2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047805 بازدید | 684626 پست
میشناسیش گمونم😍 نمیدونم عزیزدلم هرطور خودت صلاح میدونید اگه اشتباه نکنم اسم کاربریش مامان سبحان ب ...

آها.

اسمش نوشتم عزیزم

الهی همگی به حاجت دلشون برسن الهی خدا هیچ خانمی را اینجوری امتحان نکنه که خیلی سخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون آترین جان مرسی از دعای قشنکت انشاالله از دعای خیر شما🤲😘 انشاالله بحق این لحظه های عزیز بارد ...

گندمک چنتا انتقال دادی عزیزم

امروز من ایت الکرسی میخونم به نیت سلامتی امام زمان و جنینات 

چقدرعالی ماشالله به پشتکارت👏👏👏👏👏 زیردوش لباس پوشیدی منظورت اینه داخل حمام لباس پوشیدی؟چرا؟ ر ...

منظورم ماساژ شکم زیر دوش بود.خدایی دیشب خودمم خوندم خیلی غلط املایی داشتم.😀

رازیانه تا پریود سیکل دمنوش میخوردم برای گرم کردن رحم

چون روزه بودم افطاری به جای چای دمنوش رازیانه و دارچین

یوقتای دوتا میخک یوقتای دوتا پر زعفران میزدم.

اتفاقاً رازیانه هورمون زنانه داره

مردا نباید بخورن 

شروع پری دیگه نخوردم.

منظورم ماساژ شکم زیر دوش بود.خدایی دیشب خودمم خوندم خیلی غلط املایی داشتم.😀 رازیانه تا پریود سی ...

اره منم دمنوش رازیانه یا عرق رازیانه میخوردم واسه پاکسازی رحم عالیه

خدایا شکرت
آها ‌پساستراحت کن قطع میشه به امید خدا امروز بهتر نشده؟ 

چرا عزیزم انگار کمتر شده اونم از بس دراز کشیدم تحرکی نداشتم اصلا. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها دکتر گفته شیاف رو از واژن استفاده کنم به نظرتون  ته واژن بذارم مشکلی پیش نمیاد راستش می ...

عزیزم اتفاقا شیاف واژینال اثرش بیشتره. منم انتقال اول بهم شیاف داد اما این سری قرص اندومترین دادن که با اپلیکاتور واژینال استفاده میکنم 

خدایا شکرت
عزیزم نفر پنج شمایین غلط املایی شده شب ویرایش میشه ببخشید 😘

ممنون اترین جاان،انشالله برکت دعاهایی که برامون میخونی هزاران برابرش به زندگی خودت برگرده وخدا حافظ تو دلیات باشه عزیزم🙏🙏😘😘😘

خدایاشکرت🤲🤍
سلام عزیزم تهرانم تازه ۱ ماهه اقدام کردم رفتم آزمایش قبلشو بدم که با خیال راحت اقدام کنم همون اول گف ...

عزیزم خب حالا اول راهی .اگه پریودات منظمه باتوجه به سنت بنظرم اول ۶ماه طبیعی اقدام کن بعد برو سراغ روش های دیگه.تواین ۶ماه اصلاح سبک انجام بده رژیم غذایی ورزش خواب منظم و....بادکش شکم یا فیزیوتراپی رحم برو.استرس  کم کن.انشاله که باردار میشی ولی اگه خدانکرده خواستی آی وی اف کنی حتما برو مرکز خوب بچه ها اینجا اکثرا مام ورویان ابن سینا  بیمارستان بهمن نتیجه گرفتن.حتما تحقیق کن قبلش.من خودم مرکز مام رفتم باکتر تمیزی.خداروشکر نتیجه داد.