2777
2789
عنوان

حنا برای مو

81 بازدید | 13 پست

آخر نفهمیدم حنا واس مو خوبه یا نی بعضیا میگن خشک‌میکن زود سفید میشه موها، بعضی میگن خیلی خوبه دیر سفید میکنه تقویت میکنه ، من یبار زدم خوب بود نرم کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برا پسوریازیس زدم خوب بود.

و اینکه نرم هم میکنه مو رو

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

کلی خوبه .ضرری نداره اصن .اما من دوس ندارم چون تا ی هفته ریزه هاش تو موهامهه😑

اره ولی نرم‌کن خوبه میترسم بزنم بدتر شه امروز بد ۶ سال ک موهام زیر باسنم بود کوتاه کردم بخاطر موخوره الانم افسرده شدم میخام بلن شه

حنای خوب بزنی میبینی بعضی عطاریا انگار با خاک قاطی میکنن، یه حنای خوب به موهات بزنی برای تقویت خوبه و هزار تا فایده دیگه هم داره 

من حنای خوب میزدم راضی بودم

سفید کردن رو نمیدونم چون خودم سفیدی دارم بین موهام

فک میکنم حنا خاصیت بلغم زدایی داره از سر بلغم رو میکشه بیرون شاید علت سفید کردن مو، این باشه

اره ولی نرم‌کن خوبه میترسم بزنم بدتر شه امروز بد ۶ سال ک موهام زیر باسنم بود کوتاه کردم بخاطر موخوره ...

ن هیچی نمیشه اصن ضرری نداره واس مو 

ولی اشتباه کردی زدی منم موهام موخوره داش قدشم مث شما بود زدم کوتاه کردم الان هنوزم ک هنوزه موخوره دارم و بیشترم شده 🌚

حنای خوب بزنی میبینی بعضی عطاریا انگار با خاک قاطی میکنن، یه حنای خوب به موهات بزنی برای تقویت خوبه ...

اها شاید ، من موهام کوتاه کردم بخاطر موخوره الان خیلی افسرده هستم فقد میخام تقویت شه بلند شه 

ن هیچی نمیشه اصن ضرری نداره واس مو ولی اشتباه کردی زدی منم موهام موخوره داش قدشم مث شما بود زدم کوتا ...

اره ولی نزنم هم باعث ریزش میشه یعنی افتضاح بود موخوره هام