2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
عزیزم بخاطر اینکه مورفو شوهرم صفر بهم گفتن فقط ivf جوابه  دیگه واقعا سپردم به خدا  ما تا ...

ولی بنظرم زود تصمیم به آی وی اف نگیر حتما با چندتا دکتر دیگه تو مرکزهای  دیگه مشورت کن خوبیش اینکه تهران هستی وهمشون  دسترسی داری.یکم فقط هزینه ات میره بالاتر.شاید مورفولوژی همسرتم با دارو خوب بشه.انشاله که جواب میگیری

وااای چ حرفیه دختر. اصلا ی ذره هم بهش فک نکن. خارج رحمی درد شدید و وحشتناک داره. لک بینی یا خونریزی ...

باشه عزیزم مرسی 

من که هر روز یه جام درد می‌کنه امروز معده درد و تهوع ندارم به جاش پای راستم فلج شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پی ار پی چیه ؟هزینش چه قدره؟

پی ار پی از خودت خون میگیرن پلاکتا رو جدا میکنن و چند روز قبل انتقال تزریق می کنن ب رحم.البته موارد مصرفش زیاده این برا انتقاله  ،   برا تخمدان هم هس برا جوانسازی پوست و مو هم هس و... هر کدوم محل تزریق فرق داره.

برا من فک کنم ۲۸۰۰ شد هزینه اش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی😔😥 یعنی دکترجنینوجای درستی نزاشته بود؟

نه برا من هر دو تا خارج رحمیم بارداری طبیعی بود. بعد از اون اومدم سراغ آی وی اف. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان منم امروز روز ۱۳انتقالمه و بی بی چکم منفی شد متاسفانه😔

سلام عزیزم استرس به خودت نده کی آز داری؟ انشاالله مثبت میشی بی بی چکا خیلی وقتا بازی درمیارن 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ان شاالله شنبه دو برابر میشه عزیزم نگران نباش واقعا این مخارج زیاد کمر ادمو میشکنه ما هم صفر صفریم ب ...

ان شاالله پا قدم نی نی های گلتون همه شون حل میشه😍

نه خیالت راحت خارج رحمی روند رشد بتاش کند تر از حالت طبیعی هست  برای شما که دو برابر شده بعدش ...

دوست عزیز متاسفانه شما تجربشو داری میشه راهنمایی کنی

منم بتام دیروز مثبت شده ولی عددش کمه قراره شنبه تکرار کنم اگه خدایی نکرده دوبرابر نشه و‌رشدش کندتر باشه احتمال خارج از رحمی هست واسم؟ ولی من علایمی ندارم نه لک دارم نه خونریزی نه درد هیچی خنثی هستم هیچ علایمی ندارم حتی بگم باردارم دیروز موعد پریودم بود

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
یعنی همه انتقالاتون همینطور بودید؟ من انتقال دومم هست🥲

نه فقط این دفعه اینجوری شدم. نمیدونم از چیه.

البته دکتر طب سنتی رفته بودم جدیدا گف کبدم خییییلی خشکه. یادم رفت جوشو بگم بهش. فک می کنم جوش ب کبد ربط داره.من پیشونیم اصلا جوش نمیزد الان ولی انقد میخاره جوشای ریزه 

سلام عزیزم استرس به خودت نده کی آز داری؟ انشاالله مثبت میشی بی بی چکا خیلی وقتا بازی درمیارن 

سلام گلم شنبه ازمایش دارم تا ببینیم خدا چی میخواد 

امیدی به مثبت شدن ندارم چون بی بی چک لعنتی حتی خط تبخیر هم نداره که یه ذره امیدوار بشم 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
قبل پریود هم جوش میزنید؟

نه عزیزم بعد انتقال اینجوری شدم. قبلا نداشتم. البته الان ک لک بینی پریودم شروع شده دوباره خارش گرفته صورتم