2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047748 بازدید | 684623 پست
اره عزیزم خاهرم ۴پانکچر و ۴انتقال منفی با لوله های بسته که با لاپرا باز شده  و درحال حاضر میخاد ...

الهی خدا کمک کنه به خانواده ومامانت چقد سخته.الهی به حق ۶ماهه امام حسین به حق پهلوی سکسته دختر پغمبر که خدا دل هر دوتان شاد کنه به همین زودی انشاالله

الهی خواهرت مثل من ۵انتقال مثبت بشه به حق ۵تن آل عبا 

بله عزیزم استراحت مطلق هم کرده

چی بگم که مصلحت خدا نبوده.من همیشه استراحت مطلق نبودم.چون اعتماد مبکردم به حرف دکتر اینبار گقتم بزار حرف مردم گوش بدم.دختر عمه م هم بچه ی اول هم دوم بار اول گرفت با مطلق.اینشد که منم این بار با دوتا اسپرین وانوکسان جرعت کردم مطلق بشم

الهی دل مامانت شاد شه از هر دو دختراش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پلیکیستیکم خیلی وقته ازمایش ندادم فکر کنم 6 بود  عزیزم هیسترو کردم ، سرم ای وی ای جی زدم و ...

عزیزم شما از استرادیول پرسیدی ؟

عکسش نمیاد خواهری شوهرم گفت داروخونه شماره ی خانمی داده سفارش داده دونه ی ،۵۳۰ 

الهی خدا کمک کنه به خانواده ومامانت چقد سخته.الهی به حق ۶ماهه امام حسین به حق پهلوی سکسته دختر پغمبر ...

انشالا عزیزم انشالا

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
چی بگم که مصلحت خدا نبوده.من همیشه استراحت مطلق نبودم.چون اعتماد مبکردم به حرف دکتر اینبار گقتم بزار ...

خداکنه به منم انوکسان بده که بتونم مطلق باشم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
شما همه علائم بارداری رو داشتید از همون اول ، من فقط درد خفیف پریودی بعداز انتقال تا دو سه ساعت داشت ...

آره گلم طبیعیه منم همینجوری بودم اصلأ نترس بعدشم بنظرم این علایم همش میتونه کاذب باشه چون تا زمان اچ سی جی توخون پخش نشه بدن علایمی نباید داشته باشه

ممکنه درد از علایم لانه گذینی باشه ولی بی علایمی نمیتونه عدم لانه گذینی حساب کرد.

انشاالله مثبتی اصلأ نگران نباش.فقط استراحت وخم راست اصلأ نشو 

فمی بست پودر هست روزی یه دونه داخل اب میریزم میخورم  گلای وانس روزی دوتا صبح و شب بعد از غذا ...

عزیزم این پودر روی رشد فولیکول تاثیر داره؟و اینکه من فعلا اجازه اقدام ندارم،همون ماهی که میخوام اقدام کنم بخورم؟چه روزایی؟