2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد از اینهمه دوا درمان بعد از آی یو آی بعد از چهار با انتقال ناموفق  وقتی فقط یه جنین داشتم و ...

مبارکت باشه عزیزم!با حال خوشت منو هم دعا کن زندگیم به مو بنده حال خوشی ندارم دعام کن خدا معجزشو نشونم بده 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بعد از اینهمه دوا درمان بعد از آی یو آی بعد از چهار با انتقال ناموفق  وقتی فقط یه جنین داشتم و ...

ای جونم مبارکه بخدا تو فکرت بودم

چون گفتی مقنه بردم برم سر کار ولی نمیدونستم کاربریت چی بود مامان خانومی 

مبارکت باشه عزیزم!با حال خوشت منو هم دعا کن زندگیم به مو بنده حال خوشی ندارم دعام کن خدا معجزشو نشون ...

عزیزمی باور کن با گوشت و پوستم برا همه دعا میکنم لحظه به لحظه به یادتون هستم چون با تمام وجود درک میکن

شمام دعا کنید مثبت باشه فردا و بیام خبر خوب بدم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
ای جونم مبارکه بخدا تو فکرت بودم چون گفتی مقنه بردم برم سر کار ولی نمیدونستم کاربریت چی بود مامان خ ...

نمیدونید خدا تو چه حالی برام معجزه کرد انشالله قسمت همه منتظرا 

من گریه میکردم و میگفتم من دیگه توان جواب منفی انتقال ندارم من روحم زخمی شده دیگه اگه منفی بشه  نمیتونم بلند شم این بار 

حال خوش خانمی برای تک تکتون خریدارم دوستای خوبم الهی این معجزه به زودی تو زندگی همه تون رخ بده  ...

اژ خدا می‌خوام به زودی از خوشحالی خوابتون نبره

نیاز جونم چرا زندگیت به مو بنده خواهرم.اختلاف دارین خانواده ش ازیت میکنن بخاطر بچه ؟

خاهر مفصله اما اینو بگم که اگه این انتقالم منفی شع از هم جدا میشیم 😔😔😔ماه دیگه میرم توسیکل پانکچر خدا بخاد   بعدشم انتقال ولی انتقال اخرمه 😔

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭