2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
قربونت برم بخدا خیلیییییییی دعا کردم انگاری تو رو تو ونهال شرمندم😭.اما چه کنم که خدا تقدیرمون   ...

آترینِ عزیزم تو یکی از مهربونترین بنده های خدایی و خیلی خوشحالم از آشنایی باهات این چه حرفیه قشنگم شرمنده چیه . دعا حتما تو تغییر تقدیر آدما تاثیر داره خدا میدونه با دعاهای شما بود که دلم آروم گرفت پذیرفتم که این بار قسمتم نبوده

دعا قرار نیست همون لحظه اثر کنه من مطمئنم دعاهات برامون مورد قبوله و به زودی این روزای سختمون تموم میشه اگه ممکنه بازم برام دعا کن خیلی محتاجشم

خواهر گلم ممنونتم میبوسمت

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
اره عزیزم حتما ماهی یکبار تیرویید چک کن من قبل انتقال ماهانه چک میکردم 

سحر جان تیروئید رو چند باید باشه من همیشه با قرص ۲و نیم بودم قبل انتقال ۰/۸ بود بعضی وقتا میگم نکنه خیلی اومده پایین که منفی شدم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشقم سایت خرابه انگار  پیامت بالا نمیاد

چیز مهمی نبود زیبای من♥️

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام مبارکه عزیزدلمممممم خدابراتون حفظشون کنه😘😘😘😘🙏😍😍😍 پله هم رفتیداین مدت؟ توالت فرنگی ب ...

سلام عزیزم ممنونم😍😍😍🙏🙏🙏

سلامت باشی❤️

ما خونمون یه عالمه پله داره 

اگه بخوای در نظر بگیری پله برای یه آدم سالم هم ضرر داره 

ولی وقتی رعایت کنی و آروم آروم از پله ها بری بالا و مخصوصا پایین رفتن ( مهمتره ) هیچ مشکلی پیش نمیاد 

اضافه وزن هم اگه داشته باشی بی تا ثیر نیست

اینقد پله هارو آروم برو که اصلا حس نکنی روت فشار هست خودتو از همین الان عادت بده

برای تغذیه نوشتم عزیزم تو پیام های دیروزم هست

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام عزیزم ممنونم😍😍😍🙏🙏🙏 سلامت باشی❤️ ما خونمون یه عالمه پله داره  اگه بخوای در نظر بگی ...

چطوری مامان خانم 

ویییی چه حس باحالیه

اولین صبحی که بیدار شدی بعد از اینکه فهمیدی مادری 😍🩵

مواظب خودت و نینی قشنگم باش🧿🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نبض انگشت ک نه وقتی زیر دل نبض میزنه باید خودت متوجه بشی وگرنه انگشت ک خودش نبض داره ب هر جا بزاری م ...

آخه من قبلا رو شکم می‌خوابیدم شکمم نبض میزد☹️😂

این مورد رو اصلا متوجه نمیشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نبض انگشت ک نه وقتی زیر دل نبض میزنه باید خودت متوجه بشی وگرنه انگشت ک خودش نبض داره ب هر جا بزاری م ...

چطوری تست کنم الان کل ۴ انگشتم رو زیر دلم فشار دادم حس نکردم نبضی

1
5
10
15
20
25
30
35
40