2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047847 بازدید | 684628 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی مهتاب جون از اون نمازات برام خواهری کن بخون قربونت برم از خدا بخواه بهم ارامش بده ❤

چشم عزیزم

قبلا خوندم بازم برات میخونم💖

الان میخوام نماز یکشنبه ذی القعده بخونم  ویژه دعات میکنم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام به روی ماهتون دوستای گلم. انشالله که همه چی خوبه و حال دلتون عالیه و بهترینا منتظرتونه.... 

خیلی خیلی دلم براتون تنگ شده. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به روی ماهتون دوستای گلم. انشالله که همه چی خوبه و حال دلتون عالیه و بهترینا منتظرتونه....  ...

سلام عزیزم آنا جان خوبی 

آنا دلمون برات تنگ شده بود خیلی سوال داریم گاها خیلی سردر گم هستیم می‌دونم زحمت میشه برات عزیزم اما خوبه که سر میزنی 

دختر داری نه؟روز دختر و بهش تبریک میگم🌹🌹🌹🌹😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چشم عزیزم قبلا خوندم بازم برات میخونم💖 الان میخوام نماز یکشنبه ذی القعده بخونم  ویژه دعات می ...

نمازش چطوره مهتاب جان 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون که گفتی عزیزم، متاسفانه به من بیشتر از سه روز در ماه نمیدن و در سال بیشتر از 12 روز نمی تونم ...

اصلا باید از طریق تامین اجتماعی اقدام کنی اگر بیمه ات تامینه. میری کمیسیون پزشکی نوبت میگیری بعد بهت وقت میدن میری دکتر اونجا هست و میبینتت و مدارکتو میبینه و انشاالله مرخصیتو تایید میکنه. البته اون زمان به من گفتن صرف ابنکه ای وی اف کردی مرخصی بهت تعلق نمیگیره. باید علت داشته باشه.مثل همون خونریزی و هماتوم و دور از جون تهدید به سقط. در کل باید شانس بیاری باهات همکاری کنن. مثلا من دیگه هماتوم نداشتم و کارمم طوریه که اول ترمو اگر نرم تا اخر ترم هم نمیشه برم دیگه.بعد فکر کن وسط ترم به من مرخصی استعلاجی نمیدادن و من دیگه مرخصی زایمانمو شروع کردم. شانس اوردم اخر مرخصیم خورد به تابستون و تا آخر تابستونم تعطیل بودیم. بعد تامین هم کل حقوقو نمیده. حالا خاطرم نیست چقدرشو میداد فقط بانک رفاه باید حساب باز کنی و دو سه ماه یکبار اونجا واریز میشه. 

سلام میبخشی سوال میکنم شما ازمایشات ژنتیک و ایمنی وانعقادی داده بودید که براتون سرم گذاشتن ؟ سرم رو ...

اره عزیزم ازمایش دادم دکتر واسم سرم نوشت 

اره داخل بارداری هم باید بزنی 

نه فکر نمیکنم ضرر داشته باشه وگرنه دکترا نمیدادن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم مام ویزیت انلاین با کدوم دکتر داشتین؟ باید از قبل تشکیل پرونده داده باشید؟

نه نیاز به تشکیل پرونده نیست اپلیکیشن رو نصب کن و نوبت بگیر چندتا دکتر هستن من با فرجی نوبت گرفتم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
شما کورتاژ شدی دکتر شخصی رفتی یا بیمارستان من از دارو میترسم نمیخوام بخورم 

عزیزم من اول فروردین به خاطر بارداری پوچ سقط و کورتاز کردم. بیمارستان اگر بری اونجا حتما بهت اول قرص میدن به خونریزی که افتادی بعد میبدن کورتاژ. مگر اینکه خودت تو خونه با گرمی و زهفران و پریدن به خونریزی بیافتی و شانس بیاری خودش بیافته و بقایا نداشته باشی وگرنه باید بری کورتاژ.اگه خونریزی باشه بیمارستانم بدون قرص میفرسته کورتاژ‌. خیلی متاسفم که این شرایط پیش اومده برات. واقعا درکت میکنم

چشم عزیزم قبلا خوندم بازم برات میخونم💖 الان میخوام نماز یکشنبه ذی القعده بخونم  ویژه دعات می ...

خییلی التماس دعا دارم مهتاب جان.

نمیدونی دلم چقد لک زده برا نماز استغاثه ب امام زمان عج🥺 ولی فعلا دستم کوتاهه😔

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به روی ماهتون دوستای گلم. انشالله که همه چی خوبه و حال دلتون عالیه و بهترینا منتظرتونه....  ...

وااااای ببین کی اومده😍😍😍😍 خوبی آناجون؟ دلمون تنگ شده بود برات🤗❤️🥰

عاغا فقط شرمنده من یکی دو بار بی اجازه از ماهی تابه هات استفاده کردم😅🤪

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱