2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
ماشاله ماشاله عزیزم خداروشکر   انشاله ۲ هفته دیگه با یه بتای تپل حسابی خوشحالمون کنی . عزیزم ...

😍😍😍

چشششششششم ممنون قشنگم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان جون ب سلامتی باشه عزیزم انشالله ک سفت بچسبن بهت تا موقع زایمانت گلم 😍😍😍

😍🤤

ممنون عزیز دلم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بسلامتی عزیزم انشاءالله 16 خرداد با خبر خوش شادمون پایدار بشه 🙏 🙏 🙏  کنجدات 9 ماه محکم بچسب ...

😍😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسلامتی عزیزم..انشاالله دوهفته دیگه خوش خبر باشی چندتا دیگه جنین داری؟

فداتشم ممنون♥️🫶

من یه بسته دیگه دارم فکر کنم

داخلش ۳ تا جنین هست ولی کیفیتشون معلوم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آتیش به جونش بیوفته الا من هنوز میترسم بزنم بقران قسم اسمشم حالمو بد میکنه خیلی دوست داشتم بگیرم ب ...

اره والا😅 نه دیگه شما خیالت راحت😍😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😍😍😍 مــــــــــــرسی خاله جوووووونم نمیدونم چرا اینبار انقد شادم و انقد بیخیالم.. بیخیال من ...

خیییلیم عاالیه. همین جوری بی خیال باش🤪😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات بشم.الهی آمین.انشاالله راهت هموار و پر برکت بشه عزیز دلم 

ممنووونم❤️😘😘

😂😂 یاد یه خاطره ای افتادم فکر کنم ۳.۲ سالی بود ازدواج کرده بودم .. بعد خب ما زود بچه میاریم حتی ...

واااای😂😂😂

سلام عزیزم فرداانومالی دارم برام حسابی دعا کنید دل تو دلم نیست فردا بشه 😍😍😍

ان شاالله خوش خبر میای عزیزم😍😍

خب خب نوبتی ام باشه نوبت تعریف کردنمه 😍😂 اول یه تشکر ویژه و کلی کنم ازتون بخاطر این همه انرژی مثب ...

مبارک باشه عزیزم دو هفته دیگه با بتای عالی خوش خبر بیای

عزیزم واسه انتقال آزمایش کرونا ازت نخواستند ؟واسه پانکچر بهم گفتند آزمایش کرونا باید بدی واسه اینم استرس دارم که نکنه مثبت بشه و با کلی هزینه آمپول  سیکل پانکچر کنسل کنند 

چقدر مظلومیم که هنوز وارد سیکل نشدیم استرس افتاده توی وجودمون

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
بچه ها تجربیاتتون و اطلاعاتتون رو‌بگید ک‌برا ضخامت اندومتر چی بخورم.. امروز روز چهارم پریودیمه.. ت ...

من از بچه ها تخم کدو تنبل رو شنیدم، لوبیا سبز، پیاده روی ، آب زیااااد خوردن .. اینا یادمه. ولی برا من خیلی چندان اثر زیادی نداشت و خیلی کم بالا میرفت. اما با پچ استرادیول بهتر بالا رفت. ولی خیلیا با همینا خوب بوده براشون