2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ۱۵تا شیاف پروژسترون۴۰۰واسه۱۵شب

آها من انتقال اولم داشتمش

انقد از بوش خوشم میومد 😁

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

حوله گرم گذاشتم ولی زیاد فایده نکرد 

عزیز دلم بعدی هارو حتما آروم آروم تزریق کن

قطره ای بره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیز دلم بعدی هارو حتما آروم آروم تزریق کن قطره ای بره

باشه حتما امتحان میکنم حالا همسرم دعوا کرده که برو بیرون بزن فکر میکنه من بد زدم میگم بابا موادش اینطوره قبول نداره 

وای خدایا شکر  خدایا حکمتتو شکر  ما نمیدونیم تو کار خدا چه حکمتی هست که  دونفر تویه ...

عزیزم ممنونم 🥺🥺🥺🥺 انشاءلله سهیلا جون هم به زودی میاد خبر بارداریشو اینجا بهمون میده

واقعا هر کسی که میخواد بیاد تو این راه باید کفش آهنین بپوشه 

و از همه مهمتر صبور باشه 

خدایا شکرت که به من نظر کردی اصلا فکر نمیکردم چون درد داشتم الانم درد دارم بهم گفتن باید استراحت کنی

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
پروژسترون رو میگی؟ من ۵ماه نمیزنم ولی هنوز جاش میخاره😐

بهاره جون چون بهت قول داده بودم خبر بدم😘

شیوا جون آزمایشش با بتای بالا مثبت شد😍😍🧿

سهیلاجان متاسفانه منفی شدن😞

مامان محمد هم هنوز نیومده خبر بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم ممنونم 🥺🥺🥺🥺 انشاءلله سهیلا جون هم به زودی میاد خبر بارداریشو اینجا بهمون میده واقعا هر کس ...

یه توضیح کلی راجع به خودت بده 

چندمین بار انتقال بود چند تا انتقال دادی چند روزه بودن علائم چیا داشتی لک ندیدی 

همه ی اینا رو بگو😬😬

به زودی منم مامان میشم😍
باشه حتما امتحان میکنم حالا همسرم دعوا کرده که برو بیرون بزن فکر میکنه من بد زدم میگم بابا موادش این ...

وای برای منو بیرون خیلی بد میزنه

واقعا گلوله میشه و دردناک 💔

انشالله متقاعد بشن😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم ممنونم 🥺🥺🥺🥺 انشاءلله سهیلا جون هم به زودی میاد خبر بارداریشو اینجا بهمون میده واقعا هر کس ...

دردت چه شکلیه ؟ 😂 میخوام با خودم مقایسه کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ازمایشم منفی شد 😔

عزیزم خیلی سخته ماها هممون یجوریم و خوب همو درک میکنیم اون لحظه ای که جواب منفی میاد آدم خیلی داغون میشه ولی نباید نا امید بشیم هیچ کاری بی حکمت نیست اینبارم نوبتت نبود بلاخره یه روز نوبتت میشه خدا خودش میبینه چقد تو این راه داریم سختی میکشیم انشاءلله یه روز میای همینجا خبر بارداریتو بهمون میدی مراقب سلامتیت باش

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
تالحظه ی آخر بی بی چک نزدی شما نه؟ بگو انتقالت دقیقا چه روزی بود وچند روزه؟ حتما دوقلو داری که بتا ...

نه عزیزم بی بی چک نزاشتم

معلوم نیست 

۲۴ اردیبهشت ، جنین سه روزه ، بعد از ۱۵ روز رفتم آزمایش 

فقط یکم نگرانم چون درد دارم 

کاش مامان محمد هم زودتر بیاد ببینیم چه کرد

چند روزه که نمیاد من پیامی ازش ندیدم