2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
دستو پای یخ خوبه اکثرا مثبت شدن

من سری اول دست و پام یخ می‌کرد ولی منفی شدم ادم نباید ب این چیزا دل خوش کنه 

الانم یهو لرز میکنم صبح تا ظهر زیر پتوم 

خواهرم میگه منم اوایل بارداری اینطوری بودم ولی دلخوش نمیکنم میترسم باز منفی بشم 

من که این ویزیت برم دور از چشم شوشو میگیرم یه ده تاییییی چند تا جنین انتقال دادی بلاست بود

من دیشب داروخونه بودم ولی یادم رفت😐😂

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دیروز فهمیدم خواهر شوهرم بارداره تازه ی ۸ ماهه ازدواج کرده ولی خب ۳۰ سالشه ی حال عجیبی شدم نم ...

عزیزم چرا خودتو اذیت میکنی توی تنهاییت اشکاتو بریز بعدشم خودتو جم و جور کن انشالا نوبت توهم میشه ب موقعش 

منم دوسال پیش تو سرماویخبندون اومدم مرکز کارامو تازه شروع کرده بودم خواهرشوهرم ناخواسته باردار شد ناشکری و گریه و زاری ک من نمیخوام این بچه رو   گفتم خدایا حکمتتو شکر  

ی جوری شدم ناامید ناشکری کردم ب حکمت خدا شک کردم 

ولی بعدش استغفار کردم الان اینقد ک این بچه رو دوس دارمو و کمک حال مادرش بودم همشون بهم میگن دایه بچه هستی 

میگم چسپ زدی پیروکسی خوردی ؟میخوایی مطلق باشی واییی خدا منم استرس دارم چون شمام مثبت مشی برایه منم ر ...

😍😘

آره قشنگم من دیشب و صبح زود کله پاچه خوردم

یه قاشق غذاخوری نشاسته تو این بطری آب معدنی های کوچیک درست کردم یواش یواش خوردمش تا بعد انتقال.

شکمم رو دیشب و صبح با روغن سیاهدانه چرب کردم( کیسه گذاشتم شب)

صبح یه آمپول پروژسترون زدم ( خونه)

صبح تا وارد اتاق شدم قرص پیروکسیکام ۱۰ خوردم ( شل کننده عضلات)

بعد درخواست چسب جنین کردم قبول کردن با رضایت خود دکتر

بعد انتقال فوری برام شیاف گذاشت :)

اومدم خونه یکم شیر سویا خوردم

فرنی نشاسته عصر خوردم

ناهار سوپ پای مرغ

شامم مامانم میخواد لوبیا پلو شیرازی درست کنه😍😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها دیروز فهمیدم خواهر شوهرم بارداره تازه ی ۸ ماهه ازدواج کرده ولی خب ۳۰ سالشه ی حال عجیبی شدم نم ...

عزیزم حست کاملا طبیعیه. منم یکی از اقوام همسرم که رفت و آمدمون باهاشون زیاده ۶ سال از من کوچیکتره. وقتی فهمیدم بارداره خیلی غصه خوردم، بعد یکی یکی دخترای فامیلشون مادر شدن و من موندم. خیلی حس بدی داشت.

حست حسادت نیست، یه غصه است که هممون درکش کردیم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
😍😘 آره قشنگم من دیشب و صبح زود کله پاچه خوردم یه قاشق غذاخوری نشاسته تو این بطری آب معدنی های کو ...

فردایی یبوست میشی اینجوری. چند تا چیز روان کننده هم بخور

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
فردایی یبوست میشی اینجوری. چند تا چیز روان کننده هم بخور

عشقم من اصلا یبوست نمیشم

بعد به شیر هم حساسیت دارم ( بیرون رویی میگیرم خوردم)

سوپم رو با روغن زیتون درست کردم

کاهو ام با روغن زیتون میخورم😘😘

نمیدونم چه سریه تاحالا یوبس نشدم😐 ولی تا دلت بخواد از اون ور بوم افتادم😂

بعد چون تیرویید دارم دیگه نمیخورمشون فقط امروز..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درد تخمدان سمت راستم داره کلافم می‌کنه🥲

بچه هاهم سمت چپ هستن😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم مصرف داروهام مث شماست فقط آ اس آ گفتن از هفته دوم شروع کنم  شما روز چندم انتقال هستین ؟&nb ...

من خراش انجام دادم..هیسترو شدم..سرموقع هم پریود شدم...دیگه روز اول پریودیم رفتم.دارو برام نوشتن.گفتن از روز سوم پریودی قرص استرادیول و آ اس آ شروع کن..

دوباره ۸/خرداد باید برم برا سونو.

هشت خرداد روزدهمم میشه..میرم ک روز عملم رو‌مشخص کنن..

باید بشون یاداوری هم کنم ک سرم آی وی ای جی دارم ک بگن چ موقع تزریق کن

مرسی عزیزم از توضیحاتت . الان دیگه بهتری؟ قربونت برم چقدر سختی کشیدی

اره عزیزم. شکر خدا😘😘 خدا نکنه عزیزم😘😘❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

خودتو سرزنش نکن قربونت برم. خییلی طبیعیه این حسا. منم وقتی میشنوم کسی طبیعی باردار شده ی لحظه انگار شوکه میشم😂 میدونی انقدددد ماها سختی کشیدیم و دنبالش دویدیم برام این تصور ایجاد شده ک عادیش مائیم اونایی ک زود و طبیعی بچه دار میشن انگار اتفاق غیر عادیه😅😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱