2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست

دعای یستشیر ذکر یونسیه.زیارت آل یاسین وهفتاد حمد امشب خوندم به نیت حاجت روایی خواهرام.سلامتی امام زمان و نینیا.باردارا و اقدامیا.الهی همگی حاجت روا شین.

🤲🤲🤲🤲🤲🤲

نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم

شروع چله از ۲۹اردیبهشت

طوطططیا جونم چله ی حدیث کساء و سوره مریم امشب خوندم به نیتت الهی به زودی دامنت سبز بشه عزیز دلم ♥️😘 

1-نهال ✔️

2-طوطططیا،✔️

3-عبدالواحد✔️

4-یامنان

5-ارکیدهایی

Zhyan74-6

7-هانی جون

8-سحر بانو

9-فردایی روشن

alaaa-10

11-helli

12-ریحانه۵۷

mehremah-13

sarvesahi-14

nooshabehjoon-15

houra1400-16

hasvet_17

18-گندمک11

19-داداشم

bpyk-20

21-الهه-elahe

pweroflover-22

23-پروانه21

24،-نیاز

rosev.10_25

sarayyyyy_26

happygirs_27

shiva-ab_28

29-ماهورجان

30-قاصدک-بیخبر

31-ثمین

32-میترا

33-یاسمن

34-

35-

36-

37-

38-

39-

40-

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم استراحت مطلق در کل خوب نیست....  مگر شرایط خاص باشه و خونریزی و لک بینی داشته باشی....&n ...

اخه سری قبل داشتم ‌منفی شدم😔

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام خانوما منم فردا انتقال دارم  بهم گفت فردا برام جنین سه روزه انتقال میدن  چهارشنبه ه ...

عزیز دلم منم سه شنبه انتقال دارم ، به دکترم پیشنهاد دادم دوبار انتقال بده ولی قبول نکرد 

فکر میکنم تاثیر بهتری داره تو مثبت شدن

انشالله که مامانی😍😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نمازش چطوره مهتاب جان 

سیّد على خان شیرازى در کتاب «کلم طیّب» فرموده است: این دعا دعاى استغاثه به حضرت صاحب‏ الزّمان (صلوات الله علیه) است، هر کجا که باشى دو رکعت نماز بجاى آر و سپس زیر آسمان رو به قبله بایست و بگو:

سَلامُ اللهِ الْکَامِلُ التَّامُّ الشَّامِلُ الْعَامُّ وَ صَلَوَاتُهُ الدَّائِمَةُ وَ بَرَکَاتُهُ الْقَائِمَةُ التَّامَّةُ عَلَى حُجَّةِ اللهِ وَ وَلِیِّهِ فِی أَرْضِهِ وَ بِلادِهِ وَ خَلِیفَتِهِ عَلَى خَلْقِهِ وَ عِبَادِهِ وَ سُلالَةِ النُّبُوَّةِ وَ بَقِیَّةِ الْعِتْرَةِ وَ الصَّفْوَةِ صَاحِبِ الزَّمَانِ وَ مُظْهِرِ الْإِیمَانِ وَ مُلَقِّنِ [مُعْلِنِ‏] أَحْکَامِ الْقُرْآنِ وَ مُطَهِّرِ الْأَرْضِ وَ نَاشِرِ الْعَدْلِ فِی الطُّولِ وَ الْعَرْضِ وَ الْحُجَّةِ الْقَائِمِ الْمَهْدِیِّ الْإِمَامِ الْمُنْتَظَرِ الْمَرْضِیِّ [الْمُرْتَضَى‏] وَ ابْنِ الْأَئِمَّةِ الطَّاهِرِینَ الْوَصِیِّ ابْنِ الْأَوْصِیَاءِ الْمَرْضِیِّینَ الْهَادِی الْمَعْصُومِ ابْنِ الْأَئِمَّةِ الْهُدَاةِ الْمَعْصُومِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مُعِزَّ الْمُؤْمِنِینَ الْمُسْتَضْعَفِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مُذِلَّ الْکَافِرِینَ الْمُتَکَبِّرِینَ الظَّالِمِینَ،

السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مَوْلایَ یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ رَسُولِ اللهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ فَاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ سَیِّدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ الْأَئِمَّةِ الْحُجَجِ الْمَعْصُومِینَ وَ الْإِمَامِ عَلَى الْخَلْقِ أَجْمَعِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مَوْلایَ سَلامَ مُخْلِصٍ لَکَ فِی الْوِلایَةِ أَشْهَدُ أَنَّکَ الْإِمَامُ الْمَهْدِیُّ قَوْلا وَ فِعْلا وَ أَنْتَ الَّذِی تَمْلَأُ الْأَرْضَ قِسْطا وَ عَدْلا بَعْدَ مَا مُلِئَتْ ظُلْما وَ جَوْرا فَعَجَّلَ اللهُ فَرَجَکَ وَ سَهَّلَ مَخْرَجَکَ،

وَ قَرَّبَ زَمَانَکَ وَ کَثَّرَ أَنْصَارَکَ وَ أَعْوَانَکَ وَ أَنْجَزَ لَکَ مَا وَعَدَکَ فَهُوَ أَصْدَقُ الْقَائِلِینَ وَ نُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِینَ یَا مَوْلایَ یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ یَا ابْنَ رَسُولِ اللهِ حَاجَتِی کَذَا وَ کَذَا.

و بجاى کذا و کذا حاجات خود را بیان کند و بگوید

فَاشْفَعْ لِی فِی نَجَاحِهَا فَقَدْ تَوَجَّهْتُ إِلَیْکَ بِحَاجَتِی لِعِلْمِی أَنَّ لَکَ عِنْدَ اللهِ شَفَاعَةً مَقْبُولَةً وَ مَقَاما مَحْمُودا فَبِحَقِّ مَنِ اخْتَصَّکُمْ بِأَمْرِهِ وَ ارْتَضَاکُمْ لِسِرِّهِ وَ بِالشَّأْنِ الَّذِی لَکُمْ عِنْدَ اللهِ بَیْنَکُمْ وَ بَیْنَهُ سَلِ اللهَ تَعَالَى فِی نُجْحِ طَلِبَتِی وَ إِجَابَةِ دَعْوَتِی وَ کَشْفِ کُرْبَتِی

سلام کامل، تمام، همه‏ جانبه و فراگیر خدا، و درود همیشگى، و برکات پاینده‏ و برازنده حق بر حجت خدا و جانشین او در زمین و تمامى سرزمین ها، و خلیفه او بر همه خلق و بندگان، آن‏ که از نسل نبوّت، و باقیمانده عترت، و از برگزیدگان است، صاحب زمان و آشکار کننده ایمان، و معلّم احکام قرآن، و پاک کننده زمین و گستراننده عدالت در طول و عرض جهان‏ و حجّت پایدار، مهدى، آن امام مورد انتظار، پسندیده، و فرزند امامان پاک، جانشین و فرزند جانشینان پسندیده، رهبر معصوم و فرزند پیشوایان راهبر معصوم، سلام بر تو اى عزّت ‏بخش اهل ایمان و همه آنان‏ که ناتوانشان شمردند، سلام بر تو اى خوار کننده کافران‏ گردنکش و ستمکار

سلام بر تو اى سرورم اى صاحب الزّمان، سلام بر تو اى فرزند رسول خدا، سلام بر تو اى فرزند امیرمؤمنان، سلام بر تو اى فرزند فاطمه‏ زهرا، سرور بانوان جهان، سلام بر تو اى فرزند امامان، آن حجّتهاى معصوم، و اى پیشواى همه خلایق، سلام بر تو اى سرورم، سلامى با کمال خلوص به تو در ولایت و پیروى، گواهى می‌دهم که مانا تو امام راه یافته در گفتار و کردارى، و تویى آن‏ که زمین را با عدل‏وداد پر کنى، پس از آنکه از ستم و جور پر شد، پس خدا در گشایش کارت شتاب ورزد، و آمدنت را آسان نماید

و زمانت را نزدیک فرماید، و بر یاران و یاورانت بیفزاید، و به آنچه به تو وعده داده وفا کند، که خدا راستگو‌ترین گویندگان است که در قرآن فرموده: «و ما مى‏ خواهیم‏ بر کسانى که در زمین ناتوان شمرده شده‏ اند منّت نهیم و آنان را پیشوایان و وارثان قرار دهیم»، اى سرورم‏ اى صاحب الزّمان، اى فرزند رسول خدا، حاجت من این و آن است

در برآورده شدن حاجاتم نزد خدا واسطه شو، من با حاجاتم به سوى تو رو نمودم، چون مى ‏دانم شفاعت تو نزد خدا پذیرفته‏ مى‏ شود و مقام تو در بارگاهش بس ستوده است، پس به حق آن‏ که شما ربا به امر خویش خاص گرداند و براى بیان اسرارش برگزید، و به حق جایگاهى که شما در پیشگاه خدا دارى که تنها بین شما و اوست، برآوردن خواهشم، و اجابت دعایم، و برطرف شدن اندوهم را از خدا بخواه

✔️سپس بخواه هرچه خواهى که به خواست خدا برآورده شود. مؤلّف گوید: بهتر آن است که در رکعت اوّل این نماز پس از سوره «حمد» سوره «انّا فتحنا» و در رکعت‏ دوّم پس از سوره «حمد» سوره «اذا جاء نصر الله» خوانده شود.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام خانوما کیا بتای بارداریشون پایین بود من امروز روز سیزده انتقال جنیم هست بی بی چکام مثبت شدن آز ...

عزیز دلم مبارک باشه 😍😍 

عدد بتا مهم نیست رشد بتا مهمه

بله به همین تازگیا کابری نسا جون بتاش روز ۱۴ فکر کنم ۳۳ بود

مجدد آزمایش داد رشد بتا خوب بود 

و الان منتظر سنوی قلب نینیشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تو رو خدا هر کی تجربه اشو داره جوابمو بده خیلی نگرانم همه اش کارم گریه اس 

وای گریه چرا مگه دور از جونت دیوانه ای 🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم عزیز. احتمالا عسل ها خاصیت های متفاوت دارن. همسر زهرا خودشون تولید کننده عسلن. من ژل رویال ...

عزیزم این درسته که ژل رویال برای پلی کیستیکها ضرر داره؟؟

اطلاع داری شما؟؟

سلام بچه ها برای عکس رنگی تهران کجا برم خوب باشه و خانم انجام بده

رادیولوژی کاخ رو یه تاپیکی خوندم آقا بوده  کسی رفته بدونه خانم انجام می ده یا آقا

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)