2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
سلام عزیزم، ممنون گلم تو خوبی؟ نه گلم نداشتم، به سلامتی انتقال دادی؟

سلااااام خوبی عزیزم؟؟گل پسری خوبه😍؟؟

من انشاءالله توسیکل انتقالم فعلا تقویتی داده دارم میخورم تا پریود بشم که سیکلمو شروع کنه به امیدخدا

محتاج دعاهاتونم❤️🤲😘

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استراحت بکن ا اس ا یا انوکسان قطع نکرد برات 

اس ا و انوكسان نداشتم کلا

فقط پروژسترون 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلااااام خوبی عزیزم؟؟گل پسری خوبه😍؟؟ من انشاءالله توسیکل انتقالم فعلا تقویتی داده دارم میخورم تا پ ...

ممنون گلم، خوبه خداروشکر، به سلامتی عزیزم، انشاءالله با همین انتقال حاجت روا شی و دلت شاد شه🙏😘

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بچه ها ممنونم از محبتتون و دلجویی هاتون ببخشید اگه ناراحت شدین ببخشید که جواب هر کدوم از پیاماتون رو ...

سلام عزیزم متاسفم از این بابت انشاالله به زودی جاشون برات سبز بشه🙏🙏🙏🙏🥺

بهترین دعا رو در حقت کردی و حرفی نمیمونه آفرین به این روحیه🌹🌹🌹🌹

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چشم عزیز دلم الهی به زودی خدا دلشونو شاد کنه به حق ابوالفضل العباس 🤲🤲🤲🤲🤲

اترین جون اگه جا هست میشه لطفامنم بزارید تولیست  ،ازدعاهای شما مهتاب جون ودوستان خدا به منم نگاهی کنه ،مگه معجزه ایی بشه برای من هم😔🤲🤲🤍

خدایاشکرت🤲🤍

به حق این روز عزیز الهی همه ی بارداراتودلیاشونو سالم وسلامت بگیرن بغلشون ....وهمه منتظراباخبر مثبت شدنشون خوشحالمون کنن😍😍😍 برای منم لطفادعاکنیدمنم حاجتی دارم که فقط امیدم به خداست معجزه کنه❤️

خدایاشکرت🤲🤍
من چون رسمی هستم حقوق کامل میگیرم مدارک و با استعلاجی میدم دکتر معتمدشون امضا میکنه بعد میدم به کارگ ...

مرسی که گفتی عزیزم

منم رسمی هستم ولی بیشتر از سه روز در ماه استعلاجیمو تایید نمی کنن

شما قبل از اینکه سرکلاژ هم بکنین می تونستین از استعلاجی استفاده کنین؟

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
😍🫶 انشالله بعد زایمانت هر روز بیای تاپیک غرغر کنی😂🤪 آخ ننه ۳قلو بشه 🤪🤪🤪 من مُلدَم برااا ...

قربونت بشم خدا کنه 😍

انشاالله فردا بری جوجه های قشنگمون بیاریشون خونه ۹ماه دیگه تو آغوش گرمت بگیریشون 

[QUOTE=291820967]ان شاءالله😍😍😍😍 آترین جان ورزش وکارهاوتغذیه قبل وبعدانتقالوونکات مثبت شدنتوبرام ...

چقدرعالی

ماشالله به پشتکارت👏👏👏👏👏

زیردوش لباس پوشیدی منظورت اینه داخل حمام لباس پوشیدی؟چرا؟

رازیانه براچی میخوردی؟قبل انتقال هورمون هارابه هم نمیزنه؟باداروهاتداخل نداره؟

خدایابه امیدخودت🌺