2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
یعنی اگه اندومترین ساعت ۱۲شب گذاشتی شیاف اکتوژست ساعت ۸ صبح بزار دوباره دوز بعدی هشت شب

آها مرسی 

خب پس من امشب این شیافه رو میزنم که یکیش بیوفته ۱۲ شب

ممنون قشنگم خدا جوجو هاتو حفظ کنه🥹😍🧿

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چشم راستشو بخواین من هر غذایی رو میخوردم ولی به اندازه مثلا داخل برنج شوید یا زیره میزاشتم . سعی می ...

یه دنیا ممنون جونم من الان چهار ساله قند و شکر و شیرینی جات و فست فود و نوشابه و دوغ و ماست و سیب زمینی و حذف کردم چایی هم میخورم متاسفانه اما زنجبیل گل محمدی دارچین یا کاکوتی اضافه میکنم چاییش کم میزنم 

دیگه نمی‌دونم اما کلسیمم کمه چون لبنیات مصرف نمیکنم اما روغن نباتی مصرف میکنم که می‌خوام این ماه و بکنم روغن کنجد یا زیتون 

منظورم بیشتر این بود که مثلا بعد انتقال مصرف پیاز و رب تو غذا داشتی 

درسته از همه میپرسم می‌خوام مطمئن بشم 

و اینکه گوشت و یکسال حذف کردم بخاطر میوم برا همین فقط مرغ مصرف میکنم میگن ارگانیک هستش اما من پیدا نکردم تا حالا که اونم زنجبیل و زعفرون میزنم تا جاییکه بتونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم قربوونت برم شکر خدا😘😘

سلام فاطمه خوبی عزیزم سلامتی درسارو چیکار کردی انشاالله کی سیکل و شروع می‌کنی 😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دخترا من از اول انتقال دمنوش به میخوردم بجای چایی بعد به های خشک شدم تموم شده شوهرم رفته از عطاری ...

دانه به برا گلو درد خوبه نمیدونم فاطمه جان من برا قبل انتقال دفعه قبل خریدم از بیرون اما مزه ی اون به که خودمون درست کردمون و نمیده هااا😅به اگه خودشو فریز داری بخار پز کن بخور یکی از دوستان فکر کنم بهار بود گفت منم تهیه کردم خورد کردم گذاشتم فریزر

دانه به برا گلو درد خوبه نمیدونم فاطمه جان من برا قبل انتقال دفعه قبل خریدم از بیرون اما مزه ی اون ب ...

خود به رو متاسفانه ندارم پیدا ام نکردم

حالا نمیدونم این چایی به برام ضرر داره یا نه

دانه ی به ام برای سرفه ام می‌خوردم😁

حالا مادرشوهرم هنوز به خشک داره خونشون که دسترسی ندارم بهشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان عزیز بنده۳۵ سالم،۳ سال و نیم ازدواج ‌کردم و از روز اول اقدام داشتم ،دوسال قبل بارداری خ ...

سلام عزیزم  ی مقدار شرایط مون یکی هس. منم ۳۶ سالمه و ۸ ساله ازدواج کردم. ما هم غیر یکی دو ماه اول بقیه رو اقدام داشتیم. من دو بار خارج رحمی باردار شدم. ازمایشا نشون داد همسرم وضعیت اسپرماش خوب نیس. 

ببین من ۵ سال فقط دکترای مختلف رفتم ازین دکتر ب اون دکتر. هر کی هم میگفت آی وی اف یه گارد شدید داشتم و نمیتونستم قبول کنم. 

ولی بعدا ک دیدم نتیجه نمیگیرم رفتم مرکز درمان ناباروری. خیییییلی الان پشیمونم. همش میگم کاش از همون اول میرفتم سراغ ivf  . کاش این همه وقت و عمرمونو بیرون تلف نمی کردیم. به نظرم ببین از هر راهی ک رو همسرتون موثره جلو برو. که این راه رو هم امتحان کنید. آی وی اف هم متاسفانه یه پروسه زمانبر هست  و هم با بالا رفتن سن ب مرور هم تخمکا کم میشن هم کیفیت پایین تر میاد. برا همین عقب نندازید بهتره. 

ان شاالله قبل اینکه وارد پروسه اش بشید خدا طبیعی معجزه شو بفرسته براتون😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ایقد ناراحتم..تو ازمایشگاه ایقد گریه کردم..ازمایش تیروئیدمو گرفتم .فک کنم خیلی پرکار شده..سیکلم کنسل ...

مگه برای کی هست انتقال ؟

تیرویید زود جابه جا میشه اصلا نگران نباش 

تا کی وقت داری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه برای کی هست انتقال ؟ تیرویید زود جابه جا میشه اصلا نگران نباش  تا کی وقت داری؟

من این ماه سیکلمه..فردا باید برم ک‌ نوبت انتقال بم بده..تقریبا یک هفته دیگه انتقالم هست...

خودم ازاد اومدم ازمایش دادم..

اصلا دکتر برام ننوشت..

اصلا دکتر برام ازمایشی ننوشت

بچه ها من تخمدان راستم تیر می‌کشه درد نمیکنه ها ولی عین نبض تیر می‌کشه به نظرتون از چی می‌تونه باشه ...

نگار جون برا پرولاکتین دارو نمیخوردی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمیدونم میشه همزمان با انتقال قرص بخورم

معلومه که میشه عزیزم

من دارم هر روز میخورم

اصلش همینه ک بخوری 

بنظرم یه وقت پیش غدد برو و تا هفته ی دیگه نرمال میشه

تیروید لعنتی همین حوریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام فاطمه خوبی عزیزم سلامتی درسارو چیکار کردی انشاالله کی سیکل و شروع می‌کنی 😍😍😍

سلام عزیزم قربونت برم. خوبم شکر خدا❤️درسا هم سلام دارن خاله جون😫 از ۲۳ ام امتحانای پایانترم شروع میشه.

سیکل رو فعلا احتمال زیاد دو سه ماه بعد. ولی فردا میخوام ی سر برم دکتر ببینم اگه لازمه چیزی بررسی بشه از الان پیگیر باشم دارویی تقویتی ای چیزی اگه نیازه بگیرم ک دوباره اون موقع علاف نشم 

ایقد ناراحتم..تو ازمایشگاه ایقد گریه کردم..ازمایش تیروئیدمو گرفتم .فک کنم خیلی پرکار شده..سیکلم کنسل ...

الهی عزیزم. توکل ب خدا ان شاالله هر چی خیره پیش بیاد رراتون. اگه هم خدای نکرده سیکل کنسل شد باور کن خیلی بهتر از اینه ک کلی تلاش کنی و خدا نکرده ب خاطر اون منفی بشی. ب این فک کن ک با حل اون ان شاالله ب مثبت شدن نزدیک تر بشی