2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام  دوستان میشه بهم کمک کنید من امروز روز نهم انتقال جنین بودم  یک جنین پنج روزه انتق ...

عزیزم زود بیبی زدی. اون علایم هم میتونه به خاطر داروها باشه. با دکتر صحبتن کن راجع به خونریزی. احتمالا پروزسترونو زیاد کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. ببخشید بچه ها. میدونم شمام چقد پیگیر بودین تا الان. درسته خوش خبر نیستم ولی چون میدونم انتظار ...

وااای آلا این چی بود من الان دیدم خواهر فدای دل شکستت بشم من 😭😭😭😭😭😭ان شاء الله خدا خودش جبرانی فراتر از حدتصورت برات کنار گذاشته وب زودی زود ب مراد دلت میرسی ب حق این روزعزیز 🥺🥺🥺🥺❤️❤️

خواهش میکنم جوابم رو بدید الان لک قهوه ای خیلی کمرنگ دیدم دوباره 

عزیزم زنگ بزن به دکترت 

ولی بهتره استراحت کنی و دوتا امپول پرژسترون داخل یک سرنگ تزریق کنی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دو تا عزیزم  ممنونم از محبتت مهربونم 😍❤ انشاالله بحق امام زمان حاجت روا بشی خواهر🤲🤲🤲🤲

بسلامتی عزیزم دو بار آیت الکرسی خوندم به نیت سلامتی امام زمان و دوقلوهات

هر روز صبح دستت بزار رو شکمت برای سلامتی امام زمان و هرکدوم یبار بخون

یبار دعای فرج بخون به امید ابوالفضل العباس که هردوتاش میگیره.فقط تا ۵روز استراحت مطلق کن 

عزیزم من حاملگی اولم یکماه یکماه استعلاجی میگرفتم و سه ماه اخر هم مرخصی زتیمانمو زود شروع کردم. حقوق ...

ممنون که گفتی عزیزم، متاسفانه به من بیشتر از سه روز در ماه نمیدن

و در سال بیشتر از 12 روز نمی تونم استعلاجی ببرم

خیلی این موضوع منو ناراحت می کنه

کارمم زیاده و من این دو روزی که اومدم سرکار به شدت نگرانم از وضعیت کاریم

واقعا نمی دونم باید چکار کنم

به نظرت از بیمه تامین اجتماعی سوال کنم که چه مدارکی لازم هست؟ و اینکه میشه از این قانون استفاده کنم؟

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
خواهش میکنم جوابم رو بدید الان لک قهوه ای خیلی کمرنگ دیدم دوباره 

نگران نباش عزیزم استراحت باش عصر زنگ بزن دکترت دارو بده میتونی شیاف پروژسترون 400 هم بزاری البته مقعدی بزار ک بیشتر نکنه لکه بینی رو

منم ی عمره پلی کیستیکم ولی هیچوقت دکترا بهم اینو ندادن.. تاثیری داره ب نظرت؟

جدیدا دکترا واسه پلیکیستیک فمی بست میدن 

من هم مام آنلاین ویزیت شدم گفت فمی بست بخور 

هم دکتر خودم رفتم فمی بست نوشت بدون اینکه چیزی بگم 

و گفت به جای متفورمین گلای وانس بخور

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
@عبدالواحد     امشب به نیت حاجت شما و همه آرزومندان نماز استغاثه به امام زمان عج خوندم. ...

ممنونم مهتاب جان الهی خدا خیر دنیا و آخرت نصیبت کنه و به تمام آرزوهای قشنگت برسی 😍😘😗😙😚

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
جدیدا دکترا واسه پلیکیستیک فمی بست میدن  من هم مام آنلاین ویزیت شدم گفت فمی بست بخور  هم ...

طوطیا جون به من دکتر تهران فمی بست داد ولی دکتره الانم بهم اوینزیتول داد.  اینوفولیک فمی بست و اوینزیتول مثل همن ترکیباتشون یکیه فرقی باهم ندارن من نگاه کردم !هرچقد فکر میکنم که من چرا تنبیلی تخمدانم بهتر نشده نمیدونم اخه من ذخیره ۲۲.۵بوده ولی الان رو ۱۵اومده واقعا شوکه ام

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
آهان ،اترین جان ببخشید زیاد سوال میپرسم شرمنده  شما روز اولو دوم چه علائم داشتی؟

عزیرم روز اول که لک دستگاه گذاشتن داشتم البته بیشتر شبیه بتادین بود نمیدونم بتادین میریزن برای شستن یانه.ودرد خیلی خفیف که بر اثر اسپکلوم بود 

از سوم دردای پریودی شروع شد رفته رفته شدید شد که هر لحظه چک میکردم خون ریخته یانه.

تا روز ۹که کم کم رفت که ترسیدم از منفی شدن

سینه هام از ۴شروع شد 

راستی روز ۵طرف راستم حدود یربع ۲۰دقیه انگاری سیخ فرو کنی.

خواهش میکنم عزیزم هرچی دوست داشتی بپرس.من خودم زیاد کشیدم این روزا .و خیلی بچه ها رو اذیت کردم 😘

جدیدا دکترا واسه پلیکیستیک فمی بست میدن  من هم مام آنلاین ویزیت شدم گفت فمی بست بخور  هم ...

طوطیا جان شما ذخیرتون چنده؟و برا انتقال دومتون چیکارکردین مثبت شدین ببخشید خیلی میپرسم🥺

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
انشالا که ایندفعه مثبتی خاهر!پلی‌کیستیک هستی؟

نه نیستم خودم ظاهرا مشکلی ندارم هر ماه تخمک گذاری دارم شوهرم ضعیفه ولی همیشه پانکچرام تعداد جنینام کم میشع و کیفیت پایین البته این سری کیفیتش خوب بود که نشد 

نمی دونم تخمک کیفیت نداره یا اسپرم که جنین کم میشه 

اگه شوهرم قبول کنه شروع کنم درمانو میخوام یع جا برم که با سیکل شانگهای پانکچر بشم بلکه بتونم جنین بلاست انتقال بدم 

دکتر مشایخی دکتر نسرین مهر بودن که نتیجه گرفتن شما میدونی چجور دکتریع؟

سه چهار روزه انقد دل درد کمر درد شدید دارم که فک کنم داروها رو قطع کنم منفجر میشم

نه نیستم خودم ظاهرا مشکلی ندارم هر ماه تخمک گذاری دارم شوهرم ضعیفه ولی همیشه پانکچرام تعداد جنینام ک ...

عزیزم من رویان بودم دکتر مشایخی دکتره خیلی خوبی بود ولی من با دکتر مصطفایی بودم !داروهاتو الکی قطع نکن‌دختر !دوانتقال قبلیم منفی بود؟تا حالا باردار نشدی؟بدی رویان اینه تا چنددفعه منفی نشی برات هیچ اقدامی انجام نمیدن !خاهرم برا باره چهارم رویان انتقال داد هیچ کاری نکردن براش !اونم هر دفعه پانکچر نهایت دوتا جنین داره