2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
یه دنیا ممنون جونم من الان چهار ساله قند و شکر و شیرینی جات و فست فود و نوشابه و دوغ و ماست و سیب زم ...

فدای تو بشم

برای کلسیم اگه از سردی لبنیات میترسی چرا گرمشون نمیکنی مثلا پنیر روش روغن زیتون بریزی یا با گردو بخوری . کره گوسفندی یا شیر با عسل یا دارچین و زنجبیل نکنه کلا لبنیات دوست نداری؟

آره عزیزم تو پیامم نوشتم همه چی میخوردم جز چند مورد خاص با احتیاط مصرف میکردم میدیدم ضرر داره حذف میکردم

رب و پیاز که گفتی هم اوکی بود

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

دوستای گلم سلام

انشالله که همگی خوب باشید 

همه آزمایشا مثبت   

دلها شاد  

چشمها گریون از شادی   

منم به امید خدا فردا صبح میرم آزمایش بتای دوم 

بعد ازظهر هم ببرم پیش دکترم 

تا ببینیم خدا چی میخواد

انشالله که فردا شب تولده امام رضای عزیزمون دل همگی شاد بشه 

برای منم دعا کنید  

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدای تو بشم برای کلسیم اگه از سردی لبنیات میترسی چرا گرمشون نمیکنی مثلا پنیر روش روغن زیتون بریزی ی ...

بچه ها چرا برای کلسیم 

سنجد و بادام درختی  استفاده نمیکنید

سنجد بخرید بخورید اگه هم دوست ندارید ببرید بیرون براتون اسیاب کنن با هسته اش یا سویق سنجد از جای معتبر بگیرید عالیه 

بجای ماست و لبنیات که سرده 

بعدم لبنیاتی که ما استفاده میکنیم اصلا معلوم نیست چی هست اینقدر که ضرر داره فایده نداره 

چطوری مامان خانم  ویییی چه حس باحالیه اولین صبحی که بیدار شدی بعد از اینکه فهمیدی مادری 😍🩵 ...

جیگرتو عزیزم آره خییییلی خوببببه🥺🥺🥺😍😍😍

خداروشکر امروز بهترم تو چطوری اذیت که نیستی

امروز شده یه هفته که انتقال دادی پیاماتونو از دیروز نخوندم 

بی بی امتحان کردی؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
جیگرتو عزیزم آره خییییلی خوببببه🥺🥺🥺😍😍😍 خداروشکر امروز بهترم تو چطوری اذیت که نیستی  امر ...

😍😍😍

روزی همه کسایی که دوست دارن انشالله 🧿

عزیز دلم انشالله دو روز دیگه میزنم🤪 آخه امروز hcg  داشتم

اگه امروز میزدم نمیتونستم با بعدی ها مطابقت بدم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

جنینم ۳ روزه بود،آخه الان هیچ فرقی نکردم هیچ حالتیم ندارم

اصلا به علایم نیست گلم

پس بیبی چک نزن ممکنه الان زود باشه و نشون نده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سحر جونم بهم ژلو نوشته اخه به شیاف حساسیت دارم در حد مرگ خارش میگیرم چه کار کنم شنبه گرفتمش نمیدونست ...

ژل خیلی ضعیفه اصلا درموردشدتحقیق کنی نوشته برای بارداری مناسب نیست شیاف اکتوژست خارش نمیاره

یه دنیا ممنون جونم من الان چهار ساله قند و شکر و شیرینی جات و فست فود و نوشابه و دوغ و ماست و سیب زم ...

عزیزم روزی ۱۰تا دونه بادوم درختی بخور  مرتب جا همه لبنیاتو پر میکنه واست 

ژل خیلی ضعیفه اصلا درموردشدتحقیق کنی نوشته برای بارداری مناسب نیست شیاف اکتوژست خارش نمیاره

همونو استفاده کردم بار اول کدوم دوزشو بگیرم روزی چند تا بزارم به نظرت میتونم مقعدی بزارم ؟ 

اصلا به علایم نیست گلم پس بیبی چک نزن ممکنه الان زود باشه و نشون نده 

فدات شم ایشالله برای جفتمون مثبته

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

من همش میگم hcg   اینکه روش یه چیز دیگه نوشته

این امپوله چیه؟

https://s8.uupload.ir/files/img_20230529_140842_ooyp.jpg

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همونو استفاده کردم بار اول کدوم دوزشو بگیرم روزی چند تا بزارم به نظرت میتونم مقعدی بزارم ؟ 

نه مقعدی هم اثرش کمه واژینال باید بزاری دوز ۴۰۰ داره زنگ بزن مرکز بگو جای ژل‌ میتونم شیاف بزارم روزی چندتا بزارم ؟ ژل شستشو فیروزه برای خانمهای باردار بگیر بعد از شیاف خودتو باهاش بشور نزار چربی شیاف روی پوستت بمونه خارش بیاره 

دکتر نصر میگفت شیاف پروژسترون مقعدی بزاری هیچ تاثیری نداره در بارداری باید حتما واژینال بزاری

فدات شم ایشالله برای جفتمون مثبته

❤️😘

انشالله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم مبارکت باشه دیدی گفتم😄😄

🙏🙏😍😍🤗🤗قربونت برم