2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست

سهیلا جون خبلی ناراحت شدم . الهی که خدا قبل انتقال مجدد معجزشو طبیعی براتون بفرسته❤️ ببخشید نام کاربری تونو نتونستم تگ کنم. برا ارامش دلت آیه الکرسی میخونم

@shiva_ab      

عزیزم خیییییلی تبریک میگم 😍 الهی به سلامتی تا اخر❤️❤️ ایه الکرسی میخونم براتون

امروز مهمون بودم جایی و خیلی نتونستم گوشی دست بگیرم. فقط با عجله هر از گاهی میومدم ی چک میکردم ببینم خبری از جواب ازمایشا هست یا نه. مامان محمد هنوز نیومده؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سهیلا جون خبلی ناراحت شدم . الهی که خدا قبل انتقال مجدد معجزشو طبیعی براتون بفرسته❤️ ببخشید نام کارب ...

سلام عشق من 😍♥️

خدا قلب مهربونت رو شاد کنه

نه مامان محمد نیومد حتی تک هم کردمشون🥲

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من این ماه سیکلمه..فردا باید برم ک‌ نوبت انتقال بم بده..تقریبا یک هفته دیگه انتقالم هست... خودم ازا ...

عزیزم اشکال نداره من قبل انتقال دکتر غدد تیرویید به ،0/04 رسوند بعد انتقال روز هشت ازمایش دادم به دو نیم رسید دوباره داروهام زیاد کرد یعنی انقد میارن پایین چون بعد انتقال بالا میره

@گیسوگلابتونم        

@سهیلاسامی‍ 

@سهیلاسامی    

عزیزانم امشب به نیت حاجت تون نماز استغاثه به امام زمان خوندم.

الهی به دعای حضرت هرچه زودتر جای نی نی ها براتون پر بشه و فرزنددار بشین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیز دلم سلام ببخشید من بانی‌ خبر بدم متاسفانه هانی جان منفی شدن

ااا خیلی ناراحت شدم الهی 😔😔 ان شاالله بزودی زود دلش شاد بشه .🤲🤲 خودت چطوری ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
معلومه که میشه عزیزم من دارم هر روز میخورم اصلش همینه ک بخوری  بنظرم یه وقت پیش غدد بر ...

یادمه سال ۹۷ ک انتقال دادم..بعدش رفتم ازمایش تیروئید دادم خیلی کم کار شده بود...بعد از انتقالام تیروئیدم تغیر میکنه..

موقع ک کم کار شد هیچ غذا نمیخوردم ولی صورتم چاق شده بود.ورم کرده بودم..

ولی الان پرکار..تا برم پیش دکتر ببینم درسته ک پرکاره..

چون پقتی عدد خیلی پایین باشه یعنی پرکاره

سحربانو یعنی با وجود تیرویید انتقال انجام دادی

بله دکتر غدد لووتیروکسین بهم داده بود تیروییدم انقد اومد پایین که به دکتر غدد گفتم گفت قصد من همین بود که انقد پایین بیاد چون توی بارداری بالا میره دوباره

عزیزم اشکال نداره من قبل انتقال دکتر غدد تیرویید به ،0/04 رسوند بعد انتقال روز هشت ازمایش دادم به دو ...

عزیزم برای منم یه هفته قبل انتقال ۶۰۰/. بود

زیر یک

روزی یکی میخورم

تا موقع سنو قلب نینیم نمیتونم آزمایش بدم

بنظرت خوبه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ااا خیلی ناراحت شدم الهی 😔😔 ان شاالله بزودی زود دلش شاد بشه .🤲🤲 خودت چطوری ؟

مرسی قشنگم منم خوبم😍

فقط حوصله ام سر رفته🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یادمه سال ۹۷ ک انتقال دادم..بعدش رفتم ازمایش تیروئید دادم خیلی کم کار شده بود...بعد از انتقالام تیرو ...

به هرحال کسی. که تیرویید داره باید تو بارداری هم قرصش رو بخوره

نگران نباش♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40