2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
بله عزیزم اگر خدایی نکرده کمتر بود سریع برو دکتر سونو بده.  ولی فکر منفی نکن منم چون بتا کم بو ...

آخه عزیزم با بتای پایین ک سونو هیچی معلوم نمیشه که اینجوری بیشتر استرس میگیرن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا سونو زود خوب نیست استرس میده به آدم ذهنو درگیر میکنه منکه بتا بالا بود ساک مشکوک دید یکشنبه بعد دوهفته باید تکرار کنم ان شاالله اون موقع همه چی خوبه🤲

با بتای پایین ساک بارداری دیده نمیشه ولی خارج رحمی تشخیص داده میشه. اگه بتا دو برابر نشه حتما باید با دکتر مشورت کنن به ما اینطور گفتن روز انتقال که اگه بعد ۴۸ساعت بتا دوبرابر نبود سریع بیاید بیمارستان یا برید مطب دکترتون.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ببین همین تو نی نی سایت ببین چه تاپیک های سمییی هستش بخون بخند🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣 چقد خندیدم دختر چی بگم میگم زیاد گوشی دستم نگیرم فقط میام یه خبری از بچه ها بگیرم و‌میرم بیرون

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم مبارکه خداراشکر که مثبت 😍😍

ممنون عزیزم فعلا استرس دارم نکنه خدایی نکرده بالا نره اون موقع چیکار کنم خدا بخیر کنه انشاالله خودتم زایمان خوبی داشته باشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دوستان عزیزم برای همتون آرزوی بچه سالم و صالح دارم امیدوارم همگی ی روز به آرزوی مادر شدن برسین من فر ...

جوووونم از فردا مامان میشی😍😍 ان شاالله منحصر به ۱۴ روز نباشه و تا ۱۲۰ سال برات امتداد داشته باشه😍❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من امروز۱۲پریم شماروزچندپری انتقال دادین؟ خداکنه اخرهفته بیفته وسط هفته نیفته انتقالم😥

ان شاالله پر خیر و برکت باشه😍

من هر سری متفاوت بود روز انتقالم ۱۸ ام ، ۲۱ ام ، ۲۹ ام. فقط این اخری🥴😂

انشاالله که با خبرهای خوب خوش حالمون میکنی گلم. تیردیید که طبیعیه تو حاملگی به هم بریزه و با دارو کن ...

مرسی عزیزم انشاءلله من خودم کلا قندو حذف کردم اما میگن میوه ها هم قند خودشونو دارن حتی نون و برنج 

برای تیروئید فعلا آزمایشمو تکرار کرده ببینه اگه داره میره بالا آیا بهم داره بده یا نه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

خانوما سلام این امپول انوکسا واسه چی تجویز میشه ،

دور نافی و دردش اصلاااا قابل تحمل نیس برام 

پوست شکمم خیلی سفت شده بخاطر نفخ بارداری سفته 

من قبلا هم امپول دور نافی زیاد زدم ولی این دردش برام قابل تحمل نیس و تا یک ربع بعدشب خودم میپیچم ،کسی تجربه ای داره؟حتما باید دور نافمم باشه

سلام عزیزم آره گرفتم مثبته ولی عددش پایینه ۳۷ هستش رنج آزمایش ۱۰ به بالا مثبته مال من ۳۷ شده زنگ زدم ...

عزیزم مبارک

انشاالله که میره بالا.نگران نباش برای خیلی ها اینجور میشه یهو دور میگیره میده بالا

سعی کن آب زیاد بخوری.نخودآب درست کن بخور مقوی هست.تونستی آب انار پیداکنی بخور برای خون رسانی عالیه