2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
حتما باید سقط داشته باشیم تا بیمه قبول کنه؟ اخه من تا حالا باردار نشدم فقط یبار انتقال جنین منفی داش ...

نه، اصلا. منم سقط نداشتم.

یه فرم از بیمه میگیری میدی دکترت پر میکنه بعد میبری تاییدیه میدن بعد میری میگردی ببینی کجا دارو رو پیدا میکنی

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ببخشید انقد سوال میپرسما🤦🏻ینی یدونه قبل انتقال زدی بعد ک مثبت شد 3تای بعدی؟ اولین باره این سرم برا ...

ببه. یکی قبل انتقال و بعد مثبت شدن ماهی یه دونه که دیگه گفت برای اردیبهشت نمیخواد بزنی. نه، قبلا نزده بودم. چون ۲بار انتقال منفی داشتم بهم گفت اینبار این رو تزریق کنم. البته تزریقش باعث شد از خون بند ناف جنین رویان محروم بشم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم پیدا کردم ولی هرکاری میکنم تیکر نمیاد خواهری  @_بهار_     تیک هم زدم ثبت قر ...

شاید مشکل سایته. یکی دیگه از بچه ها هم بود میگفت هرکاری کردم تیکرم نیومد

پنتوکسی برا چی

اندومتریوز یک وضعیت دردناک است که در آن بافت شبیه اندومتر (بافتی شبیه به پوشش داخلی رحم) خارج از محیط رحم رشد کرده و احتمالا بر توانایی زن برای باردار شدن تاثیر می‌گذارد. مطالعات اخیر از تاثیر سیستم ایمنی بر این بیماری حمایت می‌کند. پنتوکسی‌فیلین یک داروی تعدیل‌کننده سیستم ایمنی است که دارای فعالیت ضد-التهابی (کاهنده التهاب) نیز بوده، و می‌تواند نشانه‌های بیماری را بدون پیشگیری از تخمک‌گذاری تسکین بخشد.

برای این دلیل 👆👆👆

ببین ساده تر بخوام بگم یه بافت اضافی درون رحمم دارم که وقتی جنین میخواد خودشو به دیواره بچسبونه حتی اگر هم بشه نمیمونه 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
به سلامتی چقد مامان دارم هفته ی بعدی انشاالله 

انشاءلله خدا از زبونت بشنوه❤️❤️😘😘🙏🙏

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

حالم خیلی بد 

کمرم از امروز ظهر به شدت درد میکنه

شکمم دردش خفیف ولی همراه با قولنج

نمیتونم بخوابم

الانم پاهام داغ 

خدایا یعنی قراره چی بشه

برام دعا کنید خیلی میترسم🥺🥺🥺

ببه. یکی قبل انتقال و بعد مثبت شدن ماهی یه دونه که دیگه گفت برای اردیبهشت نمیخواد بزنی. نه، قبلا نزد ...

من ۴ تا گرفتم..هروقت مثبت شدم بعد دوباره میریم میگیرم..

۴ تاشو تو همون روز تزریق میکنن.

بعد از اینهمه دوا درمان بعد از آی یو آی بعد از چهار با انتقال ناموفق 

وقتی فقط یه جنین داشتم و کلی ناامید بودم که حتی روز انتقال لباسهای سرکارم رو برده بودم که اگه جنین ها مثل سری قبل از فریز برنگشت برم سرکار 

وقتی که رفته بودیم روز قبلش نامه دکتر گرفته بودیم که بریم جنین اهدایی بگیریم خدا معجزه اش رو بهم نشون داد 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
زود صبح بشه برم آزمایش انشالله که به دعای شماها مثبته 

عزیزم خداروشکر خیلی خوشحال شدم😍😍😍

مبارکت باشه❤️❤️❤️