2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
@رادیس۱۲     سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های گل ال ...

سلام فاطمه جان .عزیز دلم یک دنیا ممنون بابت دعایی که در حق من خوندی ان شاالله ثوابش برگرده به خودت و بزودی زود دلت شاد بشه .من یه چند روزی بود فرصت سر زدن به اینجا رو نداشتم .حالتون چطوره؟خوبین؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم بی بی چک نزاشتم معلوم نیست  ۲۴ اردیبهشت ، جنین سه روزه ، بعد از ۱۵ روز رفتم آزمایش&n ...

مبارک باشه گلم انشالا به سلامتی نی نی بغلت بیاد آرامش داشته باش درد طبیعی

عریزم میگم شما درد سینه نداری قبل انتقال هم موقع پریود نداشتی؟

میگم امپول آزادسازی باعث سنگین شدن سینه میشه؟

من یه کوچولو حساس شدنش رو حس میکنم ولی بعد از زدن امپول آزادسازی این حساس شدن اومد

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام به همگی .من یه چند روزی فرصت نکردم اینجا سر بزنم از دوستانی که انتقال داشتن چه خبر؟ هانی جون و بقیه دوستان ..تعداد صفحات نخوندم زیاده نمیتونم پیدا کنم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بله عزیزم عضلانی هست از باسن زدم

منم میخواستم نوروبیون بگیرم 

اچ‌ام‌جی رو بلدم خودم بزنم پس اینم‌ میتونم ؟

آمپول هواگیری هم میخواد ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه عزیزم بی بی چک نزاشتم معلوم نیست  ۲۴ اردیبهشت ، جنین سه روزه ، بعد از ۱۵ روز رفتم آزمایش&n ...

۹ماه نگرانی در انتظارته 

بالاخره دیگه الان یه نفر نیستی ولی نگرانی داشتنش بهتر از حسرت نداشتنشه خدا برات نگهش داره

به زودی منم مامان میشم😍
میگم امپول آزادسازی باعث سنگین شدن سینه میشه؟ من یه کوچولو حساس شدنش رو حس میکنم ولی بعد از زدن امپ ...

اره فکر کنم منم چند بار قبلا زده بودم سینه درد میاد من سینه درد بعضیوقتا دارم نمیدونم خوبه یا نه دیروز بعد امپول پروژسترون زیاد شده دردشون 

سلام به همگی .من یه چند روزی فرصت نکردم اینجا سر بزنم از دوستانی که انتقال داشتن چه خبر؟ هانی جون و ...

عزیز دلم سلام

ببخشید من بانی‌ خبر بدم

متاسفانه هانی جان منفی شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وای دختر اشک منو از شادی در آوردی  خدارو هزاران هزار مرتبه شکر 🧿🩵 «لَا حَوْلَ وَ لَا قُو ...

مرسی عزیزم الهی من قربونت برم که اشک شوق ریختی انشاءلله تو هم به زودی میای اینجا خبر مثبت شدنتو بهمون میدی 

از همون روز اول داری انرژی مثبت میفرستی و این خیلی خوبه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

خانومای با تجربه میشه به من کمک کنین؟🥺🥺

میشه بگین dfi اسپرم رو چطوری میشه کم کرد آیا امیدی هست؟؟؟

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
اره فکر کنم منم چند بار قبلا زده بودم سینه درد میاد من سینه درد بعضیوقتا دارم نمیدونم خوبه یا نه دیر ...

😁 مرسی که گفتی ..

من قبلا با پروژسترون سینم حساس میشد ولی الان بدنم بهش عادت کرده..

اما آزادسازی برای بدنم تازگی داره 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم میخواستم نوروبیون بگیرم  اچ‌ام‌جی رو بلدم خودم بزنم پس اینم‌ میتونم ؟ آمپول هواگیری هم می ...

اره عین آمپولی معمولی من هوا گیری میکنم همیشه به نظرم همه امپولارو باید هوا گیری کنیم دیگه نه؟