2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047817 بازدید | 684628 پست
پیش پیش داری غصه ی چیو میخوری آخه دختر خوب استرس رو هم از خودت دور کن  الهی به حق شش ماهه اما ...

عزیزم یه سوال ببین من۲ روز  قبل پریودم رابطه بدون محافظت شده داشتم الان ۵ روز از پریودم میگذره کمر درد شدید مثل پریودی داشتم و اینکه لکه بینی بعد قطع شد ولی کمر درد دارم بنظرت میتونه بچه باشه یا نه قبلا سابقه همچین اتفاقیو نداشتم

کلا آدم عجولیم وقتی زود به نتیجه نرسم عصبی میشم اصلا فکر نمیکردم مشکلی داشته باشم حالا اینجوری درگیر ...

صبور باش ...

چیز های خوب  زمان میبره !!!

« تا رنج تحمل نکنی ، گنج نبینی...

تا شب نرود ، صبح پدیدار نباشد...»

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه سوال ببین من۲ روز  قبل پریودم رابطه بدون محافظت شده داشتم الان ۵ روز از پریودم میگذره ...

عزیز دلم کار خدا معلوم نمیکنه 😁 یه بیبیچک میزدی انشالله که بارداری

معمولاً ۲ روز مونده به پریودی تخمک نیست 

ولی خب میگم که کسی از کار خدا سردر نمیاره بودن کسایی که اخرای سیکل مثبت شدن

داروی خاصی مصرف نمیکردی؟ 

من خودم پی سی یو هستم مثلا ۴ ماه سر موقع میشم یهو ماه پنجم عقب میزنم

یا مثلاً با دارو پریودم عقب جلو میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی عزیز دلم ان شاا... زود دامن همه مامانای منتظر سبز بشه

انشالله 😍😍

استرس رو از خودت دور کن فقط🩷

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫶

الهی همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=291820967]ان شاءالله😍😍😍😍 آترین جان ورزش وکارهاوتغذیه قبل وبعدانتقالوونکات مثبت شدنتوبرام میگی لطفا🙏🙏🙏

چشم عزیرم

تجربیات اینبار من.

از 20روز قبل شکم با روغن سیاه دونه چرب میکرد و در جهت عقربه ساعت ماساژ میدام هر روز روزی یکاس توت خشک با بادام زمینی میخوردم هر روز دم کرده ی رازیانه ودارچین میخورم یکماه صبح حدود 15تا سیادانه میریختم دهنم مزه میکردم.عسل سیره ی خرما میخوردم سه روز قبل از انتقال شیره ارده خوردم صبحانه پیاده روی کردم

صبح قبل وشب قبل و صبح انتقال پیاده روی موثر رفتم شب انتقال حلیم خوردم.روزانتقال ساعت 5صبح بلند شدم دوش گرفت حلیم با دارچین فروان خوردم هندسفری زدم موسیقی شاد رفتم پیاده روی برگشتم دوش سبک گرفتم رحم ماساژ دادم زیر دوش لباس پوشیدم ی بطری 500ccاب نشاسته درست کردم باخودم بردم زره زره خورد که یهوی ادرار جمع نشه. شوهرم بیدار کردم رفتیم.رفتم رو تخت آیت الکرسی جنین جدا دعای فرج خوندم خوندم.سوره ی فتح خوندم. برای سلامتی امام زمان و هرجنین جدا

تا 4روز فقط برای سرویس ونماز بلند میشدم.بعدش درحد غذا گرم کردن وصبحانه آوردن برای خودم و شستن دوتا تیکه ظرف بلند میشدم.دعا وذکر زیاد داشتم.هر روز توسل به امام زمان داشتم.روزانه س تا سوره میخوندم ذکر یونسی وحمد وصلوات زیاد خوندم 

بازم سوال داشتی بپرس عزیزم 

عزیز دلم کار خدا معلوم نمیکنه 😁 یه بیبیچک میزدی انشالله که بارداری معمولاً ۲ روز مونده به پریودی ت ...

نه من مشکلی نداشتم دارو هم مصرف نمیکرم خودمم تعجب کردم اصلا حتی تو باشگاه حالم بد شد ضعف کردم یدفعه زنگ زدم اومدند دنبالم انقد حالم بد بود ولی تست زدم منفی شد واقعا دلیلشو نمیدونم فردا دارم میرم دکتر ببینم چی میگه همش دو به شکم

سلام برنجک جون خوبی عزیزم؟؟میگم شما موقع انتقال پردنیزلون داشتی؟؟

سلام عزیزم، ممنون گلم تو خوبی؟ نه گلم نداشتم، به سلامتی انتقال دادی؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه من مشکلی نداشتم دارو هم مصرف نمیکرم خودمم تعجب کردم اصلا حتی تو باشگاه حالم بد شد ضعف کردم یدفعه ...

من تجربه ی ۲۰ روز تاخیر رو دارم ولی با آزمایش منفی

دلیلشم نمیدونم چی می‌تونه باشه..

انشالله که شما باردار هستید😍

گفتی دو روز مونده ب پری نزدیکی داشتی

الانم ۵ روز ازش گذشته...

اگه نینی هم باشه الان نشون نمی‌ده چون خیلی کوچولوعه

تو ای وی آف هم ۱۴ روز بعد آزمایش میدن

برو دکتر انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره 🫶 و خیر باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم خوبی گل پسرمون خوبه چه خوب دوستان قدیمی گاهی یادی از مامنتظرها میکنن

سلام پروانه جون خوبی گلم؟ پسرمم خوبه خداروشکر، محبت داری عزیزم، تو چه مرحله ای هستی گلم؟ 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست