2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
چرا همه ميگن بيبي چك نزنم؟ 😫 انشالله مثبت باشه جوابم خيلي نگرانم خيلي

به خاطر اینکه حتی اگه به خاطر زود زدنشم منفی بشه شما استرس میگیری بذار باخیال راحت چهارده روز بشه

به زودی منم مامان میشم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همینطوریه که گفتی عزیزم ان شاءالله دو هفته دیگه با خبر مامان شدنت جشن بگیریم     ه ...

انشاالله که نتیجه با خواسته ی دلت یکی باشه 

انشاالله همینطوریه که شما میگی گلم🥰🥰

به زودی منم مامان میشم😍
الهییی عزیزم میفهمم خیلی انتظار سخته. اگه خواستی ی ذره گریه هم بکن اشکالی نداره ولی حق ناامید شدن ند ...

مرسی عزیزدلم

دقیقا روز دوم انتقال هم اینطوری شدم دست و پاهام یخ کرده بود خیلی ترسیدم نمیدونم چی شده دکترم گفت اگه خونریزی نداری فقط استراحت کن

امروزم همینطور آره دو تا جنین ۳ روزه انتقال دادم

ممنونم قبول باشه❤️❤️❤️

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
انشاالله که نتیجه با خواسته ی دلت یکی باشه  انشاالله همینطوریه که شما میگی گلم🥰🥰

ان شاءالله عزیزم

امضات بمب انرژیه، فقط توکل توسل و صبر مطمئن باش بهش میرسی 

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
قربونت بشم انشالله  انشالله شما هم مثبتي علايم داري؟ شوهرم برام بيبي چك نميخره منم نميتونم ...

قربونت عزیزم. من ان شاالله دو سه ماه دیگه میرم برا انتقال.اما تو دو تا انتقال قبلی پر علایم بودم و منفی شدم. 

همسرتون کار خیلی خوبه می کنه عزیزم😅 استرسه فقط بی بی چک. مخصوصا ک جدیدا یکمم ادا در میارن بی بی چکا‌ . خواستین روز آزمایش بزنین ک تا جواب ازمایش میاد اذیت نشین. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاالله هرچی زودتر بیای تو سیکل انتقال

ممنونم عزیزم😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها از اولم كه بتا شد ١٤.٩٥ امروز آز دومم شد ١٨ گفتن داروهاتو قطع كن تا پريود شى ديگه فايد ...

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم. واقعا نمیدونم چی بگم انشاالله خدا به دل مهربونت آرامش بده🙏🙏

خدایا شکرت
قربون دلت بشم منم دقيقا مثل شما😭 فقط گريه، اصلا علايم ندارم، روز نهممه

خدانکنه ❤️ منم ندارم نفس زیر شکم و کمر از هفته دوم شروع شد

به خدا من بیخیالترین بودم اما یهو میگیره و حالت به شدت بد میشه هر چقدم سعی کنید جلوشو بگیرید نمیشه 

هممون مثل همیم میتونید درک کنید

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
قربون دلت بشم منم دقيقا مثل شما😭 فقط گريه، اصلا علايم ندارم، روز نهممه

قربونت برم اصلا دنبال علائم نباش. من تو انتقال اولم هزارتا علائم داشتم از درد سینه و درد پریودی، گر گرفتگی، درد کمرو......... 

اما منفی شدم. شما اینقدر استرس داری اصلا بی‌بی نزن. استرس واسه شما سمه. بسپار بخدا انشاءالله که خیره

خدایا شکرت
سلام عزيزم خوبي؟ به سلامتي و دل خوش انتقال داشتي امروز الهي كه مثبت بشي عزيزم🙏🏻برات آيه الكرسي مي ...

قرررربونت برم مامان محمد عزیز ممنون ازت ♥️

انشالله با جواب آزمایش مثبتت خوشحالی کنیم😍🧿

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله انتقالت پر برکت باشه سه چهارتا جوجه نصیبت بشه عزیزم😁😍😍

قربونت برم عزیزکم 🫀🌈

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫶😘

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️