2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
اره عزیزم حتما ماهی یکبار تیرویید چک کن من قبل انتقال ماهانه چک میکردم 

دیشب ساعت ۲ شب بدنم ایقد میخارید..کف پاهام و دستام افتضاح..از داخل میخاریدن ک خاروندشون اثری نداشت..

دیدم کل بدنم و صورتم قرمز شد.و دونه ریز زد.و معدم قفل.و کلمه میخواست منفجر بشه.

شوهرم داروهامو برد پیش دکتر.

گفت داروها اثر بدی ندارن که...گفتن شاید من چیزی دیگه ای خوردمولی قرص مترونیدازول ک خوردم اینجور شدم..

نمیدونم معدم خالی بود 

نمیدونم تداخل دارویی داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم اگه استرس میگیری نزن جنینت چند روزه بود؟

جنینم ۳ روزه بود،آخه الان هیچ فرقی نکردم هیچ حالتیم ندارم

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
من دکتر گفت پرندزولونو قطع کنم ولی نمیدونم دودلم چکار کنم خدایا ؟؟به نظرت ادامه بدم 

پروانه جان من دکترم پردنیزلون قطع نکرد روزی دوتا میخوردم بهش گفتم برای انتقال قطع کنم گفت نه ادامه بده

پروانه جان من دکترم پردنیزلون قطع نکرد روزی دوتا میخوردم بهش گفتم برای انتقال قطع کنم گفت نه ادامه ب ...

من برام از روزی دوتا کرد روزی یکی شنبه بهم گفت قطع کن یک هفته بعد انتقال ادامه بده ولی میخوام همون یه دونرو ادامه بدم قطع نکنم 

شما مشکل ایمنی داشتی ؟

@حنا_بانو۹۹     سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های گل ...

قربونت برم عزیزدل مهربونم

الهی حاجت روا بشی 

و بهترین ها نصیبت بشه🤲🏻🤲🏻♥️♥️

اشک تو چشمام جمع شد بخدا

مرسی واقعا

من برام از روزی دوتا کرد روزی یکی شنبه بهم گفت قطع کن یک هفته بعد انتقال ادامه بده ولی میخوام همون ی ...

من تا ۱۸ هفته هم ادامه داد برام کلا دکتر فروتن دارو خیلی دیر کم و قطع میکنه۱۸ هفته که انومالی دادم گفت روزی یکی بخور بعد قطع کن

نه من مشکل ایمنی نداشتم چون ای وی اف مکرر بودم دکتر فروتن بهم داد

سحر جون ببخشید پرندزولونو داکسی ساکلین به نظرت تداخل دارن داروهام زیاده چون تداخلش زیاده میخوام بدونم میتونم با داکسی بخورم 

من تا ۱۸ هفته هم ادامه داد برام کلا دکتر فروتن دارو خیلی دیر کم و قطع میکنه۱۸ هفته که انومالی دادم گ ...

ممنون عزیزم خدا تودلیتو حفظ کنه میتونمم با هپارینم بخورم با این دوتا کدومش تداخل نداره 

سلام دوستای خوبم 

من چند روزی سایت نیومدم

هفته پیش چهارشنبه هیستروسکوپی انجام دادم

از شانسم تو اتاق عمل بودم و دکترم براش عمل اورژانسی پیش اومده بود و دیر اومد 

منم ترسووو

خلاصه که بیهوش شدم عمل انجام شد 

دیر به هوش اومده بودم انگار دکتر بیهوشی و چند نفر تو ریکاوری بالای سرم بودن

بعد از عمل هم یه نمونه دادن بردیم آزمایشگاه

گفتن بیست روز بعد جوابش حاضر میشه 

نمیدونم چی بود و چرا 

نکفتن مشکلی داشتم یا نه 

فقط گفت لکه بینی تا یک هفته ده روز داری