2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
هیچکدوم 🤪 برای روز دختر جشن گرفته بود مامانم منم با همسری عکس گرفتم همینو استوری کنم برای تولدش ک ...

😂😂😂کار خوبی کردی 

اگه خوبه و دوسش داری ک امیدوارم عشقتون ماندگار باشه 

عه بعد پانچر میدن!!!!! من حتی اینم نمیدونستم😂😂 آقا یکی از شناسنامه جنین هاش عکس بزاره ببینم چه ش ...

ابن سینا شناسنامه نمیده فقط تو سایتش میزاره که فقط تعداد جتین مشخصه اصلا گریدشو نمینویسن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزیزم الان از اکو‌ و سونوی انومالی اومدم دو تاش خداروشکر خوب بود از ته قلبم برای همتون دعا کر ...

خداروشکر عزیزم ان شاالله در پناه امام زمان ۱۲۰ سال شاهد رشد و شکوفایی دخترای نازت باشی😍

شناسنامش کجاست؟🥲😂 من چه مامانی ام که شناسنامه بچمو ندارم فقط برای انتقالم اینو جنین شناسی بهم دا ...

این سه تیکه مگه نیست بالاشو عکس بگیر این الان جنین شناس تاییدیه ی بلاست شدن داده تیکه ی بالاش مینویسه چند روزنو چند تان

داروهامو که باید شروع کنم داخل امتحانامه ولی انتقال بعد امتحان میفته فقط تو امتحانام که دارو دارم تح ...

اوه پس بعدشه راحت باش و راحت شروع کن. من فک کردم بعد انتقاله امتحانات. من فک کن همش درازیده و با گوشی درس میخوندم 😅کاری ک اصلاااااا بهش عادت نداشتم. 

ان شاالله خیره و همه چی عااالی پیش میره😍😍

من واقعیتش نمیدونم . دکتر گفته ی ماه بعد برم. ناامید نیستما ولی نمیدونم چرا فعلا بی حس و حالم برا شروع😅دقیقا نمیدونم میخوام چیکار کنم🥴

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چشم خاله جون ایشالا سال دیگه دوتا وروجک شیطون دو سه ماهه داشته باشی😍 من تا تو و الا زایمان نکنید ...

ااای جاااان دلم😍 پس دعا کن زودتر از شر نگرانی برای ما راحت شی و خوش خبر باشیم برات😍😅😅

خدا نی نی های گلتو حفظ کنه عزیزم😘😘❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الا جان باورت میشه دیشب تا صبح از استرس نخوابیدم وقتی خوابیدم برای اکو قلب تا صدای قلبشون گذاشت فقط ...

اااای جاااان دلم😍😍😍 الهی ک همیشه اشک تون اشک شوق باشه😍

الهی که همه بچه های اینجا همهمون این لحطه رو خیییلی زود تجربه کنیم🤩🤩

اوه پس بعدشه راحت باش و راحت شروع کن. من فک کردم بعد انتقاله امتحانات. من فک کن همش درازیده و با گوش ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم و دخالت میکنم 

بهتره حداقل دوماه استراحت کنی بعد دوباره شروع کنی 

هم از نظر جسمی هم روحی خودتو تقویت کن ک با آمادگی بیشتری شروع کنی 

آره قربونت برم😍🩷 باید پاشم کلی کار کنم ولی اصلا حوصله ندارم 😐 البته خونمون تمیزه دیروز جارو کرد ...

بعد نزدیک ی ماه خونه موندن، ان شاالله شب میرم هیئت😍حتما برا موفق بودن انتقال شما و بقیه بچه ها، و راحت طی شدن دوران بارداری حامله هامون و به سر رسیدن چشم انتظاری منتظرامون دعا می کنم❤️❤️❤️