2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
شما همه علائم بارداری رو داشتید از همون اول ، من فقط درد خفیف پریودی بعداز انتقال تا دو سه ساعت داشت ...

عزیزم اصلا فکرت رو درگیر علایم نکن چون واقعا نمیشه قضاوت کرد. هم میتونه بدون علامت + بشی هم با علامت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما منم فردا انتقال دارم  بهم گفت فردا برام جنین سه روزه انتقال میدن  چهارشنبه ه ...

عزیزم بله از دوستان انتقال دو مرحله ای داشتن و خیلیاشونم + شدن.... 

+ فکر کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بله از دوستان انتقال دو مرحله ای داشتن و خیلیاشونم + شدن....  + فکر کن....

انشاالله همه ی منتظرا ومنم مثبت بشیم 

من نمیدونستم قراره اینطور باشه خود دکتر تو مطب چیزی بهم نگفته بود آخه 

به هرحال به فا ل نیک میگیرم🥰 

دعابرام یادت نره دوستم♥️

به زودی منم مامان میشم😍
خداکنه به منم انوکسان بده که بتونم مطلق باشم

عزیزم استراحت مطلق در کل خوب نیست.... 

مگر شرایط خاص باشه و خونریزی و لک بینی داشته باشی.... 

اتفاقا تحرک خوبه برا خونرسانی.... 

روال عادی زندگی رو داشته باش بدون حرکتهای تند و ناگهانی و خسته کننده.... 

دوستای قشنگم ممنون از تک تکتون من آزمایش دادم ب لطف خدای الرحمن راحمین دو برابر شده بود❣️ ببخشید ...

گلم شما هم انتقال دومرحله ای داشتی؟

به زودی منم مامان میشم😍
عزیزم شما از استرادیول پرسیدی ؟ عکسش نمیاد خواهری شوهرم گفت داروخونه شماره ی خانمی داده سفارش داده ...

اره عزیزم من پرسیدم 

یه دونه پچ 530؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

کسایی که انتقال ناموفق داشتن دوباره وارد سیکل شدن خواهش میکنم  جوابم رو بدید ممنون 

به من گفت پریود شدی بیا برات تقویتی بنویسم لازم تو خود پریود برم که amhو dhea و اسپرم رو چک کنن یا نه فقط تقویتی میدن هر وقت برم فرقی نداره 

ما کلی آزمایش دادیم اونا رو دوباره از اول می گیرن یعنی کیفیت تخمک و اسپرم رو چک می کنن برای سیکل دوباره یا نه تقویتی میدن و شروع دوباره ؟ 

خییلی التماس دعا دارم مهتاب جان. نمیدونی دلم چقد لک زده برا نماز استغاثه ب امام زمان عج🥺 ولی فعلا ...

حاجتت روا عزیزم

حق داری دلتنگ بشی

چون این نماز واقعا آرامش بخشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
کسایی که انتقال ناموفق داشتن دوباره وارد سیکل شدن خواهش میکنم  جوابم رو بدید ممنون  به من ...

ازمایشهای مثله هپاتیت تو تیرویید ۶ماه اعتبار داره اگه رفته باشه باز میگیرن و حتما حداقل دوماه تقویتی بخور پیاده رویییم خیلی تاثیر داره رو تخمک

عزیزم امروز روز ۴پریودمه استرادیولو شروع کردم شنبه نوبت دارم قبلا ۲۱ سیکل برام انتقال میداد با ۳تا ا ...

انشالله انشالله اینبار کاکل زری میاد دیگه 🥰🥰🥰🥰

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ازمایشهای مثله هپاتیت تو تیرویید ۶ماه اعتبار داره اگه رفته باشه باز میگیرن و حتما حداقل دوماه تقویتی ...

پیاده روی دارم میرم تقویتی ها رو شروع کردم به شوهرم ول من و کیوتن و زینک پلاس و سلن پلاس امگا و آل کارنتین میدم با خرنوب و پودر نخل و سیاه دونه و عسل 

خودمم کیوتن اووبوست و ول وومن و زینک و سلن پلاس و فولیک می خورم روغن سیاه دونه و زیتون میزنم کیسه آب گرم میزارم 

میگم رازیانه بده نخورم ؟ 

می خوام آزمایش dhea بدم اگه اونم مشکل داشت قرص اونم بخورم