خودشم برامون نگه میداره

ای وای چه اتفاق تلخی امیدوارم هرگز تکرار نشه. منم باهزار امید رفتم سونو نه چیزی تو رحم بود نه لوله ه ...

واقعا خییلی سخته این دفعه اینو منم تجربه کردم. ان شاالله عزیزم انشاالله😍❤️ خوبی رنجا و سختیای دنیا اینه ک میگذره